reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Jezu jakie tu tłumy:szok:

Atol fajnie ze juz lepiej ze zdróweczkiem u was:tak:

kinga czekam na foto

Dziewczyny kurde nie wiem co mam robic. Czesto nawraca mi łupież:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: (zaczeło sie od ciazy z Laura) ale zawsze jak zastosowałam Nizoral 2/3 razy miałam spokój. Ale teraz to tragedia. Moja skóra na łbie wyglada jak łuska:szok::szok: i nic nie pomaga. Robie sobie teraz okłady jak w przypadku ciemieniuchy "oliwa, folia, recznik+ ogrzewam suszarką" co jeszcze polecacie. Bo mi aż wstyd tylko przejade ręką po włosach zaraz sie ze nich sypie:-(:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-(:-(:zawstydzona/y:

czarna moze to wcale nie lupiez, tylko masz mega wrazliwa i wysuszona skore na glowie

ja np tak mam,

sprobuj szampony nawilzajace emolium albo oilatum soft, albo physiogel szampon

kiepskie w nich jest to ze sa dosc drogie i slabo sie pienia, ale sa bardzo lagodne i nie wysuszaja skory

a ja jem lody na sniadanko.:-D
Wczoraj niezle obied poszedl:tak:...przeciwbolowe zadzialaly
A dzis chce troche ciuszkow na ebaya powystawiac ale jakos natchnienia nie mam. Ale musze sie zmobilizowac bo stoja w walizach i nie chec mi sie ich na strych wynosic.

A zapomniałam /chyba?/ napisać, że SAMA dałam Sabie zastrzyk:tak:
dzisiaj daję jej drugi i zabieramy ją do domu
będziemy mieć rekonwalescentkę w domku, hehe:-)

Ditka no jak się czujesz? w domciu? na urlopie? pisz kochana..........

reklama
e tam.
Dziś ostatni dzień, pakuję się. Jutro przyjeżdżam się jeszcze rozliczyć (urlop, soboty itp) i rozmowa nt dalszego zatrudnienia kiedyśtam i tyle.
Kocia kuweta.

brawo kate!! zdrowia dla Sabki!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry