reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Ja Ci Ditka nie pomoge ale wydaje mi sie ze dobry i miesiac zasilku jesli planujez wracac do pracy.A jesli nie to tym bardziej warto sie postarac.

Kinga bardzo ladnie .:tak:

Lucky super ze dziecieczki zdrowe. Wrzuc jakas fotke brzusia.

Haloo Kamila. Opowiadaj co tam u Was.

A my dzis bardzo aktywny dzionek mialysmy.:tak: Pol w kidspace gdzie wyszalalysmy sie w malpim gaju i na zjezdzalniach :rofl2:a pozniej pobiegalam troche z kumpela ... super sie czuje. Musimy tak czesciej. Jeszcze jakis dobry seksik by sie przydal....:laugh2:
A Pyzula padla. Spodobala sie 4.5 letnimu chlopcu o imieniu Bayley.Rozmawial z nia a ona buziaczki mu przesylala kokietka mala. MOwi do niego 'kukujiku' a ona za nia powtarzal hehe:-D. Smiesznie to brzmialo.
Do juterka i kolorowych snow.

Dita bedzie dobrza musisz poprostu oswoic sie z nowa sytuacja.

kamila Witamy po dłuuuuuugiej przerwie. jak tam mały i ktosik w brzusiu;-)

Lucky boziu tu juz prawie na finiszu:szok::szok: Jak ja ci zazdroszcze. Dawaj fotke brzucholca:-pU nas tez wiosna pełną gębą aż miło.

Maja no my wczoraj tez aktywny dzionek miałysmy. I dziś na powtórke licze. I seksik też był:-p

Nieistotna to co new foto bedzie???? Jakaś radykalna zmianka czy tylko podc iecie???

A ja pierdziele chyba zapuszczam:rofl2:

hej dziewczyny! dzieki, miło ze i wam sie podobją moje hery;-) na pewno pofarbuje na ciemniejszy kolor ale musze troszke poczekac az mi odrosną.
Dzis u nas sliczna pogoda niestety tylko do jutra bo ma padać. tak wiec lece z małym na rowerek:-) porobie fotki i dodam do albumu bb.

milego dnia
pozdrawiam!

o, widze, ze czas wiosennych metamorfoz ;-)

Nieistotku, koniecznie sie pokaz jak tylko wrocisz! co tam za image wybralas, kobietko :-)

Kinga, super!! tak jak myslalam :cool2: naprawde fajnie i nawet z tym blondem super :-)
ja tam zawsze chcialam sprobowac byc blondi... ale zawsze sie cykalam tego pierwszego, rudego etapu..

Dita, rejestruj sie. zawsze to pare groszy, nie? i prosze cie, kochana, glowa do gory.. moze byc juz tylko lepiej. a co A mowi..? wspiera cie? a durnej babie, co cie roluje z umowa.. powiedz nara, pliz..

u nas w miare, ja jeszcze chorobowo dogorywam, nos zatkany na amen, spac nie moge itp. jedno dobre, nie czuje, jak Filipka g. przebieram :-D
a wczoraj w ogole rzygalam wieczorem, ek???? nie wiem, po czym i czemu, bo malo jadlam w dzien. od zgagi chyba. szoken. nie pamietam, kiedy ostatnio :sorry2:
Fiolek nadal malo je, ale wola, kiedy jest glodny. zazwyczaj 4 lyzeczki czegos i koniec, ale przynajmniej ma odruch glodu ;-)

ale wczoraj ogolnie fajny dzionek, bo bylam caly dzien w Gdyni, z rodzinka. Fiol sie na dworzu dotlenil wreszcie, bo i pogoda cudna. 4h co najmniej bylismy na dworzu, Fiol najpierw 2h spal, a potem z moim tata biegal po bulwarze i pobliskim parku :-)
dzis niedlugo spadamy na spaceros tez, po lumpeksach :sorry2: bede szukac jakis ciuszkow for bejbi nr 2, bo na allegro mam cos pecha, nie udaje mi sie nic ladnego wylicytowac :-( te snajpy pieprzone ;-) (chociaz sama z nich korzystam ;-) tylko cene ustalam chyba za niska ;-) )

kamilko, buziaki :-) jak sprawa z podgladaczkami? dalas rade?

lucky, a wlasnie, ze sie gniewamy :-p ucaluj Matylke od cioci Pat :-) i opowiedz, co nowego!.. a T do kiedy bedzie..? bedzie przy porodzie..? buziaki wielkie i trzymam kciuki!

Roni, czy ja juz nie mowilam, ze cie kocham? ;-) jak tylko wyzdrowiejemy do konca jade do ciebie :-) przygotuj, czego chcesz sie pozbyc, a ja z wielka checia cos pozycze :-) dobra kobieto :-D

reklama
A ja się zgłaszamw sprawie inhalatora czy nebulizatora
potrzebuję dla Pawła 3,5 miesięcznego siostrzeńca:tak:
jak ktoś ma "wolny" chętnie odkupię

A no i się witam i w ogóle......:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry