reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Hejo, właśnie wypiłam domową kawkę, pomidorówka się gotuje, w piecu palę, Nat śpi, zaraz idę pod prysznic (póki woda ciepła i
Nat śpi ,hehe), potem jade sie rozliczyć i na rozmowe do innego biura podróży;-), umówiłam się z psiapsiółką na basen, trochę mi lepiej;-)
Przeglądam oferty pracy. Jezu, tu naprawdę nic nie ma:szok: Poza pier doloną akwizycją dumnie nazywaną ,,specjalista ds sprzedaży" albo ,,specjalista ds marketingu'' albo ,,sales manager", albo ,,obsługa call center" albo jeszcze inne pięknie brzmiące określenie:baffled: Rzygać się chce

nonek - brawo. Moja jak i filip aenye do smoka przyklejona:dry: Roni - ,,jakby się dorobiło conieco", hehehe:laugh2:
kate - raczej nikt się nie pozbędzie inhalatora w dobie pieprzonych zapaleń oskrzeli i płuc:baffled::baffled::baffled: polecam nowy - taki jak mój - 130 razem z przesyłką, przyszedł następnego dnia po zamówieniu - o ten inhalator MEDEL Family BLUE'07! DOSTAWA GRATIS! IB (331839801) - Aukcje internetowe Allegro
A w ogóle to wielka buźka, zgłosiłam nas i was już na Węgry, mamy znajomego Węgra Gabora, Gabor już szuka miejscóweczki;-)

Roni, no to super mega fajnie :-D strasznie sie ciesze, naprawde.

Dita
, a za ciebie trzymam ogromne kciuki :-) wierze w ciebie na tej rozmowie! i pamietaj o radzie kate i milki ;-) mysle, ze w twoim przypadku zestresowanej kobity po przejsciach ;-) sie nada wysmienicie!! jeden glebszy i guma orbit :-) buziam mocno, mocno, mocno!!!! bedzie dobrze :-)

Nonek to nie dla Natalki
Aga chodzi z małym na inhalacje rano i wieczorem do przychodni
i jest git:tak:

No kochana Ditka:tak: walnij se 50 i gumę do dzioba i będzie git
zyczę powodzenia!!!
i się tak nie przejmuj, olej to i będzie OK
Buzia

Roni no to się pomyliłam sorki

Witam
Wpadam na chwile bo nie mam czasu-Julka chora-zapalenie migdalkow.Caly czas piszczy uwieszona mojej nogi.Normalnie nic nie moge zrobic.Jestem taka wsciekla.(1,5 miesiaca temu miala zapalenie gardla) nie wiem skad to cholerstwo sie wzielo.W domu wszyscy zdrowi.Na dworzu piekna pogoda a my musimy siedziec w domu.I jeszcze Julka trzyma w reku buty,stoi pod drzwiami wyjsciowymi i placze:-(:-(:-(Masakra!

reklama
Skonczylo sie na zabawie w ogrodzie i sesji zdjeciowej...
A tak wogole to poszalbym sobie na jkies kurs fotograficzny...chcialabym sie troszke bardziej doksztalcic w tym temacie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry