reklama

mamusie grudniowe:)

Pat, jeszcze sie zgadamy po sobocie (mam 3d i dopplera)
pojde do piwnicy i przepatrze, ale z tego co pamietam takich uniwersalnych ciuszkow mam strasznie malo, moze ze 2 komplety...
no i przyjezdzajcie po łaszki
w razie czego i tak Ci dam, bo w koncu kupe wczesniej rodzisz i Maks zdarzy wyrosnac zanim moje sie urodzi... ale raczej watpie zeby byla taka potrzeba
nie mowilas mi o tej milosci :-p hehe

reklama
Roni - ale moglas sie domyslic, hehhehe :-D a za ciuszki naprawde mocno wdzieczna bede, taki chlam ostatnio w sklepach w cenach kosmicznych, ze mnie nie powiem co strzela, jak mam za to placic :-)
a tej przejazdzki do was nie moge sie doczekac, zawsze cos wypadnie, fakinszit :wściekła/y:

ej, a w ogole to mam takiego nerwa, ze nie wiem, jak patrze po allegro i widze wystawione tam 'moje' rzeczy ;-) az mam ochote kupic kazda :-D beka

czaicie, ze moje dziecko spi? spal 12h w nocy i przed chwila mi na rekach zamulil.. wynioslam do lozeczka i pelne kimono! szok :szok:

kate
, cos chyba sie nie doczekasz oferty, bo inhalatoro-nabulizery w modzie cos ostatnio ;-) nawet ja mysle o zakupie takowegoz ;-)

spoko, podziele sie ciuchami
ja poki co szukam innego rodzaju ciuchow ;-)
po sobocie u nas remontu ciag dalszy, ale jakos Was ugoscimy
najwyzej bedziemy ciagle w kuchni siedziec bo u Jaska raczej nie bedzie dalo rady.......

Roniaczku, postaram sie wpasc moze jak cieplo bedzie, to moze mlode pobrykaja w piaskownicy czy cus ;-) a u ciebie wypijemy w kuchni herbatke :-)
a te ciuszki ofcoz jak cos pelna pozyczka :-) bede strzec jak oka w glowie ;-)

kate jak chcesz to moge Ci pozyczyc dla Natali.
Ja nie mam jeszcze polowy programow, ale za to porzadnie zabralam sie za pisanie pracy. Juz mnie szlag trafial.
Majerana rzadzi na calego. Zgubila wczoraj ostatniego smoka i od tamtej pory jest bez. Wychodzi na to, ze obylo sie bez jakis problemow z odstawianiem gumy.:-):-):-)

o, kochana, to ja mam najlepszy z pomyslow! zrob liste z cenami a ja sobie powybieram, co bym chciala i odkupie od ciebie. bedzie najmniej niezrecznie i dla mnie najbardziej komfortowo - juz pisalam, ze jak cos pozyczam, to sie potem stracham o te rzeczy, oszczedzam mocno itp. a tak bede miala luzik :-)
co ty na to? obie bedziemy zadowolone!

reklama
o, nonek, gratki. moj to sie ostatnio strasznie do smoka przykleil. nawet mowi na niego dydy. i wola, jak chce. szok.
mam plan odstawic, bo nie moge patrzec, jak mi smiga z guma w gebie po domu. kiedys tylko do spania, a teraz??? szok. musze mu zabrac. czekam, az wyleczy sie zupelnie i zeby przestana na chwile go meczyc, moze next week?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry