Ja tam nie wiem nie walczylabym wielce o te ciuchy bo i tak pewnie Aenye dostaniesz mase fajnych od rodzinki i jeszcze bedziesz miala za duzo

dalabym tylko tej dziewczynie do zrozumienia ze glupio sie zachowala bo nie powninna tak robic, ale nie mialabym juz ochoty sciagac ciuszkow od jakiejs trzeciej osoby
ja za to na maksa wkurzona miesiac temu kupilam na allegro buty miesiac temu i zaplacilam za nie, jak przez tydzien nie przyszly napisalam maila zeby sie dowiedziec co i jak, no i laska odpisuje ze jakis problem z poczta itepe, potem po jakims czasie dzwoni i mowi mi ze buty wrocily bo odmowilam odbioru, a ja jak glupia chodzilam na poczte zeby sie dowiedziec czy przypadkiem przesylka nie czeka na mnie myslalm ze moze laska adres pomylila, i pewnie dlategozwrot, wiec przed siwetami uzgodnilysmy ze wysle inpostem, no iczekalam do srody i napisalam jej maila ze butow nadal nie ma i prosze o skany nadania i jesli do poniedzialku nie otrzymam butow kieruje sprawe do allegro, odpowiedzi nie dostalam ale dzisiaj wieczorem dostlam buty, z data nadania 27.03, nagle przyszly w jedne dzien, wiec sie wkulam i dalam jej negatywa, a ta mi jeszcze bezczelnie odpowiada ze nie odebralam butow a paczke wyslala przed siwetami, kiedy listonosz pokazal mi stempel z wczorajsza data, ale mnie wkurzaja takie akcje grrrr
no i jeszcze jeden hit, dzis po raz 3 odpadlo kolko w wozku (przyponima coneco v3) mam juz nr tel do producenta i poniedzialek zrobie jatke jak stad do nie wiadomo gdzie, pozaluja ze w ogole stworzyli te wozki, to jest zenada, jak moze odpasc kolko, no dobra rozumiem ze moze raz, ale wozek byl dwa razy naprawiany o to sie znow powtorzylo...ulzylam sobie

)