reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
atol dużo zdrówka życze!!!!!!!!!!!

Pati r. u nas się super spisuje - Mały zachorował pierwszy raz od 2 miesięcy i to dośc lekko jak na jego możliwości a więc ja sobie chwale a i mamy jeszcze esberitox N i też ok. Co do ubranek to ja bym nie popuściła no sory!!!!!!ale ja jestem na swój sposób dziwna bo nie pożyczyłam nikomu ubranek które mi się najbardziej podobały i tym sposobem mam problem z głowy a reszta jak wróci to wróci a jak nie to nie będę aż tak bardzo rozpaczała. Ja jak sama wiesz oddaje wyprane wyprasowane i na czas

maja najssssssss kolczyk a tatuaż mnie też powalił(spodziewałam się jakiegoś wzorka albo old schoola a tu hipcia - urocza swoją drogą)

Dita no przykro mi, że tak się skończyło. Mam nadzieje, że szybko znajdziesz fajną prace!!

ja dzisiaj jade do parentsów bo jutro szkołą i ktoś musi z Mapetem zostac
miłego weekendu

hejo, toja.

a to było tak.
Miałam wyjątkowo miłą (!!!:szok:) rozmowę z dyrektorką. Nasłuchałam się samych pochwał na mój temat i tego,że na pewno mnie ściągnie na sezon spowrotem, ale teraz na miesiąc musi mi nie przedłużyć umowy bo jest sprzedaż tragiczna i ona musi podreperowac budżet. I tak cały czas z tym miesiacem i miesiącem i że za miesiąc będzie chciała mnie zatrudnić i ble ble ble.
A chodzi o to ,że to byłaby już moja trzecia umowa - czyli na stałe i na czas nieokreślony.
Jeśli będzie miesiac przerwy - może zacząć zabawę od nowa - kolejne umowy na czas określony.
I tu pies pogrzebany.
tak czy inaczej kwiecień sie byczę, idę po zasiłek.
Maja - fajne jedno i drugie
aenye - ja bym nie darowała.
Nieistotna - o właśnie tak. Kuweta, jak Boga kocham....

Aenye ja tez bym nie darowala

Dita no coz... przechodzilam przez to wiele razy i wiem jak to jest, niby sie spodziewasz a obluchem w łep dostajesz.. i jakos wcale mi to motywacji nie dawalo do szukania nowej roboty

Cytat:
Napisał czarna79
Maja to mnie zszokowałaś tym hipciem spodziewałam sie czegoś ostrzejszego:-D

.

A to dlaczego???????????

hmmmm sama nie wiem poprostu tak jakoś. Sądziłam ze bedzie jakaś dzika bestia lub coś z pazurkiem (jakoś tak w moim łbie sie myślało). Ale ta hipcia mnie powaliła i jest fantastyczna.

Aeyne dzwoń dzwoń
Atol zdróweczka zycze

Ja tam nie wiem nie walczylabym wielce o te ciuchy bo i tak pewnie Aenye dostaniesz mase fajnych od rodzinki i jeszcze bedziesz miala za duzo ;) dalabym tylko tej dziewczynie do zrozumienia ze glupio sie zachowala bo nie powninna tak robic, ale nie mialabym juz ochoty sciagac ciuszkow od jakiejs trzeciej osoby

ja za to na maksa wkurzona miesiac temu kupilam na allegro buty miesiac temu i zaplacilam za nie, jak przez tydzien nie przyszly napisalam maila zeby sie dowiedziec co i jak, no i laska odpisuje ze jakis problem z poczta itepe, potem po jakims czasie dzwoni i mowi mi ze buty wrocily bo odmowilam odbioru, a ja jak glupia chodzilam na poczte zeby sie dowiedziec czy przypadkiem przesylka nie czeka na mnie myslalm ze moze laska adres pomylila, i pewnie dlategozwrot, wiec przed siwetami uzgodnilysmy ze wysle inpostem, no iczekalam do srody i napisalam jej maila ze butow nadal nie ma i prosze o skany nadania i jesli do poniedzialku nie otrzymam butow kieruje sprawe do allegro, odpowiedzi nie dostalam ale dzisiaj wieczorem dostlam buty, z data nadania 27.03, nagle przyszly w jedne dzien, wiec sie wkulam i dalam jej negatywa, a ta mi jeszcze bezczelnie odpowiada ze nie odebralam butow a paczke wyslala przed siwetami, kiedy listonosz pokazal mi stempel z wczorajsza data, ale mnie wkurzaja takie akcje grrrr

no i jeszcze jeden hit, dzis po raz 3 odpadlo kolko w wozku (przyponima coneco v3) mam juz nr tel do producenta i poniedzialek zrobie jatke jak stad do nie wiadomo gdzie, pozaluja ze w ogole stworzyli te wozki, to jest zenada, jak moze odpasc kolko, no dobra rozumiem ze moze raz, ale wozek byl dwa razy naprawiany o to sie znow powtorzylo...ulzylam sobie ;))

no a teraz sie uspokoilam i kilka slow do Was ;)

Dita bedzie dobrze, moze to jest jakis znak, ze czas na zmiany, zobaczysz wszystko sie ulozy!!
Kate czytalam o piesku, dobrze ze jest ok.
Maja no niezle cacko sobie zrobilas, mnie jakos piercingi nie podniecaja, ale jakiego fajnego tatoo nie wykluczam...
Aenye oby Filipek wyzdorwial juz na dobre..

Agatka w niedzele sie deko rozchorowala, tzn katar, kaszelek, kichanko, ale tak delikatnie w poeniedzialek niestety juz bardziej, wiec rozpoczelam kuracje kropelkami homeopatycznymi, multi vitaminolem i masicia majerankowa i w we wtorek juz byla zdrowa, za to przeszlo na mnie, w srode totalne oslabienie, a wczoraj masakra, J zamiast do pracy chcial mnie do lekarza zawozic ale sie nie dalam choc bylo kiepsko, ale dzis juz git, lekki katar, prawie nie pamietam ze jeszcze wczoraj niezle zdychalam...

elowencja
my wrocilismy ze zlotych tarasow zwanych przez nas zlota teresa
szukalismy spodni i butow dla S na chrzciny bo on nic nie ma w ten desen
buty sobie wymyslil jakies za kostke ale wszystko badziew z metalowymi swiecidelkami i przetarta skora- rzyg
spodnie jak spodnie ale dziny za 5 stoweczi to przeginka
takze nic nie kupilismy, zezarlismy burger kinga i zaraz walimy w kimono

znalazlam mu na allegro fajne ale niestety wysylka z us i nie zdaza dojsc :sorry2:

zdrowia dla szpitalnych

reklama
jelou babeczki, mam wielka prosbe, czy ktoras moglaby mi dac sygnal na kom? Zebym mogla uslyszec. Moje bachorros gdzies mi zakamuflowalo i nie moge znalesc a jestem sama w domu. Zaraz dostane wscieku macicy. Dopiero udalo mi sie znow uruchomic kompa. Blagam!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry