..aenye
Mama grudniowa'06
jeju, nonek, jak ja ci wspolczuje.. mi tez nieraz cos wlezie w krzyz czy biodro (w ciazy w sensie, uroki
) i kijowo boli.. a ciebie pewnie tysiac razy mocniej.. bidulo nasza! i jeszcze dom na twojej glowie..
maja, wspolczuje nieudanej imprezki :-( tym bardziej, ze tak sie cieszylas..
dita, nieraz tez sie zastanawiam nad tym, co trzeba zrobic, by sie rozwiezc i dostac dobre alimenty ;-) na siebie i dzieci
dzis np. o tym tez myslalam, hehe ;-) ps. laski,napisalam mu dluuuuuugi, precyzyjny i dosadny list, ciekawe, co on na to
pewnie wieczorem poznym pogadamy, bo zaraz jego tata na mecz przylazi. zyc nie umierac 
a za prace trzymam kciuki, i za nie-akwizycje tez.
a moje niunki dzis, mimo zastrzykow, o 15 mialo totalny zjazd... normalnie rozpalony jak nie wiem, plakal non stop, udalo mi sie zmierzyc do 38,6, bo tak sie wiercil.. jak dlugo mozna dawac p/goraczkowe????? on od soboty dostaje, na zmiane nurofen w czopkach i panadol... no masakra.. sob/niedz dostawal co 4-6h, a od wczoraj 2-3 razy na dobe...
zastrzyki tez mocno bola, strasznie ryczy, to wiem.. bo na szczepieniu nie placze nigdy..
no i nie chce pic zasranych elektrolitow, fak
ani lyka, mimo ze przyrzadzam mu na slodko. ech. moze do mleka w nocy dodam. czy tego nie mozna bylo zrobic lepszego w smaku!???
wymyslili czosnek bez aromatu, a nie moga zwyklych mineralow i witamin podac w nieslono-slodkiej formie!?
hipp ORS200 tez tylko w nocy lyka, dzis nie chcial nawet z lyzeczki ode mnie, nic. bu. ale zjadl troche kaszki rano, banana, pare paluszkow i flipsow, no i ten nieszczesny serek homo, o ktory wyl, jak zobaczyl.. co zrobic
sterroryzowana przez dziecie ;-)
dobra, bo moge o nim w nieskonczonosc ;-)
) i kijowo boli.. a ciebie pewnie tysiac razy mocniej.. bidulo nasza! i jeszcze dom na twojej glowie..maja, wspolczuje nieudanej imprezki :-( tym bardziej, ze tak sie cieszylas..
dita, nieraz tez sie zastanawiam nad tym, co trzeba zrobic, by sie rozwiezc i dostac dobre alimenty ;-) na siebie i dzieci
dzis np. o tym tez myslalam, hehe ;-) ps. laski,napisalam mu dluuuuuugi, precyzyjny i dosadny list, ciekawe, co on na to
pewnie wieczorem poznym pogadamy, bo zaraz jego tata na mecz przylazi. zyc nie umierac 
a za prace trzymam kciuki, i za nie-akwizycje tez.
a moje niunki dzis, mimo zastrzykow, o 15 mialo totalny zjazd... normalnie rozpalony jak nie wiem, plakal non stop, udalo mi sie zmierzyc do 38,6, bo tak sie wiercil.. jak dlugo mozna dawac p/goraczkowe????? on od soboty dostaje, na zmiane nurofen w czopkach i panadol... no masakra.. sob/niedz dostawal co 4-6h, a od wczoraj 2-3 razy na dobe...
zastrzyki tez mocno bola, strasznie ryczy, to wiem.. bo na szczepieniu nie placze nigdy..
no i nie chce pic zasranych elektrolitow, fak
ani lyka, mimo ze przyrzadzam mu na slodko. ech. moze do mleka w nocy dodam. czy tego nie mozna bylo zrobic lepszego w smaku!???
wymyslili czosnek bez aromatu, a nie moga zwyklych mineralow i witamin podac w nieslono-slodkiej formie!?hipp ORS200 tez tylko w nocy lyka, dzis nie chcial nawet z lyzeczki ode mnie, nic. bu. ale zjadl troche kaszki rano, banana, pare paluszkow i flipsow, no i ten nieszczesny serek homo, o ktory wyl, jak zobaczyl.. co zrobic
sterroryzowana przez dziecie ;-) dobra, bo moge o nim w nieskonczonosc ;-)

zyczę zdrówka!
a teraz to dużo owoców wsuwa nam