reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
u mnie tez lipa na calego:-(:-(:-(:-(:-(:-(...chociaz Marika zdrowa

Miala byc impreza a tu sie okazalo ze dwie w pracy musza zostac bo cos tam trzecia ma sraczke jeszcze po sobotniej imprezie i zostalam sama z chrzestna Mariki ktora jest w ciazy. A planowalam popic.:-(:-(:-(:-( Chyba sama soie nawale. Jedyny plus to to ze tony zarcia jeszcze nie zrobilam

A chorowitkom zdrowka zycze

kinga ".......a u mnie zapowiada sie kolejny szałowy łikiendziczek!:biggrin2: w czwartek imieniny mężulka w piątek imieniny synka a w sobote urodziny teściowej! w niedziele to chyba zgon"
dobre ale się uśmiałam:-D:-D:-D

dita a pytałaś A czy się zgadza zbyś ten jeden raz w mc w markecie za jego kasiorkę szalała ???;-);-);-) , kobietko nie martw się praca na pewno tam gdzieś czeka na Cię , tylko pytaj też wśród znajomych.....
a poza tym to chyba powinnaś zmienić troszkę podejście nie że ta strata pracy to jakiś wyrok tylko szansa aby jak najefektywniej spędzić to wolne z dziewczynkami no i mężem , bo niedługo napewno trafi się praca i znowu wpadniesz w ten kołowrotek praca dom...itd.......a A na pewno nie wypomina Ci że jesteś bezrobotna - tylko faceci niestety mają takie a nie inne wyczucie taktu:crazy::rofl2:

no i nie wiem albo nie przeczytałam albo nie napisałaś.....zdecydowałaś się na te1/2 etatu i na ten wyjazd ??? buziaki

Agaton pisz jak sytuacja się rozkręca i jak sobie oni radzą no i jak dzieci - u mnie w rodzince tez taki przypadek , adoptowany syn wypisz wymaluj tatuś nawet charakterek podobny - no teraz to on dorosły facet jest.

Lucky Matylda poczeka na tatusia nie martw się:tak:...... a jakby co puk puk w niemalowane ... to pzrecież już duża dziewczynka....a że to 3 dzidziolek to że rozwarcie jest to może nie aż takie straszne, a lekarz woli dmuchać na zimne....

aenye jak dzisiaj bidulek mały:-(

....a z tą rwą kulszową to różnie może być moją mamę kilka lat leczyli na nią a potem się okazało że to dyskopatia, a nie żadna rwa - taki sam przypadek był z moją koleżanką, więc warto sprawdzić choć by prześwietleniem tym bardziej jeżeli pojawiła się po porodzie ta "niby" rwa, bo słabe mięśnie kręgosłupa nie trzymają w odpowiedniej pozycji dysków a po porodzie wszysko osłabione i lubią się przesuwać:-(

a u nas tak jak to mówi mój znajomy ... wieje taki damski wiaterek - piździ ze wszystkich stron:-(

mój Filip kaszek już nie lubi, nie chce i koniec bo wyplówa. Mleko jeszcze wypije ale tylko raz w ciągu dnia i to mu wystarcza. On juz woli od jakiegos tam czasu pojesc to ci i rodzice jedzą heh:-) no i czemu nie jak chce niech je to co lubi.
Bubek własnie mi zasnął.. mam troche czasu dla siebie.
pogoda u nas dzis fatal pada i jest zimno bu..

dita spoko luz, przyjedziesz do mnie, przespisz sie i dojedziesz na 3 na lotnisko, albo taksowka, albo cie zawieziemy jak da rade

pewnie jak sie twoj dowie o planie, to od razu bedzie chcial cie wiezc he he:-p

Jezu, dziewczyny, byłoby super, bardzo wam dziękuję, ostatni pociag mam o 20, potem o 3 rano więc nie w w pi ni w oko..... więc jakby co, to się przypomnę:tak:

Jutro mam ,,test rekrutacyjny'' do pko bp, wczoraj wysłałam cv a dziś dzwoniła baba. Stanowisko ,,dysponent, telefoniczna obsługa klienta" Tylko się wkurzę jeśli to kolejna akwizycja. Szkoda mi czasu, no ale nic, zobaczymy.;-)

Wziełam sie dzis za robote i niestety wkopałam sie bo musze ją skonczyc a troche mi jeszcze zostało haha. Porządki w szafach, prasowanie itd garderoba nam sie odświeżyła wiec wiadomo ze trzeba poprzebierać z szaf co nie potrzeba
001.gif

Dziś Filipek dostał już jeden prezencik imieninowy!
002.gif
bezrękawnik od dziadków
001.gif

Przed chwilą była druga babcia na kawce
001.gif
Filipek oczywiście popisówa od razu
icon_cool.gif
bo On tak zawsze jak ktos do nas przychodzi
001.gif

Niedługo bedziemy juz szykować syneczka do kąpieli i spania
001.gif

Miłego wieczorku!

reklama
Dita od Sugar jest rzeczywiscie rzut beretem, ja cos o tym wiem ;-). Ty przypadkiem nie rezygnuj z wyjazdu! A moze twoj szanowny wlasnie o to jest zazdrosny??? Tylko nie chce tego pokazac?

A ja dzis dalej zdycham, czekam na tel od fizjoterapeuty.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry