kinga ".......a u mnie zapowiada sie kolejny szałowy łikiendziczek!

w czwartek imieniny mężulka w piątek imieniny synka a w sobote urodziny teściowej! w niedziele to chyba zgon"
dobre ale się uśmiałam

dita a pytałaś A czy się zgadza zbyś ten jeden raz w mc w markecie za jego kasiorkę szalała ???;-);-);-) , kobietko nie martw się praca na pewno tam gdzieś czeka na Cię , tylko pytaj też wśród znajomych.....
a poza tym to chyba powinnaś zmienić troszkę podejście nie że ta strata pracy to jakiś wyrok tylko szansa aby jak najefektywniej spędzić to wolne z dziewczynkami no i mężem , bo niedługo napewno trafi się praca i znowu wpadniesz w ten kołowrotek praca dom...itd.......a A na pewno nie wypomina Ci że jesteś bezrobotna - tylko faceci niestety mają takie a nie inne wyczucie taktu

no i nie wiem albo nie przeczytałam albo nie napisałaś.....zdecydowałaś się na te1/2 etatu i na ten wyjazd ??? buziaki
Agaton pisz jak sytuacja się rozkręca i jak sobie oni radzą no i jak dzieci - u mnie w rodzince tez taki przypadek , adoptowany syn wypisz wymaluj tatuś nawet charakterek podobny - no teraz to on dorosły facet jest.
Lucky Matylda poczeka na tatusia nie martw się

...... a jakby co puk puk w niemalowane ... to pzrecież już duża dziewczynka....a że to 3 dzidziolek to że rozwarcie jest to może nie aż takie straszne, a lekarz woli dmuchać na zimne....
aenye jak dzisiaj bidulek mały:-(
....a z tą rwą kulszową to różnie może być moją mamę kilka lat leczyli na nią a potem się okazało że to dyskopatia, a nie żadna rwa - taki sam przypadek był z moją koleżanką, więc warto sprawdzić choć by prześwietleniem tym bardziej jeżeli pojawiła się po porodzie ta "niby" rwa, bo słabe mięśnie kręgosłupa nie trzymają w odpowiedniej pozycji dysków a po porodzie wszysko osłabione i lubią się przesuwać:-(
a u nas tak jak to mówi mój znajomy ... wieje taki damski wiaterek - piździ ze wszystkich stron:-(