reklama

mamusie grudniowe:)

Nonek a jutro będziesz w domciu? tak po 15?
jutro u mnie pobudka o 6, grrr:baffled:
o 7 zawożę Natę do Pawła sis i na 9 musze być we Wrocku /te poranne korki:wściekła/y:/

Co do facetów, to na swojego narzekac też nie będę, bo to złoty człowiek i zgrzeszyłabym, gdybym zaczęła na niego psioczyć, hehehe:-D

No i nie toleruję słów, że facet powinien "pomagać" w domu:sorry2:
a co? on tam nie mieszka? nie żyje? to nie jego dom, że musi "pomagać"?

Idę spać kochane
miłej nocki
buzia:-)

reklama
Nieistotna Natka ma rozmiar 20-21 /dzisiaj mierzyłam stpę i ma 12 cm/
aha....
UWAGA!
przekroczyłysmy 10 kilo:tak:
tzn. Natala przekroczyła:-D

Kinga gratulacje

Lucky trzymaj się!!!!!!!!! BUZIAM mocno:-)

Dita no i jak tam w sklepie?

hejo z rana

maja troszku sie usmialam z zakupow twojego mena:-D

a ja wczoraj bylam na latino, we czwartek tez ide na jakas gimnastyke, jeszcze nie wiem co to bedzie, moze aqua aerobik?

pozdr

hejo
hehe - kasia - dziś maja wszystko załatwić;-) A chodziło o to,że A stwierdził,ze to nasze nowe cb radio jest z deczka za słabe i chciał wymienić na lepsze. Nie zwrócić, ale wymienić, dopłacić. Ono było tylko sprawdzone, nie używane, ale trafiliśmy na kołka który stwierdził że jak sprawdzone to używane, nie ma wymiany ani zwrotu a w ogóle jak śmiemy mu du pe zawracać tuz przed końcem jego zmiany.
Zadzwoniłam do kate co robić no i dziś mamy formalnościową rozmówkę z kierownikiem i oczywiście wymiana jak najbardziej możliwa;-)

kinga - gratulacje! A to zlecenie to już na stałe zlecenie? Ile godzin dziennie? a ile w tygodniu? Bo jak na stałe i po 8 godzin to lekko przerąbane, zero urlopu.....
W ogóle to pracodawcy przeginają z tym zleceniem. Tak właśnie przez pół roku w orbisie na początku pracowałam - 8 godz dziennie, 6 dni w tygodniu, zero urlopu. Super:baffled:

nieistotna i która tam jeszcze chciała opinie o biffie - moim zdaniem o niego lepszy od ajaxów;-)

witam z rana

Dita gratulowac rozwiązania sprawy;-)
Maja nie ma to jak facet na zakupach:-p
Nieistotna u nas stopa 13-14cm rozmiarówka w butach różna bo np. deichmany roz.20 jeszcze duże są coocodrillo roz 21 trosze przyduże a jakieś tak zwyklaki roz. 23 i na styk są:rofl2:
Pati buzia;-)

dzisiaj pierwszy raz od choroby spaliśmy aż do 8.00:-D
idę się ubrac wreszcie
Mapecior na podwórku z kuzynką Mają
może nawet zdąże się najeśc
a no i dzisiaj odbieram rtg kręgosłupa ciekawa jestem co to będzie:nerd:

witam!

Dita praca na zlecenie ale nie na stałe, ja i tak w maju do bi-es cosmetic ide do pracy. A ta hostessa to tylko w weekendy i niektóre dni tygodnia:happy: Płacą 7,50 za godzinę na rękę. A praca w tygodniu po 10h a w wekend 4h. Ja o wszystko wypytałam i nie wpakowałabym sie w bagno. Jestem zadowolona ogólenie, troche kasy zarobie dzieki byciu hostessą;-)

Mój dzieciaczek dzis spał do 8:30 ale i tak wstalismy dopiero po 9 bo lubimy sobie rano poleżec razem:-)
Teraz ide kawke robic.

milego dnia!

hej :-)

ja jakas przymulona wstalam dzis, uoraju. cos mnie glowa napizdza i nawet kafka nie pomogla, echhhh...
a jakos nie mam chetki na sniadanie, cos w ogole nie mam apetytu na kanapki/salatki ostatnio, same dziwactwa jadam. a nie chce mi sie robic i kolo sie zamyka, hehe ;-)

dziecko moje znowuz energia roznosi, no szok w trampiszczach. wezcie go na troche, bo padne ;-) i korci mnie, by zastosowac sposob kate na nat, czyli zatkac go smokiem, bo mnie zagada/zaspiewa/zapluje z radosci, ergh ;-)

mielismy dzis do kolezanki do Pruszcza ;-) jechac i kuzwa co, nic, bo przeca przeziebiona jestem i w ogole mniamusnie.. znowu sobie w domku posiedzimy, bo leje za oknem i jesli sie nie poprawi, to ze spaceru tez nici..

kinga, gratulacje btw :-)

saraa
, kiss ;-) ps dzis jednak nie pojade do gdanska, bo niby jak. moze w poniedzialek :-)

kinga - a no to fajnie, zawsze też w cv będizesz miała co napisać:tak:

aenye
- oj, ja też dziś przymulona, pogoda do du py a Nata łazi za mną z kurtką i czapką i woła ,,dede" (na spacer)

ja żrę dziś jak głupia, normalnie chudzący głodomor jestem. nie wiem, co jest:dry:
aaa - z tą zupą to nie tak,ze żrę tylką ją, nie - ja tylko zastępuję nią jeden posiłek dziennie (obiad). Tym sposobem można stracić 1 kg/ tydzień, a ja i tak teraz dbam raczej o to żeby wagę otrzymać niż stracić.

Jezu, moje dziecko kocha reklamę fantazji - ta gdzie tańczy wiśnia i truskawka, normalnie jak zahipnotyzowana,hehe, co by nie robiła - jadła mleko, bawiła się, usypiała, na dźwięk tej reklamy jest porzucenie wszystkiego i wielki wytrzeszcz z mega uśmiechem w stronę tv:laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
hehe, dita, moj jak chce wyjsc tez wola 'dada'. :-)

matko, laski, on caly czas je! normalnie geba mu sie nie zamyka. ale nie daje mu co chwile posilkow pelnych, skad, tylko co tylko zobaczy chce sprobowac i lazi z tym po domu. i ciagle tylko slysze 'da da da da da ...........'.. szok :-) a posilki wyjada wszystko, co do ostatniej lyzki, bez wzgledu na to, ile tego tam mam ;-) i bez zabawiania, hehe :-)
ale fajnie, bo nie daje mu juz mleka na noc (przy zasypianiu), tylko normalnie jakas kolacja o 20, kapiel i do wyrka.
dzis dopiero o 5 sie upomnial o mlesio, gorzej, ze zanim zdazylam przygotowac to sie tak rozbudzil, ze absolutnie nie bylo mowy o spaniu w swoim lozeczku. tak ryczal biednie jakos, ze wzielam go do nas. jakis taki rozszlochany, dlugo potem mial jeszcze spazmy dziwne... moze mu sie cos zlego snilo, czy co..

bosz, nudze sie. a nie chce mi sie aukcji wystawiac ;-) (mam te cholerne telefony i kupe ciuchow do opchniecia, plus ksiazki, co chce sie ich pozbyc... ergh. no i dwa mieszkania na sprzedaz - moich rodzicow i siostry. brrrrrrrrrrrrrrrr, kupa roboty, ale nie na gwalt, hehe ;-) )

a ten znowu ma jakas jazde ze spaniem :dry: niby spiacy i zamula, ale od kilku dni po wsadzeniu do lozeczka jakies cyrki odstawia, gada, spiewa i marudzi. a jak wyjme tez jeczoli, trze oczy itp. przeciez nie bede sie z nim kladla, na co on chyba liczy :sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry