reklama

mamusie grudniowe:)

Nieistotna kiedys pisalam na gg, ale chyba nie odczytalas. Ale to dawno bylo.
Ja mialam to samo z Julka, nawe jak poszla o 12 w nocy spac to wstawala srednio 5.30 codziennie. Niestety, musisz to przetrzymac. Nie ma innej mozliwosci. No mozesz mu podawac jakies syropki uspokajajace, wyciszajace. ale one dzialaja po dlugim stosowaniu. Gdzies musze sobie przypomniec jak one sie nazywaly. Takie ziolowki.
A kawke to ja bardzo chetnie, bo u mnie juz braki. Moze byc nawet waniliowa.

reklama
Hehe Maras pojechal do tesco ...

Pyza na szczescie nie am problemow ze spaniem. Odkad skonczyla 3 miesiace przesypia nocki bez jedzenia. Teraz przez zeby sie troche popsula bo ze dwa trzy razy poplacze przez sen. Ale ogolnie gites.

laski jakie stopy maja wasze dzieci
bo kupilam dzis Filipowi buty i wygladaja jak na 6latka
masakra
ma stope 13-13.5cm i nosi buty na 14cm(23) i kupilismy mu na wiosne takie na 15cm(25) i normalnie nie wierze, rozmiarowka dziecieca jest do 27 hehe
super tanio mi wyszlo bo za adidasa dalam 72zl
ale nie wierze jakie on ma kopytko

ja nie mam problemów z Filolkiem już od dłuuuuższego czasu, zasypia około 20 i budzi się o 9 rano najczesciej:happy: Nocna przespana cała.
A co do butów to my naszemu kupujemy rozmiar 24. Ma dużą stope w mame hehe:-)

Nieistotku, powiedz jeszcze raz, jakie to konto? bo nie zapamietalam, a moze tez cos popaczem :-)
jakis srodek czyszczacy do zmywary? bo dzis zuzylam jeden, co dostalam w jakiejs promocji.. a jakos mi dziwnie zasmierduje zmywarka po niedlugim czasie, nie wiem, why..
(w ogole szkoda, ze nie pomyslalam wczesniej, bo wczoraj kupilam zapas tabletek z 60szt, grrr)

a jak cos to biffy polecam do kabin, fajne, tylko strasznie jadowite, hehe, jak wszystkie plyny do kabin zreszta. jak sie czlowiek zamknie to nic, tylko sie udusic. brr. ze nie maja innych patentow ;-)

i wspolczuje niespiochow.. moj na szczescie wdal sie we mnie, rzadko kiedy wstaje przed 8.30, a czasem - jak to sa_raa mowi ;-) - ciepiemy az do 9,30-10 ;-)

ja dzis pierwszy raz od daaawna (czyli odkad przestal jesc normalnie w dzien) nie dam mlodemu o polnocy mleka, ciekawe, jak zareaguje. teraz je wszystko pieknie i w wielkich ilosciach (odpukac, az mnie drazni, hehe ;-) ), wiec nie chce go juz dokarmiac / przekarmiac ;-)

matko, co do lucky to ja tez musze na ostatnie zakupy isc, bo nic porodowego nie mam, ani materacyka, ani pieluch tetrowych (zostalo mi 10szt po Fiolku, reszte wywalilam, bo mega plamy byly), ani nic z kosmetykow speszli for minibejbi :-)

ale ja sie jeszcze mimo wsio nie szykuje, co najmniej do 4 maja :-) a zielone swiatlo to ma od 5 maja w ogole :-D
ciekawe, czy sie mlokos poslucha, hehe ;-)

reklama
a moj chyba z tego, co widze ma mala stopke :-) chociaz wydaje mi sie, ze jest duza :-p jakies 22 rozmiar max, buty z tombuta 20 jeszcze za duze, ale to dziwna rozmiarowka jest na maxa! timberlandy ma 21,5 i sa dobre :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry