reklama

mamusie grudniowe:)

Dita a ciekawe jak Twój worwczek zareaguje na takie ilości kapusty... co prawda ona gotowana ale to kapusta i to non stop, znałam kilka osób które próbowały tego sposobu ale żadna nie wytrzymała żeby jeść tyle tej zupy;-) - to sposób dla wytrwałych czyli nie dla mnie:-(

reklama
MAM PRACE!! :-D
Jestem hostessą, bede sprzedawała kosmetyki oceanic AA:-)
w tym tygodniu podpisuję umowę zlecenie.
Dobre i to!:tak: 7,50 za godzine płacą.
Dzis normalnie bede oblawała winem hehe:-D

hejo

bylismy dzis po skierowanie, odrazu zrobili nam platne ( a wydawlo mi sie ze juz nie trzeba) jednorazowe szczepienie hib bo maly wogole go nie mial
zdrowy, wazy 11.300 a dalbym sobie glowe uciac ze 13kg :)
nosek dzis troche lepiej czyli to moglabyc pourazowa opuchlizna

ja sie chyba przeziebilam od deszczu bo glowa mnie boli i mi zimno, lipa w ogole. bo nie mam sily na nic

bylam dzis przymierzyc butki w sklepie bo widzialam wczoraj identyczne na allegro 60zl taniej i oczywiscie dzis juz tej aukcji nie ma fak fak

Maja nie moge odnalezc tego konta bo przez allegrowe wplaty mam milion stron do szukania, musze znac mniej wiecej wczesniejsza kwote :)
Dita paczka poszla wczoraj

Kurde ale mi zle interes idzie, nie moge sie pozbyc tych resztek

Nieistotna jak to płaciłaś za hib??
u nas bezpłatne:dry:
Pati trzymam mocno kcikasy żeby Fiol nic nie załapał!!
Dita hasło rozwód przeważnie przynosi oczekiwany skutek;-)
dobrze, że zrozumiał

Z tą jednozadaniowością to macie naprawde racje
Ja T. ustawiam jak chce ale tak żeby on myślał, że sam no to wpadł:-p
Dzisiaj Młody przechodził sam siebie, darł paszczaka o byle co......eh...
teraz śpi a ja wreszcie mam neta (wcześniej światła nie było i coś się porozłanczało)

Lucky jeszcze dwa w jednym, Tomek wrócił już w piątek i razem ciekają na zakupy i czekają na Matylke

Nieistotna a ja juz ci wspominalam, ze kawke chce jak jest jeszcze? I mialas mi powiedziec czy te gadzety do mysia kabiny sa dobre, bo bym wziela.

Ja spadam sie uczyc.
Kinga moje gratulacje.
Kate ty sie wybierasz po drodze do mnie?

nona nie kojaze bys mowila cos o kabinach bo wlasnie sprzedalam ostatnie a tak to bym zostawila.. ja nie uzywalam tych biffow wiec sie nie wypowiem, dita uzywala tych uniewersalnych do lazienek
kawe mam waniliowa

a moj dzieć nadal nie spi
nie mam juz sily
wiecznie pierwszy wstaje i ostatni sie kladzie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry