reklama

mamusie grudniowe:)

Sara na razie po sterydach sarkoidoza wycofala sie z pluc, czekam na kontrole za 5 tyg- wtedy steryd przestanie dzialac i okaze sie czy sie czy zaatakuje znowu:dry:
foty wkleje wkrotce:tak:

a walizek jak nie bylo tak nie ma:wściekła/y:

reklama
Nieistotku dzieki; czuje sie super, odkad dostalam sterydy dolegliwosci ustapily
a po wakacjach jestem wypoczeta, Daniel mnie bardzo odciazyl i mialam w koncu okazje sie wyspac i wybyczyc:happy:

mnie wieczorem naszła taka energia że szok. cały dzień miałam lenia i nic nie zrobiłam po za obiadem. A wieczorem wysprzątałam cały dom hehe!! tak sie wkreciłam w wir że zapomniałam o kąpaniu Filipa! dochodzi 20 a ja sobie sprzątam... Filip na mnie patrzy i pokazuje na łazienkę tz że chce się już myć no wiec wtedy dopiero matka sie zebrała:-) podczas kąpieli mielismy duuużo śmiechu bo Filipek nurkował:-D potem pokażę wam filmik;-) wypil butke mleka i zasnął migiem.
Tak wiec mam juz wolne i jestem zadowolona bo dom wysprzątany:-)

miłego wieczoru!

Jak ja sie ciesze ze Marika juz sie wieczorem nie kapie.

Kasu ciesze sie ze jest lepiej i ze wakacje sie udaly. Koniecznie wklej fotki.

U nas istne wariactwo z otwieraniem firmy.

Ale tu dziś ruch:szok::szok:
kasu bedzie dobrze trzymam kciuki za zdrówko
Sa_raa witamy spowrotem:tak: Wpadnij moderatorko tam do mnie mam jedengo posta do usunięcia:-p:-D
Dita pewnie drinkuje na całego:tak: Takiej to dobrze
Sugar ja tez polecam lampy na zatoki:tak:

kasia_z napisz co tam gin wykrył miedzy nóżkami:-p
My juz dawno PIT-y mamy złożenie. Nawet świry mnie wzywały do przedstawienia dokumetów:crazy: Teraz czekamy na kaske:-p:rofl2:

dziewczyny napiszcie na wątku "przepisowym" jakies przepisy na przekaski czy dania grillowe. Plisssssss

maja a czemu nie kapiesz marki wieczorem?

olga fajnie ze maz taki odmieniony cudnie :tak::tak:

ja bylam u lekarza, dostalam prochy i bede sie kurowac
wlasnie wrocilam z wieczornego biegania z moimi kundlami
fajnie tak sie wymeczyc co wieczor

reklama
ejo

a ja mam atak alergii, normalnie oczy sobie wydrapie

u nas jeden pit juz zlozony (ten co to kaske nam maja oddac), a drugi co to musze niestety kase zaplacic jeszcze nie zlozony, czaje sie jak pies do jeza normalnie:dry:

kasu witaj, wklej zdjeciowki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry