reklama

mamusie grudniowe:)

a ku ku

my walczymy teraz zeby Hania spala w swoim lozku, bo co noc do nas przychodzi:baffled:

juz druga noc spi cala noc u siebie, z przerwa obowiazkowa na ryki i wrzaski ze chce do duzego lozka:sorry2:

no nic twardym trzeba byc

Helena spi jeszcze w szczebelkowym lozku, to i nie marudzi:-p

u nas cale noce przespane generalnie, na to nie moge narzekac

dzis dziewczyny maja dzien z tata, pojechali w miasto:-)

ja z kolei ide na popoludnie do pracy, a zaraz wychodze zakupy i takei tam

milego dnia zycze

reklama
matko, a ja sie musze w dupe kopnac, normalnie odkad wstalam zamulam na kanapie, dziecko skacze wokol mnie, chce sprzatnac chate, poprac, poukladac kosmetyki na dzieciecej komodzie, moze torbe do szpitala spakowac.. a tu nic, normalnie nul energii..

kopa w dupe pliz!!!

hej!
my dziś spalismy do 9:-) dobrze mam z tym moim synem hehe. Noce całe przespane po prostu miodzio;-)
Ciesze sie też bo Filip juz od miesiąca bez smoczka całkowicie!! odzwyczailismy Go:tak: supcio!
Wrócilismy własnie z miasta, ja zaliczyłam po drodze fryzjera.
Teraz ide połozyc Filola spac bo marudzi mi tu a ja zaraz wróce z kawą!:-)

lucky masz sliczną córeczkę!:tak:

lucky, a co w koncu kupujesz za wozio?

Dokładnie ten: GRACO QUATTRO DUO NOWOSC 08 FOLIA GWAR PL WYS 0zl (351511833) - Aukcje internetowe Allegro
kolor gianni - niebieski
Na pół roku zakładam na bank sie przyda, a potem taki: pewnie: HIT -QUATTRO SPORT GRACO +FOLIA+OKRYCIE+PARASOL (352678381) - Aukcje internetowe Allegro
Ale z tym drugim jeszcze zobaczymy;-):-)

lucky poszlo ;-)

Wielki buziak:-), dzięki:happy:

7.jpg

LUCKY spuznione ale od serca życze Ci
Z okazji narodzin Waszej córeczki, która swoim przyjściem na świat uradowała tak wiele osób, życzymy Wam, aby rosła duża, silna i zdrowa, i żeby była dla Was zródłem nieustającej radości:tak::tak::tak:

Asiu dziękuję bardzo:happy:

Lucky jaka Twoja Kruszynka jest piekna!!!!!!!!!!!!!

Po tatusiu, po tatusiu;-):-D

właśnie lucky co kupujesz? tego graco co ma Sugar?

No jak wyżej napisałam. Ten o którym Ci mówiłam:-)

Miłego dnia.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry