reklama

mamusie grudniowe:)

hejo z wieczora..

u nas tescio i Dawid mecz zapodaja, nuda...! a nawet nie mam kasy na koncie, zeby na allegro pobuszowac, hihi..
ani drzwi do lazienki, zeby sie wykapac..

dziecie juz spi, mam czas dla siebie, i w tle te irytujace odglosy meczowe, mam alergie jak nic ;-) trudno, chyba sobie poczytam :rofl2:

chwalilam sie, ze mam juz torbe do szpitala??? :-D ofcoz niepelna, brakuje kosmetykow.. i to chyba byloby wsio?
ale naprawde, nie wiem, jakim cudem udalo mi sie spakowac w ta torbe taki wielki majdan :szok:

w ogole produktywny dzionek spedzilam, nawet z mlodym bylam na placu zabaw, hehe.. i posprzatalam, i zrobilam obiadek, no wypasiona pani domu.

dobra, majacze znowu...

branoc!

reklama
Dziewczyny, sorx, ze tak tu nagle zmiane tematu zapodaje, ale mam pytanie za 100 pkt.
Otoz, wysylalam w styczniu list polecony, niestety gdzies nam sie zapodzialo awizo. Czy moge jakos w inny sposob udowodnic, ze list wyslalam, ze dotarl do odbiorcy??? Czy na poczcie mozna sprawdzic, czy taki list z takiego i takiego adresu na taki i taki zostal wyslany? Kurcze to bardzo pilna i wazna sprawa. Jak macie jakies pomysly, blagam pomozcie.

nona na poczcie muszą mieć do odchaczone
niestety bez awiza może być ciężko
spróbuj na poczcie zapytać
a jak możesz do jutra poczekać to ja do znajomego listonosza mogę zadzwonić zapytać?
ale to jutro bo dzisiaj już trochę późno

sa_raa ja i tak dopiero po dlugim weekendzie moge sie tym zajac. Dla mnie to wazne, bo mi firma wciska, ze nie dostala mojej rezygnacji i kaza mi placic. A ja na dwa ich adresy wysylalam. minelo tyle czasu, ze to gdzies zapodzialam. Buhuhuhu!
Jakbys mogla sie zapytac bede wdzieczna

Witam i mówię papa:-D

Jutro rano mam dyżur w ośrodku
a potem jedziemy na długi weekend, mniam:-)

P.S. W końcu rozliczyłam PIT-a:laugh2:

Do niedzieli kochane babeczki
BUZIA:-)

dżem dobry:blink:
my od po 9 na nogach musieliśmy jechać z T. odebrać auto od mechaniora
teraz Mapecior siedzi na nocniku a ja myślę co tu robić w ten weekend
kurka tak chciałam do domu jechać:-(

Pati no ja też myśle, że po weekendzie się rozsypiesz bo przecież wypocząć by Ci się przydało:sorry2:

reklama
Hej laski,
Brunio caly dzien wczoraj goraczkowal, tz jak podalam ibuprofen spadalo, ale za chwile znow 38:baffled:
a d teo zwymiotowal w nicy flegma:-(
zjemy sniadanie i idziemy do lekarza:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry