reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
nie wspomne o opiece lekarskiej we francji.. tam to jest dopiero sredniowiecze :nerd: chyba ze ja mialam wyjatkowego pecha :sorry2:

kasu
, nie doczytalam, wspolczuje bardzo tobie i Bruniowi :-(

moj gnom sie wlasnie obudzil, po 2,5h drzemeczki :-D fajnie! ale wolalabym, zeby w nocy godzinke dluzej pospal niz zwykle, heh ;-)

jesu, wlasnie urzadza mi awanture, ze zamknelam garderobe bez jego zgody. co za maly szogun, no ;-) (on po prostu uwielbia odkurzacz i wg niego powinien on caly dzien chodzic :baffled:)

macie rację paskudne wirusy.......tzn Bruncio dołącza do mojej Aleńki:-(, będziemy się kurować może choć ostatni dzień majówki zaliczymy na powietrzu, na dzień dzisiejszy oczko nie ropieje tylko łzawi mam nadzieję że jutro będzie ok, i zostanie nam do zlikwidowania kaszel:-(

nonku jak trafisz na jakąś babę..... to idż za jakiś czas będzie druga zmiana i może trafi się miła babeczka:tak:

maja fajnie trafić na kogoś miłego w "Służbie zdrowia"....... a u was to jak się mówi też służba zdrowia.........
a Wy to już tak na stałe tam zostajecie....???? tak tylko pytam:sorry2:

sara.... nie w domku .....ale dobrze ze razem , a nie osobno;-)

Ufffffff wlasnie wrocilismy.
Podpisalismy umowe leasingowa huraaaaaaaaaa. Supermilego faceta nam polecim M szef.
Jak dobrze pojdzie to przed holidayem odbierzemy autko.

Agutka w sumie to nie wiem czy do konca zycia tu zostajemy...hehe tego co bedzie za kilka lat to chyba nikt nie wie. Poki co jestesmy tu 5 latek i nie zapowiada sie na powrot bo wlasnie spolke otworzylismy.

A odnosnie tej lekarki to smialysmy sie bo okazalo sie ze ona z Wegier a ja z PL wapno dla maluchow przywozimy bo w Uk nie maja.

uuuuu ale tutaj ruch! szok normalnie haha
co z wami dziewczyny gdzie sie podziewacie wszystkie!?

mój mąż wybył na męski wieczór
Filek spi od godziny a ja siedze z browarem w reku he
co za wieczor..
:sorry2:

Ja piore sterte prania!
uwaga: RĘCZNIE!! bo tu jeszcze pralki nie mam
a skoro nie wracamy do domu to musiałam conieco przeprać
teraz mam przerwe na ju ken dens

reklama
rany, sa_raa, ty to masz wieczor dopiero ;-)

ja tez sama w domu, malz poszedl do kumpla meczyk ogladac (uff, ze nie musze tego sluchac), a ja zamulam.. nawet u can dance nie ogladam zbytnio, bo w sumie obejrzymy sobie razem powtorke.

a jutro do zoo smigamy rano :-)

i w ogole fajnie, bo udalo mi sie opchnac pare szmat przez neta :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry