reklama

mamusie grudniowe:)

atol :-D
dwie demolki w domu - też bym chyba jeszcze z tym zestawieniem łóżek poczekała:sorry2:

Patrycja spokojną głowę przed świetami i porodem będziesz miała chociaż

Mapecior od 20 minut śpi i ja się zaraz kładę bo padam jakoś dzisiaj

reklama
Atol tylko spokój, cierpliwość i czasami olanie sprawy może pomóc:happy:

teorie znam, ale w praktyce gorzej mi to wychodzi

jak Hanka ma czasami takie dni ze wszystko robi na zlosc, normalnie wszystko

a dodatkowo jeszcze oszukuje

np ma isc spac, a sciemnia ze chce siku, wiec musi wstac, potem okazuje sie ze jednak nie chce

albo ma sie kapac i nagle w ryk bo boli ja noga i nie moze w ogole isc do kapieli, tylko natychmiast spac, a jak pojdzie spac, to potem wylazi 1000 razy, bo juz ja nic nie boli:dry:

przykladow tysiace

Sugar:-D

Atol pamiętam przy Asi, jak 100 razy wstawał, bo siku, bo jeść, bo noga, bo...
początki były ciężkie:baffled:
potem olałam i proszę głodna - lodówka jest tam /podstawiony był stołeczek/
siku - ubikacja tam /stałeczk rulez/, noga boli - pokaż, po zrobieniu opatrunku, dlaej boli? to ubieraj się, pojedziemy do szpitala /bo precież nie wiem, co tam może być/
parę razy zobaczyła, że mnie nie wkurza, nie krzyczę, nie denerwuję się /chociaż wewnątrz się gotowałam/ i nic nie zadziałała swoim zachowanie, to dała spokój...
jak tu był już luz, to zaczęła ze złości /jak coś zabroniłam/ mówić, że mnie nienawidzi, nie kocha, itp.... minęlo w wieku lat ok. 4:sorry2:

Sugar:-D:-D ale ja podobnie jak Atol nie chce o tym nawet myslec.

Atol juz sama nie wiem czy pisalam zcy nie taka zakrecona jestem. W sumie to dlaej to samo czym do tej pory zajmowal sie M czyli budowlanka tylko w postaci spolki a nie jednoosobowej firmy bo planujemy troszke rozszerzyc dzialalnosc. Do tego ja pod to podciagne taksoweczke:-)
A dzis w salonie samochodowym chyba na jakiegos rasiste trafilismy :wściekła/y:bo powiedzial ze zeby wziac samochod w leasing trzeba miec brytyjki paszport. Chyba oskarze go o rasizm a tu kary pokazne.

witam wieczorowo!
Mój Filol już spi od 20 jakos.
też mam duzo ubranek Filipka, mowie oczywiscie o tych z których juz wyrósł. Mam koleżanke która ma mlodszego synka wiec jej daje (do zwrotu).
Tak sobie mysle ze jutro musze u Filipa zrobic przemeblowanie bo mnie wkurza ten bajzel! mało jakos miejsca jest, tyle ma tych zabawek! szok. moze jutro cos wymysle i udami sie tak pozmieniac aby bylo nieco luźniej :tak:

Maj zbliza sie wielkimi krokami co mnie cieszy bo w koncu sie dowiem co z tą praca w bi-es :happy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry