reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
maja, o, fajnie :-) to to moje zamowienie moze byc na czerwiec, akurat bedzie wiecej kasy ;-) :-p

lucky, cudny pampuszek :-) a taka miala byc malutka ;-) hehe, wspaniale, ze duza i zdrowa!!!
wklej wiecej :tak:

sugar
, ale sie relaksujesz, hehe..ja nie lubie takich upiekszajacych zabiegow ;-) ble. straaaaaasznie sie nudze, jestem mega niecierpliwa i nie umiem niemalze bez ruchu lezec w gabinecie kosmetycznym. fuj ;-) ale czasem trzeba, brrr

kasia
- no trudno :-) moze na podwojna randke sie umowimy, jak juz urodze, hehe ;-)
ale zapomnialam w sumie, ze juz zaraz majowy weekend i moj men bedzie mial wolne! razem do zoo skoczymy po prostu :-D glupol ze mnie ;-)

my zaraz wlaczamy 'nadchodzi polly' na n'ce i pozeramy zureczek z ziemniaczkami i cebulka (hehe, juz drugi zrobilam :-D bo za duzo zakwasu kupilam i mi zostal)
ale pachhhhhhhhnie!!

ps dzieki Bogu za ta cudna pogode, co mamy :-D

Mapecior śpi
ja wreszcie dobejrzałam kod da vinci
morze też odchaczone (tylko zapomniałam aparatu i zdjęcie telefonem musiałam cykać:dry:a było co bo Mapecior szalał na widok chmary mew, łabędzi i innych ptaszysk co się zebrały w jednym miejscu czekając na chleb od turystów)
jutro przyjeżdża brat T.
nie mogę się doczekać środy kiedy juz do domku pojedziemy

misiaki, musze sie z wami podzielic moim znaleziskiem allegrowym ;-) normalnie nie wiedzialam, ze mozna zamawiac tam zdjecia! w sensie wywolywac ;-) i w jakich smiesznych cenach :szok: ja zawsze wiecej place :szok: no rewela, od dzis zamawiam zdjecia przez allegro ;-)

kocham allegro, hehe

chyba mi jeblo w leb, ide spac :rofl2:

kur...... mam takie napady kaszlu, że spać nie mogę!!!!!!!!!!:wściekła/y::angry::crazy:
nosz fak fak fak!!!!!!!!!!!!
do tego jak chyrlam to Mały się buzi:wściekła/y::angry::crazy:
właśnie Tomka do apteki wysłałam bo nie wyrabiam:dry:

o jej dzień dobry
gdzie się szyscy podziali??

ja dziękuję twórcy Thiocodin - u za przespaną noc;-)
dzisiaj wszędzie ma być piękna pogoda
myślicie, że to już tak na stałe?

miłego dnia życzymy:-D

Hehe, Saraa, piona. Ja niedawno przechodzilam. Jeszcze od kaszlu rzyg w gratisie, rewela, i zero leków bo ciąża...

Chwilowo nie śpię trzy dni bo mnie swędzi skóra, dostaję powoli szału. Idę dziś do lekarza po leki bo zwariuję :wściekła/y:

Bylam troche na dworzu, bo mniej swędzi na powietrzu, kondycję mam świetną. 50 m i muszę siadać bo mdleję. Normalnie starowinka ze mnie ;-)
U nas pogoda rewela - w krótkim rękawku z potworem, w sam raz sandałki się przydają :-) Gorzej że pozbywa się mocno czapek bo mu gorąco... na szczęście ma włosy więc nie padnie na udar. No i po 15 min się przewietrza i daje wcisnąć spowrotem czapkę na glowę na kolejne 10 minut :-D

ejo

z czapkami u nas to samo

na gwalt musze Hnce sandaly kupowac:szok:

bylam dzis z Helena u ortopedy, no i musi chodzic w butach z usztywniana pieta, bo ma troche kowbojskie nogi iwg niego takie buty beda te nogi prostowac

w sumie ok, bo mam takie sandalki dla niej, ale co z crocksami buuuu

reklama
anita czemu na chwilunie?
pisz co u Was??

atol - pochodzi w usztywnianych buciorkach częściej a na specialne okazje mozesz jej zakładać te drugie:tak:

u nas z czapką to samo i dlatego mam wiązane:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry