reklama

mamusie grudniowe:)

bourbony robia tylko w kentucky w us i ja bourbony uwielbiam, z cola, z lodem , zmrozone- moge walic szklankami
whiskey to juz zuplnie co innego
metaxa jak dla mnie ochyda!!!!

reklama
metaxa jak dla mnie taka koniako podobna w smaku, uzo nie pilam albo o tym nie wiem:-p

metaxa to odmiana brendy z domieszka wina ( przeczytalam w wikipedii), ale co ciekawe wzbogaca sie ja mieszanka ziol wsrod ktorych jest anyz

ja bardzo wybredna nie jestem, wazne zeby drink byl dobrze zrobiony i generalnie nie lubie "czystych" alkoholi

a ostatnio jak mialam takiego mega kaca to pilysmy z kolezanka martini z wodka wstrzasniete nie zmieszane:-D

no, tak tak. Ja w ogole za ostrym alkoholem nie przepadam. A juz cokolwiek zawierajace anyz to nie przelykalne dla mnie.
Manka wreszcie zasnela. Juz myslalam, ze cala noc bede miala ja na glowie.
A co z Pingwinkiem?
Co to dzis aenye taka cicha? Na porodowce wyladowala?;-)

ja nic ziołowego ani zioło podobnego nie cierpie:baffled:
żadnych wisky, brendy itp fuj...
chyba, że nie trafiłam na dobrego barmana coby mi z tego coś dobrego wyczarował
lubie likiery, malibu, tekile, browarki itd

a no i za winami nie przepadam

a ja kocham southern comfort ze sprajtem...
u nas dzies tatus Pyze usypia i chyba wlasnie usnal razem z nia bo slysze chrapanko przez nianie:) Lece po browarka

nonek, ja?? w zyciu ;-) zreszta od razu wam powiem, jak tylko bedzie sie cos dzialo ;-)

ogolnie glon kiepscizna, znowu po poludniu mial goraczke i pocil sie okrutnie caly dzien. ale obylo sie - odpukac! - bez rzyganka i sranka. mysle, ze bedzie dobrze. na kolacje nawet zjadl troszke kaszki mannej. mam nadzieje, ze mu nie zaszkodzilam, bo na mleku.. ale nic innego absolutnie nie chcial, na wsio odruch wymiotny. a chcialam troszke go wzmocnic, bo mi sie wydaje, ze to z oslabienia takie poty.

no nic, trzymajcie kciuki za jutro.. na razie spi, ale obudzilismy go niechcacy halasami i strasznie plakal - co mu sie nie zdarza 'na zdrowo' nigdy, mozemy hulac ile wlezie, jak on spi.. a nawet, jak sie przebudzi, to tylko smoka szuka i kima dalej. no ale nic..

No juz myslalam;-).
Ja ode spac. po poprzedniej nocy chodze caly dzien do tylu. Partyjke scrabbli z Julka rozegralam i reszte olewam. Bede jutro sprzatac.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry