reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
hejo kochane
Na katar dla maluszka polecam otrivin w aerozolu dla niemowlat. Na prawde pomaga i jest delikatny.

Kamila fajnie ze maleu pomaga i logopeda i aparat.
ja sie wczoraj wzialam za odpieluchowanie,wczesniej nie mialam weny. Dzisiaj maa zuzyla na cal dzien jedna pieluche, a tak to 6 sikow do nocnuka,jedno siku w majty i dwa kupska w majty :-D
U mnie po staremy, skurcze sie juz zmiejszyly, ale nie wiem czy dzisiaj ociupinke czopa nie odeszlo. W poniedzialek mam gina i zobaczymy co powie.

Agaton, Roni - ale krzanicie....:dry: Życie jest piękne, dajcie mi sznurek, tak?
hehe, wyłazić z dołów, macie cudowne dzieci, a problemy to tylko problemy, maja to do siebie ze są przejściowe:tak::tak::tak:

kate was wszystkie pozdrawia, wyjechali o północy do Hajduszoboszlo (ech, jak ja chciałabym być z nimi;-))

A ja nadal dzis w robicie, hyhy, tak sobie mówie ze dla przyjemności;-) W pon albo we wtorek idę do lekarza. Nie wiecie ile moze mi dac zwolnienia? tydzień np? Moze robić problemy?

Dita, a nie moglby wiecej? tak po calosci pojechac? :-D

Roni
, a to co!? przestan, babo.. bo przyjade i do tylka nakopie za takie gadanie :wściekła/y:

idem.. dzis malz mnie zabiera na zakupy :-) :-D bede kupowac sukienke na wesele i BUTY NA OBCASIE :-D :szok: :sorry2: :cool2:

Dita dołmenie Ty akurat powinnas doskonale rozumiec dziewczyny ;-)
mnie tez dol goni, troche ze starosci (wewnetrznej) i zwiazkowej
ale nic to, jak mi Sara kupi mieszkanie to mi sie polepszy :-D

moze ktos mi powiedz czemu popsula sie pogoda, ja chce upalu, te 4 dni to za malo
faken szit

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry