reklama

mamusie grudniowe:)

hej
sarenko dzieki:cool2: bedziemy jutro swietowac w restauracji, dzis wybywamy do londynu, 5 h drogi:dry:
mlodziak od 2 dni w przedszkolu super, troszke beczy jak wychodze ale je gigantyczne ilosci jedzenia[mieso!!!!!], super spi i ladnie sie bawi:-D:-):-)
nic, mykam snas pakowac
pozdrawiam was wszystkie

reklama
halo !!!

no to dziś złozyłam wypowiedzenie, mam 1,5 m-ca pracy w mille a od 15 września będę pracowac już w innym banku jupi!!! za lepszy oczywiście kesz :cool2:

ps. pod moim balkonem grają na jakiś kuźwa trabałkach cygani, czy jak zaczne w nich ciepać jakimiś jabłkami czy cuś to nie będzie niegrzeczne...:-p

Witajcie dziewczyny, jestem z Wami na bierzaco ale jakos nie mam czasu nic napisac...poki co Agatka wrocila z Kuznicu mega opalona, zadowolona i wypoczeta :) natomiast znow suchar miedzy J i mna ale nie bede sie tak pblicznie rozpisywac, po prostu dol...ogolnie rzecz biorac mamy odmienne podejscie jesli chodzi o nasz zwiazek:(( ale po co smecic skoro tu tak dobre nastroje panuja :)
Milka gratulacje z okazji zmiany pracy!!! Bo po posice wnioskuje ze zadzwonili!! super, do odwaznych swiat nalezy :)
Kasu wszystkiego naj i milego swietowania!
Gratulacje spotkan ktore sie odbyly i ktore sie odbeda:)
aaa i Ditka rewelacja z ta operacja, zobaczysz teraz bedzie git!!

Kamila kurna ciesze sie Twoim malym niesmialym szczesciem, fajnie ze sie poprawia
mam nadzieje ze maly szybko przestanie wyciagac aparaty
kurna i wspolczje ogolnie, zasylam cieple fluidy

Sara juz mowilam marcinowi, w aptece bedzie chyba okolo 5 euro wiec taniej niz u nas, a i dzieki za link, ja mu zapisalam SOFT a to jest SAFT :)

Milka gratki :)

Kasu dlatego się pytam czemu do Londynu??

Ilonka ja też o soft a nie saft myślałam;-)
Jak da radę kupić to daj znać:tak:
I dziękuję bardzo za wszystkie zdjęcia!!!

Miłka gratulacje!!!!

Kamila suuuuuper, że jest lepiej
a do logopedy chodzicie?
wsiem zasyłam gorące fluidy:tak:
Kasu najlepszego!!!
Miłka gratulacje!!!
dla całej Reszty BUZIAKI:-)

Dzisiaj dostałam info, że zostałam przyjęta na studia podyplomowe na Akademii Medycznej:cool2:
nie wiem, czy się cieszyć czy nie... muszę to przemyśleć

Kamila super że się tak poprawia od razu, a do aparatów się przyzwyczai i przestanie wyciągać jak zobaczy że z nimi jest lepiej :tak:

Miłka - super wieści! Gratulacje skrócenia okresu wypowiedzenia i nowej pracy :-)
Co do cyganów, ziemniakami proponuję ;-)

Lucky, Saraa, Nieistotna - zdrówka dla chłopaków. Ja się bałam bo mój trochę kaszlał po brodzeniu godzinę w zimnym jeziorze ale jakoś przeszło bokiem na szczęście...

Cosmo - super plan ze zmianą fryzury, na pewno się lepiej poczujesz :tak::-)

Kate - a jaki kierunek? Ja z okazji swoich doświadczeń na studiach mam wstręt do AMek ;-) W Gda to generalnie przechowalnia starych pierdzieli. ;-)

A my teraz mamy u Lilu etap "to moje" - gorzej że "moje" ma wydźwięk przeraźliwego wycia. Oczywiście wszystko jest jej co tylko zobaczy, nie ma to nic wspólnego z prawdą :-D Piotruś pełen ignor na jej wrzaski na szczęście, nawet się nie boi (a jest czego bo dźwięki które z siebie wydaje to naprawdę kosmos), więc dajemy radę. Czuję że niedługo zacznie się ulubiony etap "twoje dziecko pobiło moje dziecko" hehe. :-D

reklama
hej hej :-)

kamilka, strasznie sie ciesze :-) buziak!

my w koncu nie pojechalismy ani do Roni, ani do Debek. dzisiaj nie mialam asysty, wiec dupa zimna, a Roni nie miala jak sie dotelepac. a wczoraj mama zrobila mi kinder niespodzianke i umowila do kosmetyczki :-D mam teraz piekne stopki (a do wczoraj moglam robic za zone rolnika).

za to teraz juz spakowani i jedziemy do cioci do ogrodka, mamy basenik i mlode beda sie chlapac :-)
dzisiaj MEGA upal! za to ponoc ostatnie dwa dni pogody mamy..??

do napisania pozniej, milego dnia a vous tous :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry