reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Ja to śmignę jakoś najwcześniej w październiku gdziekolwiek. Na razie mam problem żeby śmignąć do sklepu na osiedlu tak się paskudnie czuję ;-)

joł joł jak to moje dziecie mówi;-)
nic mi się nie chce dzisiaj:dry:
macie jakiś sposób na lenia??

Kasia_z bido Ty nasza:-(dzielna mama z Ciebie:tak:
Pati dzieci tak często mają - Mapet właził tak na mojego kolege - no normalnie miłość, że wszyscy w szoku byli!razem z Tomkiem:-pudanego wypadu do Dębek

witam kobitki

wczoraj po pracy pojechaliśmy nad zalew......fajnie tak w środku tygodnia odpocząć na łonie natury:sorry2:
u nas siku w pampka lub na podłogę , to drugie zdecydowanie przynosi jej większą radość:dry:, no i wczoraj kupkę do nocnika a to bardzo sporadycznie się zdarza...a co myślicie o tych pieluchomajtkach co do środka wkłada się tetrę...warto czy nie... może to jakiś krok by był w kierunku odpieluchowania:sorry2:

i mam pytanko ...jakl myślicie czy nasze dzieci mogą jeść już frytki tzn nie parę na degustację tylko tak normalnie więcej niż te parę... bo ja sama nie wiem a moja uwielbia ,ostatnio jak zrobiłam to zjadła całego ziemniaka przerobionego na frytki:confused: chyba za dużo co?

Manka Gratki :tak: za siusiu i nocne papusianie..że o gadaniu nie wspomnę;-)

Sara, Nieistotna fajnie że było fajnie, ja liczę na Istebną

Kinga ja po horrorach pół nocy nie śpię:confused::baffled: więc nie oglądam....

Kasia już niedługo:tak:, ja też tak się okropnie czułam prawie całą ciążę w dzień spałam, wieczorem mnie mdliło w nocy kurcze w łydkach co 5 min, drapania to niewiele w porównaniu z Tobą maiłam słonica okropna byłam:shocked2:

Aenye no coś ty ....jak mu się słownictwo poszerzy to będzie odpowiednio nazywał, moja jak w gazecie widzi Pana to dla niej tata, a jak Panią to mama, systematycznie wyprowadzam ją z błędu ale z marnym skutkiem:sorry2:;-):-D, a jak będziesz w Dębkach to nad Piaśnicę śmigajcie:tak:

a ja uwielbiam polskie morze :cool2:...co prawda nie mam porównania z innymi....ale zawsze jak się zastanawiam nad wyborem to wypada nasze zimne kochane morze...a i pogoda w kratkę mi nie przeszkadza....upału 40 st dzień w dzień nie znoszę ...więc na przyszły rok też wypadnie polskie morze + jak się uda wypad do Szwecji:blink:

Agutka, ja myślę że takie domowe to mogą - jak zrobisz na świeżym oleju, bez soli i odsączysz z wielkiego tłuszczu. A knajpowych to bym unikała. :sorry2: No ale sporadycznie jak zje to nic się nie stanie ;-)

Dzięki za słowa wsparcia, jesteście kochane dziewczyny :-)
Tymczasem idę sobie leżakować. :happy2:

Sie witam :)
Kasia juz niedługo koniec :tak: i bedziesz juz sie dobrez czuła buziam mocno
Sara Nieistotna zazdroszcze spotkania :cool2:
Aenya miłego dnia w debkach
Nonek fajnie młoda gada :-) u nas tylko etap po swojemu

A ja dwa dni byłam bez małego :-) sprzedałam dla babci bo wpadła na dwa dni wiec mlody szalał znowu po ogrodzie całe dnie ze szlalchem :-D opalony jak murzyn normalnie
A my wczoraj sobie zrobilismy wypad do kina i na sushi oczywiscie ja na wega :-p ale dobre i tyle surowa rybe zjem ja sie juz rozdwoje
ogolnie to mam dosc upałów i słonca

Jestem.

Jest u mnie jako tako. Upał i cudnie morsko. Jutro wodowanie łódki. Popływamy.

Po ostatnim plazowaniu Lil ma zapalenie ropne gardła i antybiotyk. Reszta ok.

Ściskam i pozdrawiam Was wszystkie.

I mykam czytać.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry