reklama

mamusie grudniowe:)

Dita, ja walczyłam z maścią, ale u mnie się dla odmiany bliznowce zrobiły... i g* maści dały, ogólnie mam na brzuchu wielkie robale. Trzeba chirurgicznie usunąć, a prawdziwie to po 40stce bo inaczej duża szansa że się znowu zrobią.
A spróbować warto - chociaż ja stosowałam jakoś po 3 tyg od operacji i zrobiły mi się super bliznowce, dermatolog mnie potem opieprzył że za wcześnie i że po 3 miesiącach a nie 3 tygodniach można .Contratubex i Cepan mają tą samą substancję aktywną w tym samym stężeniu plus Cepan ma dodatkowo wyciąg z cebuli i dlatego faktycznie śmierdzi :happy:

Kate, internet przez komę - wszystkie do niczego w tym samym stopniu. Jak chcesz w mieście to lepiej jakiś z kabla, nawet Neostradę. Jak chcesz w pociągu czy innym zadupiu to te komórkowe mają taki transfer że i tak nie ma sensu jak dla mnie. My mieliśmy pół roku i w sumie na obrzeżach Gdańska już się kompletnie nie dało korzystać, w domu chodziło wolniej niż modem (2 km od ścisłego centrum Gdańska). Mieliśmy z Ery. Ale brat miał z Plusa i to samo było.

Cosmo - współczuję omdlenia, musiałaś się nieźle przestraszyć :no:

My po bad. moczu - w normie, więc to na 99% nie ukł. moczowy, jutro idziemy na morfologię jeszcze, która niby powie czy to bakteria czy wirus. Mały dalej gorączkuje i jeszcze teraz doszedł mu kaszel. Ja oczywiście też już mam jego kaszel. Grrr. Dzięki za wsparcie, dziewczyny, jesteście kochane :-)

Elo Agnieszka, miło znów cię widzieć. Gratulacje z okazji ślubu - to się wam piękna uroczystość szykuje :happy:

reklama
hejo :-)

my poki co katujemy po raz 5 imperium slonca, a zaraz u can dance :-D

do tego jem rosolek i pieknie pachnie piekace sie ciasto, a dzieci spia juz cudnie od 1,5h :-) :-D
zyc nie umierac!

ja tam wole smarowac niz potem zalowac. tak jak teraz zaniedbalam brzuch w ciazy i mam co smarowac, fuck fuck fuck.. :-( gdybym mogla cofnac czas.. :-(

kasia
, wspolczuje chorego gnoma.. i zazdroszcze jednoczesnie cudnych chwil z nowonarodzonym babelkiem, Boze, to niepowtarzalne, cudowne, wspaniale, wszechogarniajace uczucie niepohamowanej milosci, jeny... i to bezbronne, malenkie, nieswiadome cialko.. :-) rany, jak o tym mysle, moglabym byc w ciazy nawet teraz!

ale nie, cerazette codzien od miesiaca wita mnie okresem, wiec nie mam najmniejszych watpliwosci ;-) ;-)

agnieszka
, witamy! fajnie, ze wam sie tak dobrze poukladalo :-) i gratuluje slubu! pisz czesciej i wklej fotki, jak najwiecej fotek :-)

kate
, podpisuje sie pod kasia_z, generalnie kazdy net przez koma to mega straszny syf, moj tata stestowal i z ery, i z plusa i generalnie dramat. nieraz i 10 minut ladowala sie _jedna_ strona. i to w samym centrum gdyni! takze jak masz mozliwosc innego to sie nie zastanawiaj i bierz z kabla.

no to już nie wiem kurna, smarowac czy nie:baffled: I od kiedy już czy za 3 miesiace... kasiu - brrr ,czytałam o bliznowcach, nadmiar kolagenu czy cos, okropność, mam nadzieje że nie dokucza ci to przynajmniej.

aenye- fajna sielanka:tak::-D. U nas 1:1 - tzn śpi jedno dziecko i jedno dorosłe - ja z Ala oglądamy ,,ksiażę w NY" po raz enty, hihi;-)

ejo z wieczorka

T na kawalerskim w kanjpie z golymi laskami of kors:-p

dita kasia wszystko juz napisala, mi tez sie bliznowce robia i zadne masci nie pomagaja, ale ja bym smarowala na twoim miejscu, jest jeszcze dermatix ale drogi szajs na maxa i np u mnie nie zadzialal

no ale u mnie nic nie zadzialalo:dry:

aga witaj i gratulacje z okazji slubu

Helou, widze, za kazda co innego ogladala. Ja loilam juz po raz enty Vanilla sky, zakret na maksa.
Kate my mamy z plusa, bo nie mielismy innego wyboru. I pomimo, ze jestesmy na obrzezach nie jest zle. Jedynie jak przekrocze jakas tam pojemnosc to pozniej mam dramat. W plusie np., a dokladnie w vobisie pokazali nam mapke czy jest zasieg i jaki. W erze nam nie chcieli pokazac nic takiego. Ale ogolnie najlepiej kabel czy radiowy. Wy tam moze macie jakas radiowke? My mielismy osiedlowa radiowke na Wiejskiej i bylo super. Jak u nas bedzie tylko taka mozliwosc to na pewno bedziemy przechodzic na neostrade lub cos w tym stylu.

A mnie potwornie zaczelo bolec w mostku, w pierwszym momencie myslalam, ze normalnie cos od serca. Ale to na bank od kregoslupa. Jak rusze lewa reka to mi klate rozrywa. Mam nadzieje ze nie nabawilam sie jakiegos zapalenia m-dzy zebrowego. Mialam to kiedys i nikomu nie zycze. Sypie sie normalnie.

Za to Manka zasnela gdzies po 19, brudna jak nieboskie stworzenie, po urzedowaniu po podworku na bosaka. Normalnie mylam ja przez sen i sie nie obudzila. Nie spi w dzien to wieczorem pada jak pies pluto nie wiadomo kiedy i gdzie. I malo kaszy zjadla przez caly dzien, yupiii. Wiecej bylo serkow, parowek, zupy, mieska troszke, ukradla dzis bulke w sklepie ( obsluzylo sie dziecko a matka nie zauwazyla).

Kasi_z no mam nadzieje, ze to wirus a nie jakies scierwo bakteryjne, choc martwi mnie taka dluga goraczka. Jeszcze raz ucaluj Piotrula.

Aenye a myslisz, ze jakbys sie smarowala w ciazy to nie mialabys rozstepow? Ja sie nie smarowalam w ciazy niczym ( lenistwo) i nic nie mam. Taka skora. To troche jak z prochnica, niektorzy maja wieksze predyspozycja a inni nie.

wez nonek Ty masz sie tu zameldowac w jednym kawalku!!!

co do spania moj ma jakies jazdy i budzi sise w nocy na jakies picie albo jak ma zasikana pieluche bo ostatnio sika w nocy jak szalony

witaj aga

kasu gratuluje roboty!!!! brawo

Witam z herbatką;-)

Ech no z tymi maściami, na razie i tak nie mam kasy dopóki mi z pracy nie przyślą, fak, cisza na razie... Kiedy ich sądem straszyć?;-) Zresztą na razie co prawda już mi wszystkie strupki odpadły, ale ta blizna cały czas jest mocno wrażliwa na dotyk, nie dałabym rady się jeszcze smarować, bo boli.

kasiu - jak Pitulek?????
sugar - no i moja sika w nocy, kurde, ale ona to się budzi i woła siku, tak więc ostatnio raz w nocy jest pobudka i sprint po nocnik;-) Mus ograniczenia picia przed spaniem;-)
nonek - sikam z bułki:-D:-D:-D

Andrzej wczoraj brokuła przyniósł, idę robić rewelacyjną sałatkę - wstawiam przepis w ,,przepisy" :tak:

hej kobitki
Oj Kasiu wspolczuje chorego Piotruli, ale mam do Ciebie pytanko, wlasnie odnosnie zapalenia pecherza,czy mam sie czym denerwowac, Mercunia od 2 dni ciagle wola sisi,co 5 minut ale nie robi,nic jej nie boli, nie ma goraczki,a 2 dni temu byla z gola pupa na dworze i bylo chlodno.Mamy podejrzenie ze moze cos sie tam dzieje na dole, ale nie wiem?

Dita stosuj kremy, jak nie pomoga to przynajmniej nie bedziesz musiala zalowac ze ich nie zastosowalas.

Sugar u nas tez spanie ostatnio to masakra, boze jakies sny maja nasze dzieciaczki, moze to juz ten wiek????

U mnie bez zmian,ale czuje jak mi "chrobocza kosci" tam na dole jak chodze, nie wiem czy mnie rozumiecie. Sara musi byc strasznie nisko,glowa wkreca sie niesamowicie,ciagle mam bole bo naciska na jakies nerwy, ktore az promieniuja do lydek. Poza tym kompletna cisza. Maz jutro juz bedzie ze mna.

Dita Cepan z tego co pamietam to grosze kosztuje. A z wyplata to ile sie spozniaja? Dalas im nr konta? Jak nie to jak masz odebrac?

Pingwinku az mi sie wierzyc nie chce, ze to juz lada moment. Trzymaj sie dzielnie. Z pecherzem to nie wiem jak u malych dzieci. na wszelki wypadek dawaj jej duzo pic, moze przeplucze pecherz.

Ja rano myslalam, ze z reka i klata mi minie. Dupa, ruszyc sie nie moglam. Zaopdalam sobie ibuprom i ketonal do smarowania, pogrzalam sie jeszcze 2 godzinki w lozku i jest na razie lepiej. Jak nic, przewialam sie.

A Maniana ma nowa maniere ( bardzo mnie cieszy), jak rano wstaje to od razu sciaga sobie pampka i leci na nocnik. Sama, bezobslugowo, a pampka zanosi do smieci.

reklama
pingwinek - oj, pamiętam, pamiętam te ostatnie dni i doskonale cię rozumiem.;-) Ale jeszcze tylko ciut ciut i już:tak:

nonek - oni są dziwni, nie uznają kont, wypłacają kase do łapy. Myśle więc że powinni przekazem pocztowym przysłać. W umowie mam wypłatę 1 każdego miesiąca. A tu cisza:dry: A nie chce iść do nich, bo mnie ta kierowniczka koleżanka szanowna i tak samym wzrokiem zmieszała z błotem jak jej zwolnienie prosto ze szpitala zawiozłam. Gowno ją w sumie obchodzi że było ze mną bardzo źle, najgorsze jest to że ją samą zostawiłam w szczycie sezonu i nie miał kto telefonów odbierać. Bo ją głowa bolała. No szczyt bezczelności pójść sobie na operację i zwolnienie, jak tak można???? Świnia ze mnie po prostu.
:ninja2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry