reklama

mamusie grudniowe:)

Dita, boleć nie boli, tylko wygląda ohydziasto. Ale że widzę to tylko ja i D., ewentualnie lekarze to jakoś mi nie przeszkadza. No trudno, bikini odpada ;-) Jakoś przeżyję ;-):-D Co do smarowania blizn to przejdź się do dermatologa - zawsze to lekarz, obejrzy jak się goi i ci powie co i jak. Bo też te blizny się inaczej goją u każdego i też czas stosowania maści wtedy jest inny.
Atol, no na bliznowce tylko chirurg poradzi, a przeważnie to kilka razy trzeba usuwać. Wiem po znajomej, jej się zrobił w ogóle w nosie (prostowanie przegrody) i miała problem z oddychaniem, więc musiała usuwać, i za 4 razem dopiero bliznowiec nie wyrósł, także syfnie, Podobno po 40stce już kolagen wiotczeje na tyle, że jakoś za pierwszym, drugim razem daje się te bliznowce usunąć...

Aenye, Nonek - ja też niczym nie smaruje brzucha i zero rozstępów. Co prawda się w kółko drapię, może działa to jak drenaż limfatyczny ;-);-)

Pingwinek - co do zapalenia pęcherza, to ciezko powiedziec cos bez badania ogolnego moczu chociazby. Pojecia nie mam czy Mercunia moze byc chora. Moj wbrew pozorom mial tylko raz i bezobjawowe (czyli w kontrolnym posiewie wyszlo, a nie mial ani goraczki, ani go nie bolalo).

U nas Piotrus bez zmian, troche kaszle. Generalnie 39C i po Ibupromie super wesoly, po paracetamolu goraczka spada ale wyje i marudzi, wiec mi wyglada na wirusowke. W moczu nic nie wyszlo, chociaz to dobre. Dzis pobrana mial krew w innej przychodni, tym razem poszlo bez problemu, nawet nie plakal. Po poludniu wyniki krwi. :happy:

reklama
Cepan to fakt, jakos 15 zl kosztuje, wiec nieduzo.
Dita, jak przekazem, to moze nawet 3 tygodnie isc :dry: A co do pracy to w ogole jak smialas ;-) Widac ze dobra decyzja to byla :tak:

Nonek - wspolczuje bolu, mam nadzieje ze minie szybko..

Pingwinek - u mnie tez sie cwaniaczek zaczal w kanal wkrecac, chodzic nie moge... bujam sie na pilce i sie nieco poprawia, tez jak leze w lozku to jest lepiej...

Dita wyslij A. do nich. Albo mu dadza albo powiedza co i jak. Niech powie, ze ty lezysz plackiem i sie nie mozesz ruszyc.

Moje dziecie wlasnie dorwalo puste opakowanie po ibupromie i llata i krzyczy APAP. Nie ma to jak reklama.

Kasia _Z mam nadzieje, ze szybko Piotruli przejdzie.

Czesc drogie mamy:-)tak czytam to forum i przypominaja mi sie czasy jak bylam w ciazy z Alankiem,siedzialysmy przed komputerami i opisywalysmy swoje przezycia i to z jaka niecierpliwoscia oczekujemy na nasze pociechy a teraz te cuda sa juz takie duze i bardzo sliczne.Niesamowite:-D p.s.bardzo dziekuje za zyczenia z okazji slubu ktory juz za 44 dni:szok::-D:-D:-Dpozdrawiam

kasia_z i pingwinek jak to bylo u was ze zdecydowalyscie sie na kolejne dzieciatko bo ja nie ukrywam ze ostatnio mialam powazna rozmowe z mezem ze on chcialby jeszcze jedno malenstwo,mamy juz Alanka i ma prwie 2 latka ale ja nie chce miec juz dzieci no chyba ze wpadne a on bardzo by chcial i uwaza ze to doby moment na kolejnego bobska.

ja np wogule sie nie decydowalam ani zadnego czasu do namysly nie bylo
ot i juz ;-)
i jest to najlepszy uklad swiata

ale chyba nie chcialabym zeby moje dziecko bylo samo , ja mam siostre i chetnie nie wzgardzilabym jeszcze jakims rodzenstwem

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry