agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
oj musze przyznac ze nie dobry ten moj Alanek jest wlasnie przed chwila wszedl prawie do pralki....powaznie:-)wlasnie pomniejszam zdjecia i wstawie kilka.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
) a poza tym etap niemowlectw,pieluch itd itd,nie przespanych nocy skrocony do 3-4 lat a nie rozciagniety na 5-7
sama bym juz się zdecydowała gdyby nie problemy ciążowe, ale myślę że już niedługo zacznę przygotowania, no cóż u mnie to nie takie propste.......
, i ogólnie to tak od 2 to coś tam kwęka do 5.30 -6.00 pije mleko i zazwyczaj jeszcze troszkę pośpi, ale ostatnio ma po butli ochotę na siku, wychodzi z łóżeczka drepta do pokoju do nocnika.....niestety nie jest samoobsługowa jak Manka

, praca to dużo, ale nie wszystko...
takze ja strasznie zaluje, ze sie nie smarowalam regularnie, wlasnie odpuscilam na takiej zasadzie jak ty, ze niby kwestia skory.. :-(
brrrrrr. a kosci 'u dolu' to tez myslalam, ze mam juz polamane

wiec bedzie co bedzie :-) zeby tylko moje synowe byly fajne.. ;-)My dzis po dentyscie maly plakal bardzo, wyrywal sie i ma nos zapisowany i policzek, babka stwierdzila ze w tym tempie szybko bedzie po zebach

po 2. z innym facetem nie chcę bo swoje by faworyzował, moje poszłyby w cień a tego nie chcę no a powód nr 3. to mam czas do 30, póxniej musze się poddać zabiegowi podnoszenia narządów płciowych (obniżyły mi sie przez dźwiganie w połogu po Mai i po dźwiganiu w ciąży) a po tym zabiegu o dzieciach mogę zapomnieć... tzn w ciąże zajdę, ale nie będę mogła urodzić, bo będę mieć wszyte jakieś tasiemki podtrzymujące i gin mówił, że by mnie rozerwało 
)
moze za 3 miechy tez bede tak wygladac
hehe, powiem wam, ze juz cos drgnelo, 2kg juz mam mniej ;-) i wreszcie widze 5 z przodu 

to już tuż, tuż...
/

A co!