Hej kochane,
Jestem na bieżąco z czytaniem. Serio, ale nie piszkam z częstego ostatnio braku możliwości.
Jednak wszystkie ściskam bardzo!
A Asi największego buziaka na świecie przesyłam i mocno ściskam i życzę najlepszego z okazji urodzinek
Jezu
Kate jak przeczytałam posta Twojego o wspomnieniu sprzed 11 lat na głos Tomkowi to miałam łzy w okach

Serio. Ściskam Was.
Aenye dzięki za Motyla:-) ładnie mi śpi. Nocki całe przesypia już długo, jakieś 2 miesiące. Nie mam z nią na razie żadnych problemów. Bracia ją uwielbiają czasem nawet zbyt inwazyjnie, ale krzywda żadnemu sie jeszcze nie stała.
Kasiu pozdrawiam Ciebie bardzo i pisz koniecznie co z Piotrusiem jutro sie bedzie działo. Oby szybko zdrowiał.
Pingwinku Ciebie też mocno ściskam. Trzymaj sie dzielnie:-)
Cosmo współczuję bardzo tego obniżenia. A jakieś bólowe zmiany odczuwasz?
Kasu całuję Brunia w łapkę. Jeju jak ja nie lubie takich sytuacji. Kazdemu kto krzywdzi moje dziecie przyrżnęlabym w łeb

Ściskam śliczniucha.
Nieistotna dzielny Filipek że i tak wytrzymał.:-)
Sugar,
Nonek miłego imprezowania:-).
Roniak foto plizzzzzzzzzz
Agnieszka witaj:-).
Maju wyrko cudne, ale zawartość wyrka przepiękna. Śliczna Pyzunia
Dita niechcieja na co masz

Atol spokojnie, każdemu sie moze zdarzyć
Kamilka pakuj lepiej bez skurczy;-) Bedzie łatwiej
Agutku:-)
Wszystkie bardzo pozdrawiam.
U nas jutro ostatni dzień z T.
Mam kłopot z Domisiem, jest coraz gorzej chory. Lucjan całkiem wyzdrowiał z lekarstwami poleconymi przez lekarza, a Domisiowi się ewidentnie pogarsza. Kaszle już mocno, w nocy wymiotuje, już 2 noc nie śpimy z T bo Domiś kaszląc wymiotuje. Syropy przeciwkaszlowe nie skutkują ani żadne clemastiny nie pomagają. No nie wiem. jutro mamy lekarza u nas w domu. Naszego lekarza. Wrócił z urlopu i moze on uratuje moje dziecię, bo jak nie to jade serio do szpitala na wykluczenie zapalenia płuc. O to martwie sie najbardziej.
T chory tez i to na antybiotyku. No nie jest za wesoło.
Spraw niezałatwionych mnogo aż nie wiem co robić.
Jedyne dobro że caly ten czas było z nim cudnie. Mam idealnego chłopa. Serio. I prosze mi nie zazdrościć;-)

Motyl zdrowa, śpi całe noce. Dziś tylko miała kłopot z zaśnięciem, ale generalnie bezproblemowa kobieta. Dziś dostała prezent od swojej chrzestnej sweterek z suwakiem ślicznie różowy

i leżaczek taki ale kolor ciemnoniebieski :
BeBe Confort leżaczek Naiade Jouets J. od G-7 ! (420866126) - Aukcje internetowe Allegro
Ja zdrowa, delikatnie smutna już, ale git. Twardym trzeba być a nie mientkim. Obejrzę sobie lejdis i poprawie nigdy w zyciu i bezie git