reklama

mamusie grudniowe:)

:-) jestem nie rodze

Roni no straszne nie rozumiem takiego zachowania ja bym pojechala nawet tak na chwile niech mama wie ze jestes przy niej ze sie martwisz i zycze zdrowia twojej mamie naprawde
Ciesze sie ze u mnie tak nie ma mam super mame o tacie mozna polemizowac ale mama to super kobietka :tak: od kiedy ja sie wyprowadziłam a potem oni wyjechali i widzimy sie moze raz na miesiac to juz wogole w małym zakochani mama na wszystko mu pozwala ma wszystko co chce normalnie raj szkoda tylko ze tak zadko sie widzimy ale brak czasu :-(rodzicow

Aenya dobrze ze z chlopm juz wsio ok i powodzenia u dentysty to nic nie boli :rofl2: ja ide jutro
A co do zwiazków to u nas sielanka :-) sie chyba juz dotarlismy chociaz nigdy nie było zle zwiazek partnerski na maksa :tak:jak jakas kłutnia sie trafi to na 5 minut i znowu cud miód i orzeszki wogóle to ten mój facet to taki kochany lepiej nie moglismy trafić dobrani w kazdym wzgledzie :-pno ale wiecej nie gadam
Suger zdrówka dla Iggiego

Kasia coś ci Macius strajkuje tam
Pingwinku jak tam u ciebie??
Lucky super ze T bedzie czesciej :tak:

A wogóle to mam jakis ciezki dzien dzisiaj dziwnie sie czuje jakby mnie slon rozdeptał ale symptomy porodowe to to nie sa poprostu nic mi sie nie chce, torba oczywiscie nie spakowana, małej rzeczy w trakcie składania no i szukania swojego miejsca wogóle to w domu jakis mamy syf sie robi w kuchni mam 5 kilo papryki ktore trzeba wsadzic do słoików ale chyba M po pracy to zrobi ;-)

reklama
Kamila, ja tak miałam jak ty tydzień temu, totalny leń i mega zgon... a od wczoraj mnie nosi po ścianach normalnie. Tyle energii to od roku chyba nie miałam.
Właśnie zrobiłam lazanię :-)

Kasia mniammmmmmmm.... za mna lazania chodzi ale poki co kopytka robie:tak:pingwinku to Twoja wina/zasluga:-D

Agutka nie wiem czy na stale poki co dom chcemy kupic, firme mamy wiec przez jakis czas napewno a co pozniej:confused:...sie zobaczy.

Tez mi sie wydaje jak Kate ze u Lucky maz teraz cztery tygodnie w pracy dwa w domciu bedzie.

lucky - super że ta zmiana z T:tak: Zdrówka dla Domisia.
kate - ja też chce na terapię, buuuuu;-) Ale do gabinetu. A potem na narty;-):-)

kasia - stawiam na instynkt gniazda, to już tuż tuż;-)

kopytka, pierogi - jeju, ludzie, a ja ostatnio na samym mleku właściwie:dry: :-)

Nata mega zagilona, dostaje bioaron c, wapno i inhalacje. I cały czas walczymy z zajadem, cholera, wcale nie chcę zejśc, zały czas ropa na wierzchu mimo maści z antybiotykiem:baffled:

Ja ze sobą tez byłam u lekarza, na szczęście hemoglobina wzrasta - już 12,1. Ale mój lekarz baaardzo ostrożny, przepisał mi jeszcze jedno opakowanie żelaza i nakazał się zdrowo żelazowo odżywiać. I uświadomił mnie ze po takim krwotoku gospodarka żelazowo- krwinkowa odbudowuje się nawet do pół roku:dry:I żebym tego nie lekceważyła:dry: A ja nie lubię wątróbki ble,hehehe;-)

hej dziewczyny,

Kasia lazania pycha, ja ostatnio robie szpinakowa z sosami, beszamelowym i pomidorowym, dodaje seery brie, camambert i zolty oczywiscie i jest pychota polecam

Sugar zdrowka dla Ignasia :tak:

Roni pewnie juz jestes u mamy, trzymaj sie !!!

Lucky no to super gratulacje, domyslam sie jaka to radosna wiadmosc dla ciebie
Kate wiem ze nie ten watek, fajny gabinet, napisz w ogole jak idzie, duzo ludzi sie zglasza??

U nas Agatka mini katar ma, lezka z oczka leci, psika, lekki katarek, zrobilam juz syrop cebulowy, mama dala kilka kropli echinacei, zobaczymy

a z tematow kulinarnych to wlasnie zurek pyrka na ogniu ;) kartofelki sie gotuja i jajeczka do tego, J chodzi i weszy, ale jeszcze musi poczekac

Agaton - tutaj się rozpisywałam jak w nowej pracy;-) Generalnie na razie nie zapeszając super tfu tfu. Kasa ciut lepsza niż w poprzedniej, bez rewelacji ale jak firma się będzie rozwijać - przejdę na inny system płacowy. Oby;-)

Komu wysłać smsa jak cos sie bedzie działo u mnie?? :-)
Prosze na priva numer jakis tel bo te co miałam to mi sie wcieła razem z telefonem :baffled:
Ja tez chce kopytka jutro chyba zrobie :-)
Kasia to pewnie juz u ciebie tuz tuz :tak: tez miałam mega pawera z filipkiem przed samym porodem

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry