kamila1983
Fanka BB :)
:-) jestem nie rodze
Roni no straszne nie rozumiem takiego zachowania ja bym pojechala nawet tak na chwile niech mama wie ze jestes przy niej ze sie martwisz i zycze zdrowia twojej mamie naprawde
Ciesze sie ze u mnie tak nie ma mam super mame o tacie mozna polemizowac ale mama to super kobietka
od kiedy ja sie wyprowadziłam a potem oni wyjechali i widzimy sie moze raz na miesiac to juz wogole w małym zakochani mama na wszystko mu pozwala ma wszystko co chce normalnie raj szkoda tylko ze tak zadko sie widzimy ale brak czasu :-(rodzicow
Aenya dobrze ze z chlopm juz wsio ok i powodzenia u dentysty to nic nie boli
ja ide jutro
A co do zwiazków to u nas sielanka :-) sie chyba juz dotarlismy chociaz nigdy nie było zle zwiazek partnerski na maksa
jak jakas kłutnia sie trafi to na 5 minut i znowu cud miód i orzeszki wogóle to ten mój facet to taki kochany lepiej nie moglismy trafić dobrani w kazdym wzgledzie
no ale wiecej nie gadam
Suger zdrówka dla Iggiego
Kasia coś ci Macius strajkuje tam
Pingwinku jak tam u ciebie??
Lucky super ze T bedzie czesciej
A wogóle to mam jakis ciezki dzien dzisiaj dziwnie sie czuje jakby mnie slon rozdeptał ale symptomy porodowe to to nie sa poprostu nic mi sie nie chce, torba oczywiscie nie spakowana, małej rzeczy w trakcie składania no i szukania swojego miejsca wogóle to w domu jakis mamy syf sie robi w kuchni mam 5 kilo papryki ktore trzeba wsadzic do słoików ale chyba M po pracy to zrobi ;-)
Roni no straszne nie rozumiem takiego zachowania ja bym pojechala nawet tak na chwile niech mama wie ze jestes przy niej ze sie martwisz i zycze zdrowia twojej mamie naprawde
Ciesze sie ze u mnie tak nie ma mam super mame o tacie mozna polemizowac ale mama to super kobietka
od kiedy ja sie wyprowadziłam a potem oni wyjechali i widzimy sie moze raz na miesiac to juz wogole w małym zakochani mama na wszystko mu pozwala ma wszystko co chce normalnie raj szkoda tylko ze tak zadko sie widzimy ale brak czasu :-(rodzicowAenya dobrze ze z chlopm juz wsio ok i powodzenia u dentysty to nic nie boli
ja ide jutro A co do zwiazków to u nas sielanka :-) sie chyba juz dotarlismy chociaz nigdy nie było zle zwiazek partnerski na maksa
jak jakas kłutnia sie trafi to na 5 minut i znowu cud miód i orzeszki wogóle to ten mój facet to taki kochany lepiej nie moglismy trafić dobrani w kazdym wzgledzie
no ale wiecej nie gadam Suger zdrówka dla Iggiego
Kasia coś ci Macius strajkuje tam
Pingwinku jak tam u ciebie??
Lucky super ze T bedzie czesciej

A wogóle to mam jakis ciezki dzien dzisiaj dziwnie sie czuje jakby mnie slon rozdeptał ale symptomy porodowe to to nie sa poprostu nic mi sie nie chce, torba oczywiscie nie spakowana, małej rzeczy w trakcie składania no i szukania swojego miejsca wogóle to w domu jakis mamy syf sie robi w kuchni mam 5 kilo papryki ktore trzeba wsadzic do słoików ale chyba M po pracy to zrobi ;-)

...sie zobaczy. 
:-)