reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
hejo.

u mnie rigoletto again. poki co Filip i kuzynka Amelka, co wskazuje na rota.
nozesz*****.

Maks cala noc budzil mnie jeczeniem, kreceniem sie i cycoleniem co 5 min. padam na cycki, chociaz dzisiaj bardzo pomogl mi moj malz kochany, wszystkie rzygi sam ogarnal i w ogole to on do Fijolka wstawal w nocy. cud :-)
mam nadzieje, ze maluszek nie przejdzie tego gowna raz jeszcze..

poza tym dzien dobry ;-)

U nas takze chorutkowo
maly wieczorem myjac zeby polknał jeden wlosek z szczoteczki do zebow, musial go wygryzc, no i marcin wykrakal ze bedzie go w nocy brzuch bolal
cala noc krzyczal, plakal. katastrofa, jeszcze marcin wkurzal mnie co chwile marudzac ze on rano wstaje i tak bez konca
o 6 marcin poszedl a ja polozylam sie z malym do naszego lozka
i o 7 budzi mnie telepanie malego, mysle sobie ze ma zly sen, ale minuta mija ten telepie sie dalej, ja sie obudzilam do konca patrze a ten ma drgawki goraczkowe, polecialam do przychodni, mialam film ze ten wlos od szczoteczki mu sie gdzies wbil
a pipa w przychodni nie chciala nas przyjac bo moje lekarka miala na popoludnie i ze to nie jest nagly przypadek "no co Pani, dziecko ma pierwszy raz goraczke czy co?"
Filip za kare obrzygal jej caly gabinet, serio calyyy. hlustalo z niego jak z hydrantu, wszystko plywalo
dostal antybiotyk ze to niby jakas infekcja
oczywiscie na koniec musialam pomoc jej myc podloge bo w calym osrodku nie bylo sprzataczki
w domu maly jeszcze 2 razy zwymiotowal i poszedl spac
goraczka nadal sie trzyma mimo ibumu
ech

Aenye wspolczuje rota, kurna ale Was czesto dopada

Cosmo gratki netowe :)

Kurna chyba wszyscy mieli ciezkie dni, jesien w pelni jak nic

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry