reklama

mamusie grudniowe:)

Iza Luiza to przesliczne imię!!!!! Bardzo mi się podoba. Mam znajomą (bardzo urokliwa kobitka) o takim imieniu i pewnie dlatego mi się podoba imię;-):-D

Cosmo bidulinko, strasznie współczuję. Ale nie funduj dzieciom sytuacji o jakich babcia mówi (bo okazuje się ze babcia prawde mówi), bądź mąż Tobie:-( Bądź ponadto. Ściskam. A Mają i jej lubieniem babci sie nie martw, niedługo Maja zacznie uwielbiać mamę. Dobrą mamę:happy2:

Dita bystrzacho;-):-) No i mój D też jak chce coś "powiedzieć" to raczej w jakimś słusznym celu, a nie byleby gadac, jak Lucky np.

Raju jaki mam podły nastrój, taka pogoda, szaruga za oknem...
Jade na 1 do teściowej na obiad. Zaprosiła z dzieciakami. Fajnie mam co:rofl2:
Ja jej w poniedziałek zrobiłam "przyjęcie " z okazji 25 rocznicy ślubu. Tzn upiekłam murzynka, zrobiłam hektolitry herbaty melisy z gruszką, sheridana po kielichu ibyło miło. Potem zamówiłam jej taksówke i pojechała do domu jak moje dzieci juz spały. Git. A zrobiłam coby jej miło było, bo teść wyemigrował do Szwecji za kasą i ona sama.

Dzień dobry kochane kobiałki:-)

reklama
hej laski
ja mam jakas jesienna depresje :confused2: wszystko mnie dobija :angry: ale szkoda gadac :crazy:

dita, Andrzej naprawde duzo spamietal :sorry: ja sie nie moge doprosic Marka zeby zadzwonil umowic Blu na szczepienie, a miala miec 10 pazdziernika :sorry:

moj kuzyn wrocil
delikatnie mowiac wydymali go na 2 tys euro i wrocil zalamany... dobrze ze mial na bilet
do dupy to wsio

Hej babeczki ale mi się dziś wyjątkowo nudzi pogoda za oknem jest w sumie dziwna bo świeci słońce ale jest strasznie zimno i mróz za oknem się kłania a ja siedzę i wcinam popcorn i czekam na męża bo po południu czeka nas wizyta u dentysty.Alenek sobie teraz smacznie śpi :-) i ogólnie to mam dziś lenia.

hej laski!

ja chce lato lub chociaz wiosne!!!!!!!!!!
nie nawidze takiej pogody :-(
wogole boli mnie zoladek-ostatnio jakos czesto (mozna jakies badania zrobic?), moze to z nerwow?
w pracy lipa na maxa - ZERO LUDZI.
no i jeszcze ta sytuacja na gieldzie - chlasnac sie mozna!
dachu nie ma jak robic bo ciagle pada... echhhh do dupy wszystko...

Moj Oli nie chce gadac! zna pojedyncze slowa - kolo 20 i to by bylo na tyle!
nie wiem czemu nie chce gadac,? wszystko rozumie wiec juz moglby...
na nocnik tez nie robi - wola najczesciej po fakcie. a ja nie mam kiedy go nauczyc... a przeciez w jeden dzien sie nie nauczy...

pozdrawiam ide poczytac

hejo

ja tez mam dzien do dupy ;-) chociaz uwaga!!! mam drzwi ;-) potem cykne fotke.
najpierw lazilam po pieprzonej castoramie godzine, zeby znalezc jakas tam listwe maskujaca. znalazlam, po czym przy kasie sie okazalo, ze nie wzielam portfela. a na dworze syf i leje jak z cebra.
a potem najlepsze. wrocilam do domu po ten glupi portfel (na kij go wyciagalam z torebki w ogole!?) i wyjezdzajac ponownie do casto - rozwalilam nam auto :blink: :wściekła/y: tzn wjechalam bokiem w doniczko-klomby, co je idiotycznie ustawili na naszym parkingu. pol prawego progu wgniecione i porysowane, lakierka jak nic i szpachla pewnie.. maz wkur.wiony, oczywiscie uslyszalam, ze jak nie umiem parkowac blisko domu to mam kilometr dalej, bylebym umiala wyjechac.. i takie tam. w sumie rozumiem, bo jak zwykle nie mamy kasy na cos tak glupiego i naglego. kuzwa. jak debil ostatni sie zachowalam, zapominajac o tych doniczkach pieprzonych!..

Roni, Dita,
moj gorzej niz jednozadaniowy ;-) czasem to mi sie az smiac chce. najlepsze, ze w tym jego dzialaniu (badz jego braku) jest jakas pokretna logika, ktorej ja nigdy nie skumam ;-)

kicia
, spokojnie. nadejdzie czas, ze sam zrezygnuje z pieluchy. zobaczy, jak inne dzieci sikaja w nocnik i tez bedzie chcial. macie ten zlobek dla niego? bo nie pamietam?

lucky,
no i fajnie z tesciowka :-) a tak narzekalas swego czasu :-)

blahhhh, glupi, jesienny, deszczowy, syfiasty dzien!

Witam ponownie

KICIA 80 - mój Alan jest prawie w wieku Twojego malucha i powiem że na nocnik też jeszcze nie robi,woła dopiero po fakcie albo czasami nie woła tylko przyjdzie i łapie się za du..pkę i pokazuje że cos zrobił:dry:A co do mowy to Alan też mówi dużo słówek lecz najczęściej i łatwiej jest mu powtarzać po kimś,ostatnio zaczał mówić dużo po swojemu,dyskutuje i dużo macha rękoma i czasami się kłóci szok.Także się nie martw pewnie już nie długo przyjdzie taki czas że nauczy się siu siu i będzie dużo mwił i sama będziesz zaskoczona.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry