K
Kinga85
Gość
mój Filip w nocy przeważnie nie sika (ale sie zdarzy) jednak pampersa jeszcze mu na noc zakładam. W dzień już lata w majtkach.
ide spać...
ciał!
ide spać...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i juz tak ładnie oduczyłam Maję tego noszenia na rękach jak na si bylismy ale znowu to samo
Maja chche do zabawy zapałki mama jej dsaje, mimo, że Majka siarkę obgryza, maja chce moje dokumenty oczywiście dostanie i tak jest z wszystkim... moja mama mówi, że to jej dom i że wcale nie musimy tam mieszkać, zaczęłam się tu czuć jak intruz. Moje dziecko woli moja matke bo ja na wszytsko nie pozwalam w przeciwieństwie do niej. Jak to boli jak dziecko mówi "mamusia nie, idziemy do babusi" albo reaguje płaczem na mój widok bo matka ja straszy, że ją mama zbije 

moi rodzice bardzo dużo klna i nie ważne że przy dzieciach... ostatnio ulubionym słówkiem Mai jest 'kur.wa mać"
to moj ojciec jej powiedział, że to jej szkoła to sie oburzyła...
ale do przeżycia:-)
A to, że mała często woli babcię ode mnie to olewam, jakbym cały czas spełniała jej zachcanki to by mnie też wolała.