reklama

mamusie grudniowe:)

Roni dziękuje za pozdrowionka i też pozdrów oczywiście i przekaż, że ma się na poród stawić bo jak nie to go same tam ściągniemy...

Szczerze to w życiu bym nie powiedziała i do tej pory mi jakoś nie pasuje PAtrycja:baffled:do naszej ..aenye słodziutkiej ale może wreszcie zacznie mi się to imię miło kojarzyć:happy:

reklama
Najwyżej położymy się z Tobą i będziemy sie razem wspierać krzycząc: "przyj, przyj a teraz odddech...."
hehehe już sobie to wyobraziłam: sala porodowa pełna grudniowych mamuś z BB rodzących w tym samay czasie, no ubaw po pachy by był
Położne by się nie musiały wysilać bo same z naszą wiedzą byśmy sobie rade dały....hihihihi

hehehe, smieszne jestescie, laseczki ;-) ciekawe, czemu wam moje imie do mnie nie pasuje? ;-) mi tam sie podoba :-p

roni pozdrow mezusia! i skoro on nam mowi, co mamy robic, to powiedz mu, ze wara wyjezdzac! no!

a foty wkleje jak aparat do mnie wroci :-)

reklama
Zgadnijcie jak mam na imię? hyhy :-D

Miłeczko, moja kuzynka jak miała zatrucie, to jej się w tydzień przytyło 10 kg :eek: A lekarka do której chodziła wmawiała że to normalne, no i trochę był potem problem z dzieckiem, porodem itd - ale w sumie wszystko skończyło się dobrze (tylko biedaczka zna wszystkich pediatrów i neonatologów w trójmieście), a urodziła w 7 miesiącu, maluszka 1000g. I jakoś tak do siebie doszedł chłopaczek i zdrowiutki całkiem, teraz 6 lat ma.
Także super, że twój doktor panikuje - dużo to lepsze niż olewanie. Powinnaś mieć białko w moczu przy gestozie - jak nie to wtedy jest to prawdopodobnie zwykłe ciążowe puchnięcie.

Ja trochę też puchnę, mam palce serdelkowe po nocy - głównie od wkładania pod poduszkę chyba. Za to nogi - nic. A waga stoi i stoi... Dieta, kurna, wątrobowa, zrobi ze mnie patyczaka.

:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry