reklama

mamusie grudniowe:)

Mileczka nie martw sie i dbaj o siebie i dzidzie. trzymamy kciuki, co za wstretna woda, musi jej byc tez dobrze ze sobie u Ciebie siedzi i nie wylazi.
a naprawde ciezko nadazyc dzisiaj. Bylam w miescie i jak wrocilam to czytam i czytam a konca nie widac. Supeeeer.

reklama
Nie chciałam się użalać nad złym losem ale dziewuchi moje kochane było tak: podczas przeprowadzki rozklekotała mi sie lodówka na maxa:szok:, tzn nie działała juz wogóle nie mroziła ani nawet nie chłodziła:no:, za to włączała sie jak traktor i regularnie co 20 minut na 7:baffled:. Myślałam że ocipieję z hałasu:szok::sick: i niewiele myśląc namówiłam Tomusia na nową lodówkę. A że nie mamy kaski (bo chciałam jakąś chociaż z anonsów dobrą używaną, czasem można cóś fajnego znaleźć;-)). Szukałam już 2 tygodnie i nic!!!!!!!!!!!!!!!
No i zdecydowaliśmy się na nową na raty po kolejnej porcji zepsutego mięsa i śmietany z korzuszkiem:-p. Dziś ją przywieźli i wygląda tak:
Lod�wki INDESIT BAN 13 NF

Sory wery macz ale musiałam się komuś kurka wodna pochwalić , a komu jak nie Wam;-):tak::-D

ja jestem Patrycja :-)
atol - pogratuluj przyjaciolce duzej niuni! :-D

luckymamo - superancka lodoweczka :-) i na pewno dlugo wam posluzy!

a ja sie nie pochwalilam, ze mamy nowe auto! stare sprzedalismy juz ponad 6tyg temu i myslalam, ze ocipieje bez samochodu!
a nowa furka jest suuuuuuuuuuperrrrr!!! lancia lybra 2.4JTD, 2001r, z Niemiec wczoraj przyjechala :-D dawid przywiozl :-) srebrna, z pelnym wypasem (chrom pack, nawigacja, telefon, podgrzewane fotele, skladane lusterka, system bose i w ogole no!!!), prawdziwa dama! i okazja jak nie wiem!!! (co mnie tym bardziej cieszy, bo nie wyjdzie wiecej, niz przeznaczylismy na auto. a juz sie balam - jako ze 6tyg nic nie bylo godnego uwagi w tej cenie - ze bedziemy musieli znowu dokladac kurka wodna!)
normalnie ja uwielbiam :-)
kumacie? ona GADA!!!! na razie tylko kilka slow, ale nauczymy ja wiecej ;-) huehueue. tez mi bylo glupio tak sei chwalic, ale skoro luckymama zaczela... :cool2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry