reklama

mamusie grudniowe:)

Heehehe MAja niezla...fajne u WAs bankomaty,tez taki chce;-):-D

A ten Twoj mezus Cosmo to chyba jakis niezrownowazony psychicznie. Raz tak raz tak. Jego zachowanie w stosunku do Ciebie chyba od pogody zalezy. Nie lubie takich akcji bo nigdy nie wiadomo czego sie mozna spodziewac.

reklama
Maja jest cos w tym co piszesz, mój mąż był do rany przyłóż, ale w sierpniu 2006 miał wypadek samochodowy, dość poważny doznał urazu głowy i coś mu się pozmieniało...

Cosmo moj brat jak byl maly to przewrocil sie na basenie. Uderzyl glowa o kafelki, stracil przytomnosc,pamiec na jakis czas. Mnie i matki nie poznal. Od tamtej pory tez cos mu sie pozmienialo.
MOze na poczatek eeg zrobi zeby sprawdzic co tam mu w glowce gra.

Maja on miał robione wszytskie badania i eeg i tomografię i rezonans wszystko wyszło ok ale od tamtego czasu jest troszkę inny, ma bóle głowy strasznie silne i kłopoty z pamięcią...

Witam

Wpadam lapka pomachac.Nie zagladam bo mam goscia w domu.Sis mojego lubego przyjechala.

Jeszcze sie pochwale ze mam kota przyblede-chlop wczoraj przyniosl.Dobra zajrze kolo wtorku srody jak juz goscia nie bedzie.

Pozdrawiam.:-)

a ja z Małym dzisiaj zawijam do domu
ogarnąć się przed przeprowadzką i postarać się zakończyć sprawy w szkole
ale wizja 10h w autobusie z Mały mnie przeraża

cosmo - eh...sama nie wiem jak bym to rozegrała
squo - kociaki na podwórku to dobra sprawa, wytępią myszki

sa_raa - a ja coś przegapiłam - jaka przeprowadzka? i jakie 10 h autobusem? dokąd?

Mam pytanie - co kupić M na imieniny? Mam jeszcze co prawda 3 tygodnie ale wolę się zabezpieczyć.Proszę o propozycje bo ten gad chyba wszystko ma. mp3 ma, golarkę ma, t-shirty różnorakie ma, portfel - nie nosi.:dry:
Nosz kurde, kupię mu beczkę piwa chyba ;-)

Dita przeprowadzamy się do Poznania
w tej chwili jestem w Świnoujściu. To już ostatni tydzień pracy T. tutaj
10h to jest od Świnoujścia do Łodzi i kolejna godzina z Łodzi do domu rodziców, czyli 11h w sumie:dry:

beczka piwa to nie głupi pomysł:cool2:
może ma jakąś pasje? coś go szczególnie interesi? może coś do sypialni? Książkę? zegarek? jakiś ciuch? może ma coś czego używa a co jest "cieńkie"?
ja nie umiem kupować, T. mi zawsze mówi co chce i po problemie

reklama
kuuurna, zegarek ma (ode mnie na któreśtam imieniny;-)), książki czyta okazyjnie, pasji nie ma:baffled:
Porażka z tym moim chopem;-)

sa_raa - a musisz autobusem się tłuc? Nie lepiej pociągiem??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry