reklama

mamusie grudniowe:)

U na stez nieciekawie. A juz bylo tak fajnie.
Wygonilam M z mala na przejazdzke zeby sie na sile kimnela.Ostatnio nie spi w dzien a przed wieczorem maruders na maxa a dzis do znajomych idziemy i chcialabym zeby dala pogadac.
No i tyle mam dzis z chlopa pozytku. Dobre i to.

reklama
a u mnie lenistwa ciag dalszy:dry: cos ostatnio nie moge sie pozbierac, ciagle zamulam wiec generalnie nuda i wkurza mnie to

z J to roznie raz na wozie raz pod wozem, generalnie dzis jest ok. choc dwa dni temu byla mega klotnia, za chwile zabierze Agatke na spacerek wiec bede miala chwile dla siebie moze w koncu cos ogarne...

uuuuu...jaki tu ruch dzisiaj:szok:
widać, że sobota:cool2:

dzieci moje spały do 17.30:sorry2:
teraz robią jakieś frytki z mięskiem
a ja mam wene na piffko dzisiaj:sorry2:

miłego wieczorku:blink:

Ja pozdrawiam od teściów. Siedzimy tu do wtorku. Piotruś mega szczęście bo dziadki mu na wszystko pozwalają, już im ustawił telewizor, poopuszczał rolety w oknach w całym domu, coś przestawił w tel. stacjonarnym że nie działa i w kółko gasi i zapala lampy bo mają podłogowe. Padł wieczorem jak trup wymęczony bieganiem z dziadkami. Maciek też padł pięknie. Jakoś wieś im służy. Zobaczymy jak w nocy ;-)

Pingwinek przesyłam ciepłe fluidki - ja też przy Maćku cały czas, chociaż on jakiś pancerny i po jedzeniu idzie spać dżast. Darek został oddelegowany do biegania za Pepe.

A tu super - dziadek biega za Piotrulem, babcia nosi Maćka a my nawet kimnęliśmy w dzień 2 godzinki :D

hej, hej:-)
i ja się witam wieczorkiem
tylko na chwilkę, poczytam was jutro
melduję się tylko, że żyjemy:-D
no i byłam dzisiaj w szkole all day:happy2:

Kasiu korzystajcie na maxa z "wolności" trochę oddzieciowej

Kisses:-D

reklama
a u nas dzis jakis dzien do d..

masakryczne jest siedzenie caly dzien w domu, bez wychodzenia na spacer:baffled:

T juz spi, jutro znow na 6 rano do pracy idzie, ja chyba zaraz tez pojde spac, moze jeszcze troche tv poogladam

ponarzekalam na Hanke dzis, a tu odpkac na wieczor zlote dziecko sie zrobilo:happy2:

chwilo trwaj:-D

jutro dziadkowie przyjezdzaja to moze uda mi sie cos zrobic, zobaczymy

z fajnych wiadomosci, to mamy juz rezerwacje na wyjazd zimowy do Szczyrku, alez sie ciesze:cool2::cool2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry