reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
smutno mi :-(
ehhhhhhhhhhhhhhhhhh

faceci to nieraz kosmici okrutniki, bosz....

lacznie z masiem, ktory jeszcze nie spi i wlasnie sie zesral :confused2:a ja sama, wsi na imprezie tatowej w monte.. a d w naszym domku :zawstydzona/y:

nonek, jutro ci powiem, ok.. :-) ale juz odlozylam towar, slij dane z nr wlacznie, to ci wysle wsio kurierem

patrycja sciskam mocno
pamietaj ze jak sa doly to sa tez i wzloty
sinusoida
bedzie dobrze
jakkolwiek, przejdzie i wyjdzie sloneczko

problemy sa po to zeby sobie z nimi radzic i je rozwiazywac
uszy do gory

kurka a ja jesze pol godziny musze nie spac zby podac Bruniowi antybiotyk:eek:
ostatnio sie pogodzilam z zelazkiem i moje nowe hobby to prasowanie:sorry::-D ciekawe kiedy mi sie znudzi:-p
bosz juz grudzien, kolejny! moje ur, im D., ur Bruna, Swieta, Sylwester...
i wreszcie po raz pierwszy odkad wyprowadzilam sie od rodzicow ciesze sie na swieta jak male dziecko, nie moge sie doczekac rozkladania choinki, pieczenia, pichcenia, dekoracji, tego czasu spedzanego z bliskimi, tych paru dni bez pracy/przedszkola/zakupow/spraw do zalatwienia...
tylko musze sie zabrac za prezenty, a tu moj men kupil nowy laptop bez przemyslenia budzetu:confused2:

Lucky duzo zdrowka i sil:tak:
Aenye dokladnie jak mowi Sugar sa gorki i dolki, bedzie git;-) a czasem trzeba sie stesknic zeby popatrzec na wszystko 'z gory' i docenic to co sie ma:happy:
Nieistotna super ze impra udana
Maja elouuu

I ja składam najlepsze życzenia dla kochanych dwulatków ! Filipku i Filipku , rośnijcie zdrowo ! Niech na Waszych buziaczkach ciągle będzie uśmiech ! Wszystkiego najlepszego i najsłodszego dla Was i Waszych dzielnych mamuś ! :happy:

U nas tez udane imprezki urodzinowe mimo niezdrowej atmosfery w rodzinie .
Chociaż nie obeszło się bez przygód :confused2: W sobotę poszłam odebrać tort - baba w cukierni mówi mi , ze tortu nie ma ! ja no to , jak to nie ma jak przecież zamawiałam na 29.go ! A ona mi mówi , że wpisała na 6grudnia , bo myślała, ze ja sie pomyliłam ,bo przeciez to Mikołaj i ona była pewna , że ma urodziny 6.go :confused2: no wku rwa złapałam nieziemskiego !
Tort upiekłam sama :sorry: śmietanowo-brzoskwiniowy . W smaku ok , ładnie przystrojony .
Prezenty też super : oczywiście pociąg z drewnianych klocków , taki samolot HIT NA MIKOŁAJA!WESOŁY SAMOLOT!KIDDELAND!MAKED! (492614102) - Aukcje internetowe Allegro ogromny zestaw kloców , kilka nowych książek , troche fajnych łaszków .
Krótko mówiąc oboje zadowoleni i zmasakrowani byliśmy :happy:

Buźki dla Was babeczki , wracam do roboty , bo już mnie molestuja telefonami :confused2:

Witam!
Ja również składam najserdeczniejsze życzenia dla chłopców z okazji urodzinek.:-):-):-)
U nas po staremu czyli wszystko jest ok.Alan już wyzdrowiał,ode mnie też już prawie choroba odeszła tylko mój mąż się jeszcze męczy.W sobote wyprawiliśmy sobie ze znajomymi imprezę Andrzejkową i było superrr fajnieeee:-))))))
Podczytywałam was ale czasu brak na rozpisywanie się-niestety.Lecę śniadanko zrobić i ogarnąć domek.Buzia

reklama
Sto Lat dla Mikołajka i Filipków :-)

anita ja bym się wkurzyła na tego torta... dobrze, że umiałas sama upiec :-)
ja miałam akcje z tortem rok temu, babka w ostatniej chwili powiedziała, że nie upiecze, bo święta i jednak się nie wyrobi efekt taki, ze juz tam nic nie kupujemy a prezenty Mikołajkowe super

Nas wczoraj zaszczyc
ił swoją obecnością mój mąż :szok: w sobotę wieczorem dzwonił, rozmawiał z Mają a wczoraj rano już był :) Fajnie spędziliśmy dzień, pojechaliśmy na zakupy, Majka wybrała sobie prezent Urodzinowy Lalke Agatkę :-)
Fajna ta lalka, ale ja bym jednak nie dala za nią 140zł gdybym widziała ją na zywo...
Dzieciaki szczęśliwe, że miały tatę (szczególnie Maja) w ogóle nie chciała W wypuścić, płakała, ze chce jechać z tatusiem W się popłakał ja też...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry