reklama

mamusie grudniowe:)

Ech Maryś no co Ty, mamy też mają swoje życie. A ja przyzwyczajona do tego jestem. Jak ktoś pomaga to zawsze to bardzo zauważone.
Więc nie dopraszam się;-)
Dam radę.

Najgorsze tylko że znam Klacid że po 3/4 dniach robi sie potwornie gorzki:baffled: a młoda ma go beać min 6 dni...
No i kombinuję już ze udam ze niby się wylało czy coś by zapisała nową flaszkę i bede podawać smaczniejszy, bo normalnie jak słodkie mleko z gorzkimi granulkami, więc łyka:sorry:
Ech no mam doła przez to cholerstwo.
Nie chciałam jej dawac antybiotyku do roku:-(

A sąsiadowi to kopa jeszcze sprzedać:wściekła/y:

reklama
Czesc po dluzszej przerwie.
My juz w domku od przedwczoraj.
Troszke Was podczytywalam bedac w PL ale czasu brakowalo na pisanie.
Najwazniejsze ze zalatwilam wszystko po co pojechalam.
Poprosze o jakies streszczonko...Dita;)

ejo..
Ech, Maja mnie tez ostatnio nie było za bardzo...
lucky - acostam - nie, ale jeśli to samo co berodual, to berodual jak najbardziej prawie przy każdych oskrzelach... Ech, wiem, co przechodzsz, miałam to samo rok temu, z tym,że u nas skończyło się zapalenem płuc z dusznościami.... Dobrze,że mała zdagnozowana, będzie dobrze:tak:
niestotna - super, że przyjęcie udane, sto lat sto lat dla Filipka już dziś!!!ps - biorę tego psychotropa, raczej nie działa....no przynajmniej nie zauważyłam żeby mnie uspokajał albo inaczej choć trochę trącał... ściema jakaś
nonek - zdrowa dla Maniany, u nas syrop z czosnku zadzałał, dziś już o niebo lepiej niż wczoraj, super:tak:podzdrowenia dla kate ps - pv
kasia - wow, jaki prezent :szok::-D:-DSuper!:tak:

ufff, a u mnie ostatni goście właśnie wyszli, było i w piątek (u nas) i w sobotę (u innego Andrzeja) i znowu dziś u nas :-) aa - i Mój Andrzej dostał ode mnie w końcu tę beczkę piwa (5 l Heinekena) - był zaskoczony i zachwycony - prezent trafio9ny:tak:;-):-D No, ale po tylu przyjęciach zawartości beczki juz nie ma;-)

Ostatnia edycja:
Roni no własnie nie to samo, z tej samej rodziny sterydów, ale skład inny (bromek ipratropium) i działanie też inne, bo atrovent stricte na silny skurcz oskrzeli czy krtani, a berodual p/zapalnie.
Ale chodzi mi o działanie i reagowanie na nie dzieci, bo mi dla Domicha zapisano na wszelki wypadek po tym inhalowaniu w oknie. Bo się boje o łosia.

hello Maja.

Witaj Maju fajnie ze udalo Ci sie wszystko zalatwic

Luckymama nie lam glowy jednym antybiotykiem, sa straszne ale skoro nie bylo innego wyjscia to niestety trzeba bylo, mam nadzieje tylko ze szybko pomoze! Mocno trzymam kciuki za wyzdrowienie!!! Bedzie dobrze... Szkoda ze mieszkasz tak daleko, bo mam czas i moglabym pomoc

Dita boski prezent :)

Aeneye super ze mialas okazje pospac i wypoczac, ech tez mi sie marzy

U nas dzis imperaz w malym gronie ale boska, zrobilam pycha salatke z brokula, mniam

Hej:-)

kochane moje, przeczytałam wsio
przepraszam, że nie skomentuję wszystkiego:sorry:
Lucky biedactwo kochane, trzymaj się cieplutko:tak:
mocno, mocno... rzesyłam ciepłe fluidy, żeby choroa poszła won
Nieistotna co z tym chropowatym jęzorkiem u Filipka? to tak nagle? czy ma plamki jakieś?

Nona BUZIA:-D proszę się na next weekend wykurować

Kocham Was mocno:laugh2:

Hejo Kate, alez ostatnio wiecej Cie nie ma niz jestes
jezyk, kolor normalny, tylko maly go wystawial i krzyczal bleee i jezdzil po nim reka, jakby byl odwodniony i jezyk mu podechl
ale powoli wraca do normy, bede obserwowac bo to moze byc cos gastrycznego

hej hej
ja tez na bierzaco , bo podczytywałam cały weekend , ale na odpisanie ( jak u większości widzę ) czasu brak .

Lucky Słońce zdrówka życzę dużo dużo ! ech sama chętnie wpadłbym pomóc,ale odległość do pokonania , to jednak nielada problem jak się okazuje :-( buźki dla Was wszystkich mamo najdzielniejsza z dzielnych !

reszta jutro , bo Miko już na podłodze pokłada się do spania i ja też padam po imprezkach ur. :sorry:

buuuziaki !

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry