reklama

mamusie grudniowe:)

ja się właśnie wygrzebałam z łóżka
oczywiście na dzień dobry złapała mnie alegria:cool:

Nieistotna czy paczka doszła zobaczę dzisiaj jak dojadę do domu
co do prezentu to ja i tak bym kupiła coś, nie dała bym kasy:no: niech sobie myślą co chcą to jest święto dziecka a nie ich:wściekła/y:Wiem jak Ci przykro z powodu gości:-(ściskam mocno!!
Lucky!! jezusku kiedy Was to wszystko puści wreszcie!!! tule mocno moja Ty komandosko!
nona dokładnie tak jak pisze Nieistotna i ja i aenye mamy niemiecką wersje tych kropli i są specjalnie dla dzieci:tak:saft w porównaniu do tych 'dorosłych' te są słodkie i wcale nie czuć alkoholu. A co do tych które Ty masz to mi się wydawało, że one są też dla takich dzieci ale to sprawdze jak do domu dojadę dzisiaj
pingwinek no to miłej i szybkiej przeprowadzki! A czemu tam nie zostajecie jak mogę zapytać?

ok idę się ubierać i pakować
potem po auto(pożyczamy od T. brata land rowera nóweczke:cool2:jako, że my sprzedaliśmy auto i kupimy w środę dopiero) strasznie lubie nim jeździć
i do DOMU:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Nieistotna wspolczuje akcji:-( Bardzo to przykre... :eek: co do chrztu ja bym kupila prezent pamiatke i juz, to przeciez chrzest a nie zbiorka pieniedzy:sorry:
Lucky oj kochana buzo zdrowka dla Was!! 3 maj sie dzielna Mamo:happy:
Sara powodzonka:happy:
Pingwinek 3 mam kciuki za latwa przeprowadzke
Sugar i jak sie bawilas?

A ja od wczoraj sama z mlodym, D. pojechal do naszego przyjaciela Jamesa, bedzie robil sobie tattoo. Wypozyczylam sobie wieczorem 'Another Boleyn Girl' z Natalie Portman i Scarlet Johansson, plus sie zamulilam bo kulezanka do mnie zadzwonila i 2 godziny opowiadala o klopotach z facetem:eek: na szczescie Brunio sie przebudzil i musialam sie rozlaczyc:laugh2:

lucky sciskam, duzo zdrowka zycze:happy:

u mnie tez obie zaglucone juz, Hance walnelam ten rhinocort, a Helenie jakos sie boje, dajesz go Matyldzie?

nieistotna ja tez bym jakas pamiatke kupila i olala jakies glupie teksty

co do gosci, to niepowazne po prostu, przykro bardzo:no:

co do dofinansowania z UE to widze z w kazdym wojewodztwie inaczej i kazdy program inaczej

ja w kazdym razie juz mysle jak tu sie pozbyc biznesu:sorry:

sara fajny samochod, a jaki wy kupujecie?

jutro mam nalot moich siostr ciotecznych, beda chyba okolo 3 dni, ciesze sie:rofl2:

no nic chyba jednak sie wykaraskam na spacer z glonami
pozdrawiam

ahoj
kasu biedny Brunek
lucky jeju znowu? Strasznie współczuje... posylam buziaczka dla Twoich Łosi :-)
Nieistotna niefajnie wyszło z tymi Urodzinami... a gdzie mieszkasz? to ja się z Majką wproszę a co ;-)

u nas Maja zdrowiusienka tylko Misiek jeszcze charczy, ale już się okruch za siadanie bierze, na razie z kolan na boczek próbuję, koślawo mu to wychodzi, ale to dopiero początek :-) dumna jestem jak nie wiem

Co do palenia przy dzieciach to jak mieszkałam we Wro to W nigdy przy Mai nie zapalił, zawsze do łazienki wychodził, moja teściowa natomiast się nie krępowała, ale jak przychodziła jej corka z dziećmi to już dzien wcześniej nie paliła w swoim pokoju i go wietrzyła, razem z córeczką paliły albo na balkonie albo na klatce schodowej, zeby przypadkiem dzieci dymu nie poczuły :baffled: no a u mnie w domu niby pali się w kuchnbi ale jak jakies dziecko sie tam znajduje to nikt sie nie szczypie i pali... jak byłam na wsi w wakacje u mojej ciotki nikt nie pali to dzieciaki mi dobrze spały, nie budziły się w nocy i spały dlugo

ja dziś z rana jakiegoś powera dostalam, wysprzątałam chałupke, pozmywałam, wygotowałam dzieciakom butelki (mije założenie było, żeby robić to raz w tyg a jak raz w miesiącu zrobię to sukces:zawstydzona/y:) a później może jeszcze okno umyję, bo jakoś mi się chce a to sie nie często zdarza, żebym z takim entuzjazmem sprzatala

Kasu kiedy Ty w PL będziesz? Czekam na ta karte kredytowa, na dniach powinnam mieć to uderzam do Ciebie w sprawie Next :-)

atol dzisiaj mamy taki:
land rower freelander2
a od środy dokładnie taki:
audi A4

miłego weekendu z rodzinką:tak:

kasu nie ma to jak optymistyczne telefony:rofl2::rofl2:
cosmo może wpadniesz do mnie na mycie okien?:nerd:

ok kończe pakowanie i czekam na T.
jak ja się cieszę, że do domku jedziemy:-D
mam zamiar się odchamić i zresetować o TAK!:sorry2:

Witam
Nieistotna to ja sie wpraszam dzis na torta :-) a co do prezentu to ja bym kupiła pamiatkę to ma byc dla dziecka prezent jak pisza dziewczyny
jutro zapraszam do nas :-)
Własnie wrociłam z Maja z zakupów ciastowo tortowych młody u babci mała spi smacznie a ja sprzatam :tak: jak byo w planie dwa okna juz umyte :-p tez mam jakiegos pawera bo i kupa prania uprasowana i łazienka zmyta :rofl2: komus cos wyszorowac :-D
Suger jak po koncercie?
Lucky zdrowia dla twoich dzieciaczków i wogóle wszystkim chorym
Nonek ja mam sinupret od paru dni dla małego :tak: 15 kropli 3 razy dziennie dawka i wkoncu nie kaszle :-) Euresapal pił prawie dwa tygodnie i *****
Sara fajne autko
Pingwinku udanej przeprowadzki szczesliwego lotu :happy:

dobra biore sie za reszte chlewiku :-D

Kamila ja mam sporo do szorowania,jeszcze pol apartamentu w tym 18 okien,wpadaj :-D

Sa_raa miedzy innymi dlatego nie zostajemy tu o czym pisze na ns,poza tym strasznie drogo nas wychodzi mieszkanie w zamku a wynajac ciezko cos na legalu jak placimy podatki w PL.No i wiele jeszcze innych aspektow.

Lece Mercedes polozyc spac.
Nieistotna ja tez wole pamiatki z chrztow.

Ostatnia edycja:
helou
koncert zajebisty, mistrzowie , fajnie jest pojsc na kapele ktora daje z siebie wszystko bez znaczenia czy to warszawa czy nowy jork
pozniej oczywiscie trafilam na tance do kulturalnej i po wypiciu niezliczonej ilosci jacka danielsa z kola wrocilam wezowym krokiem do domu
dobrze ze chlop od rana ogarnal dzieciarnie i spalam do 12 :P

lucky wspolczuje bardzo
my mielismy zapalenie oskrzeli i nasza lekarka wyleczyla mloda pulmicortem i berodualem
wczoraj bylam na kontroli
mlody juz prawie zdrowy a mala dostala inny syrop, wyniki krwi duzo lepsze

nieistotna biedo , trafiasz na jakichs prostakow a nie ludzi na poziomie
generalnie- na drzewo, nic sie nie przejmuj

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry