sa_raa
*GrUdNiÓwECzkA 2oo6*
ja się właśnie wygrzebałam z łóżka
oczywiście na dzień dobry złapała mnie alegria
Nieistotna czy paczka doszła zobaczę dzisiaj jak dojadę do domu
co do prezentu to ja i tak bym kupiła coś, nie dała bym kasy
niech sobie myślą co chcą to jest święto dziecka a nie ich
Wiem jak Ci przykro z powodu gości:-(ściskam mocno!!
Lucky!! jezusku kiedy Was to wszystko puści wreszcie!!! tule mocno moja Ty komandosko!
nona dokładnie tak jak pisze Nieistotna i ja i aenye mamy niemiecką wersje tych kropli i są specjalnie dla dzieci
saft w porównaniu do tych 'dorosłych' te są słodkie i wcale nie czuć alkoholu. A co do tych które Ty masz to mi się wydawało, że one są też dla takich dzieci ale to sprawdze jak do domu dojadę dzisiaj
pingwinek no to miłej i szybkiej przeprowadzki! A czemu tam nie zostajecie jak mogę zapytać?
ok idę się ubierać i pakować
potem po auto(pożyczamy od T. brata land rowera nóweczke
jako, że my sprzedaliśmy auto i kupimy w środę dopiero) strasznie lubie nim jeździć
i do DOMU

oczywiście na dzień dobry złapała mnie alegria

Nieistotna czy paczka doszła zobaczę dzisiaj jak dojadę do domu
co do prezentu to ja i tak bym kupiła coś, nie dała bym kasy
niech sobie myślą co chcą to jest święto dziecka a nie ich
Wiem jak Ci przykro z powodu gości:-(ściskam mocno!!Lucky!! jezusku kiedy Was to wszystko puści wreszcie!!! tule mocno moja Ty komandosko!
nona dokładnie tak jak pisze Nieistotna i ja i aenye mamy niemiecką wersje tych kropli i są specjalnie dla dzieci
saft w porównaniu do tych 'dorosłych' te są słodkie i wcale nie czuć alkoholu. A co do tych które Ty masz to mi się wydawało, że one są też dla takich dzieci ale to sprawdze jak do domu dojadę dzisiajpingwinek no to miłej i szybkiej przeprowadzki! A czemu tam nie zostajecie jak mogę zapytać?
ok idę się ubierać i pakować
potem po auto(pożyczamy od T. brata land rowera nóweczke
jako, że my sprzedaliśmy auto i kupimy w środę dopiero) strasznie lubie nim jeździć i do DOMU

co do chrztu ja bym kupila prezent pamiatke i juz, to przeciez chrzest a nie zbiorka pieniedzy

no a u mnie w domu niby pali się w kuchnbi ale jak jakies dziecko sie tam znajduje to nikt sie nie szczypie i pali... jak byłam na wsi w wakacje u mojej ciotki nikt nie pali to dzieciaki mi dobrze spały, nie budziły się w nocy i spały dlugo
) a później może jeszcze okno umyję, bo jakoś mi się chce a to sie nie często zdarza, żebym z takim entuzjazmem sprzatala
tez mam jakiegos pawera bo i kupa prania uprasowana i łazienka zmyta