Nieistona nie obraz sie, ale nienawidze prostactwa i pozerstwa. Brat twojego jest chyba lekko nie ten tego. Sory, ale dla mnie jak juz pisalam chrzciny to swieto dziecka i obdarowywanie drobnymi upominkami. Nie rozumiem kupowania na chrzciny zabawek, mikserow, parowarow, odkurzaczy i popisywania sie gruboscia koperty. Nie powinno byc tak, ze ktos z gosci moze poczuc sie gorszy bo go nie stac na jakis wypasiony prezent czy koperte. Co, masz stanac na glowie, zeby nie wyjsc na gorsza ( w zalozeniu twoj ). Wspolczuje ci.
Sa_raa tfu, pomylilo mi sie z syropem na kaszel

. Tak, mowie o sinuprecie. I owszem, mam ten w kroplach, nie w tabsach i on wlasnie jest dla dzieci od 6 r.z. bo zawiera alkohol. Z tego co wiem innego nie ma w kroplach.
Pingwinku kochany to wreszcie w pl bedziecie, juz sie ciesze. To chyba trza zaczac myslec o jakim spotkanku na wiosne grudniowek? A jak bede sie wybierala do Wawy to dam wczesniej znac i sie moze spotkamy?
Lucky bidulko, ty to sie masz. Juz mialam nadzieje, ze wsio macie za soba a tu znow taki syf. Oby do wiosny.
Ja sie nudze jak mops. W chalupie burdel na kolkach, dzieci grzecznie spia. Jutro zabieram sie za robote ( codziennie sobie to obiecuje

)
Dzis na stronie gdzie czekam na wyniki do dofinansowania byla informacja, ze z powodu tak duzej liczby aplikacji wyniki beda dopiero w poniedzialek. Kurfa, cos czuje ze nie mam szans

. Ja zawsze mam pecha do takich konkursow. A wczoraj sie dowiedzialam, ze sa specjalne kursy do wypelniania takich roznych podan. Ech....