reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
nona supremin?? a nie przypadkiem sinupret?
bo jak to drugie to jest wersja dla dzieci też:tak:

głowa pęka zaraz mykam spać

Sugar the roots hmm......klasyka, zapowiada się fajna imprezka
czekam na relacje

Hej Kochane
Przepraszam ze dawno mnie nie bylo,podczytuje Was ale juz nie mam czasu na pisanie i to wcale nie prez dziewczyny.Mercunia grzeczniusia,ladnie sie sama bawi,ladnie spi,Sarenka cudowne dziecko,slicznie je,w dzien jakos sama sie zajmuje soba a w nocy spi mi po 6-8h nawet.
Brak czasu bo juz wielkie odliczanie,w czwartek juz bedziemy w PL na stale!!!!!! Od 2 tyg wszystko pakuje i sprzatam.Mercedes codziennie gada jak to bedzie leciec samolotem itd itd.Ach strasznie sie ciesze,mieszkanko nasze juz gotowe tylko meble wstawic.
Buziam i lece troche poczytac.

Ostatnia edycja:
Buuuuuuuuuu
Mamy silne zapalenie oskrzeli, na tyle źle ze antybiotyk:-( Matylka
Buuuuuuu

Chłopaki pulmicorty i burdele wdychają diferganią na noc

masakra!!!

Jutro o 10 t wylata i ja sama z takim piekłem zostaję:szok::hmm::hmm::hmm::unsure::unsure::unsure::unsure::sad::sad:

koszmar:-(

poczytam jutro promys

Witam wszystkie chorutki
buu cos strasznie was duzo, zdrowiec wszystkie na komende

Luckymama wspolczuje :baffled:
Kasu zdrowia dla Brunia, w dziecinstwie tez mialam szmery w sercu, bodajrze do 10lat, przeszlo samoistnie
Pingwinku spokojnej przeprowadzki :)
Sugar baw sie dobrze
Sara. Roni doszly paczki?

Filip zdrowy ale jakis podejrzany, jezyk ma chropowaty jak kotek
i marudek przez 3, i jakas dziwna faze ma ze chce zasypiac tylko ze mna i nie moge wyjsc z pokoju grrr

Dita odstap mi te swoje tabletki, klekam...

U nas jutro strasujacy dzien czyli starcie z moja mama hehe
a z tym chrztem to przesada
zadzwonil marcin dzis do brata zapytac co kupic czy jakas pamiatke-chcielismy srebrny smoczek czy zabawke. Brat mowi zabawke, wiec marcin pyta jaka by sie nie zdublowac z kims, a brat- nie napewno sie nie zdubluje bo nikt nie kupuje takich rzeczy - w domysle ze tylko my idioci chcielismy dac prezent zamiast grubej koperty jak reszta.. :eek:

Nieistona nie obraz sie, ale nienawidze prostactwa i pozerstwa. Brat twojego jest chyba lekko nie ten tego. Sory, ale dla mnie jak juz pisalam chrzciny to swieto dziecka i obdarowywanie drobnymi upominkami. Nie rozumiem kupowania na chrzciny zabawek, mikserow, parowarow, odkurzaczy i popisywania sie gruboscia koperty. Nie powinno byc tak, ze ktos z gosci moze poczuc sie gorszy bo go nie stac na jakis wypasiony prezent czy koperte. Co, masz stanac na glowie, zeby nie wyjsc na gorsza ( w zalozeniu twoj ). Wspolczuje ci.

Sa_raa tfu, pomylilo mi sie z syropem na kaszel:-p. Tak, mowie o sinuprecie. I owszem, mam ten w kroplach, nie w tabsach i on wlasnie jest dla dzieci od 6 r.z. bo zawiera alkohol. Z tego co wiem innego nie ma w kroplach.
Pingwinku kochany to wreszcie w pl bedziecie, juz sie ciesze. To chyba trza zaczac myslec o jakim spotkanku na wiosne grudniowek? A jak bede sie wybierala do Wawy to dam wczesniej znac i sie moze spotkamy?
Lucky bidulko, ty to sie masz. Juz mialam nadzieje, ze wsio macie za soba a tu znow taki syf. Oby do wiosny.

Ja sie nudze jak mops. W chalupie burdel na kolkach, dzieci grzecznie spia. Jutro zabieram sie za robote ( codziennie sobie to obiecuje:baffled:)

Dzis na stronie gdzie czekam na wyniki do dofinansowania byla informacja, ze z powodu tak duzej liczby aplikacji wyniki beda dopiero w poniedzialek. Kurfa, cos czuje ze nie mam szans:eek:. Ja zawsze mam pecha do takich konkursow. A wczoraj sie dowiedzialam, ze sa specjalne kursy do wypelniania takich roznych podan. Ech....

Lucky oj domyslac sie tylko moge jak ci ciezko...trzymaj sie kochana, dasz rade jak nie ty to kto???

Nonek co bedzie to bedzie, nie ma sie co zalamywac, zobaczymy co bedzie w poniedzialek..

Pingwinek ja tez w ciagu przseprowadzki w sumie juz powinno byc wszystko na tip top przygotowane a nie jest, ale mam nadzieje damy rade;)))

Sugar baw sie dobrze, tez czekam na relacje...

Nona Sara mowi o Sinuprecie w kroplach dla dzieci, jest niedostepny w polsce, kupowalam jej w niemczech, nazywaja sie Sinupret Saft, i nie maja alkoholu

Co do chrzcin nie mamy ochoty isc, szczegole nie jak mowilam zaproszenie rzucili niedbale, przypadkiem gdy Marcin zadzwonil do brata. Nie wiemy co robic. Marcin mowi ze wsadzi 200zl w koperte i tyle, skoro wlasnie tego chca, ale z drugiej strony kasy o to akurat im nie brak i 200 nie zrobi im roznicy a mala nic nie dostanie i to mnie wkurza, nie wiem co robic. Wsyzstko jest niezreczne

Nona trzymam kciuki za pozytywne rozpatrzenie wniosku, ja chyba od stycznia zloze wniosek na sklep odziezowy

reklama
Dzis urzadzam urodziny Filipa i wlasnie zadzwonila mama ze taty nie bedzie bo jest w niemczech od 2 dni (rychlo w czas uprzedzila), siostry nie bedzie, babci chyba tez
jutro miala byc impreza dla dzieci i sasiadki z 2 dzieci nie bedzie, drugiej z corka nie chce sie przyjechac...
a ja zamowilam 2kg torta :baffled:
i czuje sie podle... :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry