reklama

mamusie grudniowe:)

Ditka Mroz jest ale sniegu niet. Co mnie cieszy bo w miescie sie robi chlapa, na sama mysl o blocku wnoszonym do domu cos mi sie robi:eek: w gorach za to kocham sniag:tak:
Aenye hehe mam to samo:-D:baffled: i co roku sobie obiecuje ze na swieta bede miala odlozone i konczy sie tak ze nigdy nie odkladam:confused2:
Roni jeny straszne te choroby. Sciskam i zdrowia zycze
Anitka, Lucky super sa takie myslace ekspediantki:sorry::angry:
Atol, Lucky, Aenye dzieki za porady, juz zapodalam liste tesciowej ma kupic:-p
Nonek a mnie te kursy dofinansowania smierdza ze to poustawiane trochu jest. choc moja mama dostala:tak:

dobra musze sie odmulic i zabrac za sprzatanie/obiad, pozniej z mlodym do lekarza po recepte-antybiotyk sie nam konczy. mam nadzieje ze po poludniu sie troche zrelaksujemy, juro mlody ma isc do przedszkola i tyle go bede widziala do konca tygodnia:nerd:

reklama
Hej, dziś w domku /no poza 14:30-16:15 bo wizyta domowa u autysty/, to i mam czas na BB:-)
mam nadzieję, że chociaż troszkę tęskniłyście, co?

Ale beka... Atol dopiero jakoś zakumałam, że ty masz rodzeństwo:sorry:
ja w ogóle nie mam pomysłu na prezenty:baffled:

chorowitkom wsiego dobrego zyczę
i lecę Was poczytać

u nas cioteczne rodzeństwo jak najbradziej atol;-):-) a no z tymi wizami do juesej to paranoja,hehe, jak pracowałam w orbisie to wypełniałam wnioski klientom, chyba więcej niż połowa odchodziła z kwitkiem, a czasem było tak że mąż kilka razy ise starała i nie dostał ,,bo nie" a żona za pierwszym razem 10-letnią;-)

kate - no ja się stęskniłam, a ciebie ani na gg ani nigdzie indziej nie można dorwać:-)

roni - masakra.... zdrowia wam wszystkim zycze!

atol, hehe, no wlasnie sie zastanawialam, czy ja mam jakies zachwiania pamieci czy jak, pamietalam, ze kiedys mowilas, ze ci kuzynka przysyla z usa roznosci ;-) a tu siostra nagle ;-)
ale numer z ta wiza. moja sis dostala na 10 lat, gowniara 18-letnia :nerd: dodam, ze rodziny nie mamy tam zadnej, a jechala do swego chlopa tam pracujacego :rofl2:

w pizamie zamulam nadal :baffled: Maks mnie doprowadza do szalu, ciagle sie wspina i w pewnym momencie zaczyna sie za kazdym razem lament, bo boi sie 'zejsc' na ziemie sam i mnie wola na pomoc :-D fajnie fajnie, ale z 20 razy na godzine lekko musze go ratowac :laugh2:

a jak on gryzie, uo matko :szok: dalam mu przed chwila sie uzrec w palec i ciagle mnie boli :szok: zeby na bank, tylko jeszcze baaaardzo gleboko w dziaslach, fak! to ile jeszcze sie pomeczymy, kto obstawia?

kasu
, ja co roku nerwowo robie zakupy, w tym roku juz na pocz listopada znalam wiekszosc typow (dzieki Bogu za neta), ale co z tego, jak ciagle nie moge sie doprosic, by D wyciagnal jakas kase z hurt, chociaz od wakacji chocby jeszcze mamy tam nasze zarobki 'utopione', juz nie mowiac o tym sezonie :angry:
jestem zla, bo on ciagle haruje, wszyscy wiedza, ze biznes sie super kreci i pewnie po cichu licza na jakies fajne prezenty, a tu co, guzik bedzie :baffled: chocby jemu samemu znalazlam juz swietna golarke i super sweterek, a nie mam za co kupic :baffled:
wiadomo, ze to nie o to chodzi, ale ja lubie robic trafione prezenty, a nie jakies barachlo, na czym i tak sie nie oszczedza!.. no i coz z tego.. teraz wyjal 2000, co poszlo na rachunki zalegle, bo wczesniej nie bylo nigdy wiecej niz 300zl naraz na koncie, co na zaden niemal rachunek nie styka.. grrrrrrrrrrrrrrr

dobra, ide robic obiad. jako dobra zona w drodze na zajecia zahacze o hurtownie i mu go podrzuce ;-)

wiadomo, ze to nie o to chodzi, ale ja lubie robic trafione prezenty, a nie jakies barachlo, na czym i tak sie nie oszczedza!.. no i coz z tego.. teraz wyjal 2000, co poszlo na rachunki zalegle, bo wczesniej nie bylo nigdy wiecej niz 300zl naraz na koncie, co na zaden niemal rachunek nie styka.. grrrrrrrrrrrrrrr

o to, to, to:wściekła/y:
u nas poszło ostatnio 4000 w ciągu 5 min. na zaległe rachunki /prywatne i firmowe/
koszmar:baffled:
a i tak to nie wszystko jeszcze:crazy:

Atol - u nas sie mowiło brat i sis
a u P kuzyn i kuzynka
i obie formy działaja ze wskazaniem na kuzyn/ka

ja już obiad zrobiłam ok. 11:-D
dzisiaj sosik mięsno-warzywny z kalonkiem

Roni i Kasu no straszne... biedaczki kochane, dzieci bidulki, łoj:-(

Nonek no buziam mocno, nie martw się za bardzo

Dita kisses:laugh2:

Kate jak mam sie nie martwic. Musze poszukac czy sa inne projekty na ktore sie mozna zalapac. Bo tu mi sie wydaje, ze za duza kasa naraz i sa przekrety. Takie moje skromne zdanie. Bo np. nie wiem po co sa szkolenia z dofinansowaniem do 40 tys zeta na ubezpieczyciela:baffled:.

Ja nawet o rachunkach nie wspominam, bo u mnie sam kredyt to prawie 4 tys. A reszta?

Na wizach sie nie znam, bo nigdy sie nie staralam ani nikt z mojej familii. Jakos mnie tam nigsy nie ciagnelo.

U nas pol dnia wody nie bylo, dopiero wlaczyli. Zabieram sie za sprzatanie i obiad.

Jak mi sie uda to wstawie swoje "artystyczne" wypociny na scianie u Julki. Jakosc slaba bo z telefonu.

ciao
bylam z glutami u lekarza
zadnych zmian w oskrzelach nie ma, ciagle maja dostawac eurespal, deflegmin i vit c
wczoraj zrobilam malej inhalacje z pulmicortu i lepiej spala
zostaly mi jeszcze 4 fiolki

ja sie na wize czaje i czaje i jakos nie mam czasu pojsc

u mnie tez sie mowi siostry cioteczne
to dzieci rodzenstwa naszych rodzicow czyli np mojego taty siostry dzieci to rodz ciot a juz np dzieci rodzenstwa ciot rodzicow to kuzynki
czyli jak nasi rodzice sa rodzenstwem to rodz ciot a jak nasi dzidkowie sa rodzenstwem to kuzynostwo :rofl2:

co do dofinansowan to znam mnostwo ludzi ktorzy dostali, bez zadnych sciem
moze nona mialas po prostu pecha albo kupa ludzi zlozyla akurat za tym zamachem
poszukaj innych dofinansowan, np z urzedu marszalkowskiego

my w nd mamy gwiazdke dzieciowa z mtv w wypasionym hotelu na starowce Le Regina Hotel, Zakwaterowanie, Zaoszczędź 67.90% rezerwując online z CentralR
bedzie mnostwo animatorow, opiekunow, zarcie dla rodzicow i dzieci, wielki spongebob (nickleodeon jest tez viacomu hehe) i prezenty
juz sie ciesze :-D

co do prezentow to ja mam jak zwykle zagwostke
mlody dostanie garaz a na urodziny karmnik dla ptaszkow
mloda nie wiem :baffled:
szymon, bielizna termoaktywna, jakis perfum, moze sluchawki do kompa,jakis gadzet snowboardowy
z rodzicami mam zagwostke
i z reszta rodziny tez
chyba pojade do jakiegos centrum handl i cos poszukam
:angry:

Sugar sam urzd Marszalkowski nie daje kasy. On pilotuje wlasnie POKL, a tam jest kilka projektow. Dziwie sie dlaczego sie nie dostalam, bo spelniam praktycznie wszystkie warunki. Jedynie nie mam do 25 lat lub nie jestem po 45. No nic, musze dalej myslec.

reklama
się z kalendarzami przypominam;-)
Fajny grawerek wychodzi, ale pierdzielę allegro, bo już ine ma kalendarzy w hurtowniach i nie mam tez nic na stanie:baffled:
Jak klient chce kalendarz to najpierw sprawdzamy co jest dopiero potem robimy wycenę.
Na razie mamy takie po 18 zł brutto - o te kalendarze + dowolny grawer w cenie - imię i nazwisko, logo firmy, własny pomysł itp. kolory granatowy, beż, zielony i grafitowy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry