kasuelf
mama grudniowa'06
Ditka Mroz jest ale sniegu niet. Co mnie cieszy bo w miescie sie robi chlapa, na sama mysl o blocku wnoszonym do domu cos mi sie robi
w gorach za to kocham sniag
Aenye hehe mam to samo
i co roku sobie obiecuje ze na swieta bede miala odlozone i konczy sie tak ze nigdy nie odkladam
Roni jeny straszne te choroby. Sciskam i zdrowia zycze
Anitka, Lucky super sa takie myslace ekspediantki

Atol, Lucky, Aenye dzieki za porady, juz zapodalam liste tesciowej ma kupic
Nonek a mnie te kursy dofinansowania smierdza ze to poustawiane trochu jest. choc moja mama dostala
dobra musze sie odmulic i zabrac za sprzatanie/obiad, pozniej z mlodym do lekarza po recepte-antybiotyk sie nam konczy. mam nadzieje ze po poludniu sie troche zrelaksujemy, juro mlody ma isc do przedszkola i tyle go bede widziala do konca tygodnia
w gorach za to kocham sniag
Aenye hehe mam to samo

i co roku sobie obiecuje ze na swieta bede miala odlozone i konczy sie tak ze nigdy nie odkladam
Roni jeny straszne te choroby. Sciskam i zdrowia zycze
Anitka, Lucky super sa takie myslace ekspediantki

Atol, Lucky, Aenye dzieki za porady, juz zapodalam liste tesciowej ma kupic

Nonek a mnie te kursy dofinansowania smierdza ze to poustawiane trochu jest. choc moja mama dostala

dobra musze sie odmulic i zabrac za sprzatanie/obiad, pozniej z mlodym do lekarza po recepte-antybiotyk sie nam konczy. mam nadzieje ze po poludniu sie troche zrelaksujemy, juro mlody ma isc do przedszkola i tyle go bede widziala do konca tygodnia

dalam mu przed chwila sie uzrec w palec i ciagle mnie boli