reklama

mamusie grudniowe:)

i my żyjemy;-)
czytam ale nie mam kiedy pisać bo albo w pracy albo net nie działa
podobno przez konferencje klimatyczną:baffled:
Olin śmiga do przedszkola, mam tylko kłopot bo rano muszę go budzić i jest niezadowolony a jak go odbieram po 6h to jest tak śpiący, że płacze o byle co..
w pracy jako tak - jak to w pracy;-)

wszystkim chorutkom dużżżżżżżżżżo zdrówka:tak:
FILIPKOM I MIKOŁAJKOM wszystkiego co najlepsze!!!!

Anitka ładny przypał z tym tortem:confused2:
maja miłej wizyty:tak:
nona spróbuj z UPracy:tak:
Patrycja cieszę się, że z D lepiej:tak:buziaki dla Masia wspinacza;-)
Sugar zaj...bisty ten hotel!
atol dobra akcja z wizą ciekawe jak oni wybierają kto dostanie a kto nie?

reklama
hej hej
padam na pysk :baffled: niby ładna pogoda , a mi głowa pęka niemiłosiernie ! normalnie uzależniłam się od aspiryny na migrenowe bóle głowy , którymi Atol mnie leczyła :-p

Acha fotek z urodzin nie mam żadnych :baffled: jak już wcześniej pisałam mój aparat zdechł , a nikt z gości nie domyślił się żeby przynieść :-( też mi przykro .

atol dobra akcja z wizą ciekawe jak oni wybierają kto dostanie a kto nie?
entliczek pętliczek ? :sorry:

Roni oj dużo zdrówka dla Was i super , że Marek wraca !

Nonka cierpliwości , wiosna już tuż tuż ;-) i dla Mani zdrówka !

Lucky , dobrze , że u Was poprawa - oby tak dalej !

Ditka , kalendarze mówisz ... :cool2:

buuuuuuzi wszystkim !

I ja się witam po przerwie. Solenizantom życzę wszystkiego najlepszego a chorowitkom zdrowia.

Ostatnio moje dzieciaki tak dają popalić, że nie mam czasu podczytywać, a cóż dopiero napisać. Dodatkowo są konkursy jeden w Gminnym Ośrodku Pomocy Społecznej a drugi w skarbówce, jakby się udało wygrać miałabym pracę, w której wykorzystywałabym obie półkule mózgowe.
Póki co wkuwam ustawy, nie uczyłam się niczego odkąd mam dzieci i teraz podziwiam mamy uczące się. Karramba.... Madzia już czycha na mój żółciutki marker. Przez to wszystko chyba zmienimy plany świąteczne. Mieliśmy jechać do Lubina, a tak zostaniemy pewnie tutaj, żebym mogła napisać test, bo w OPS będzie raczej test, a w skarbówce nie wiadomo.

Pozdrawiam wszystkich.

Sie witam wieczornie :)
Roni zdrowia dla was wszystkich
Nonek moja siostra cioteczna sie jakis czas temu starała o dofinansowanie z UE na gabine kosm :tak: i dostała na sprzet i kawałek remontu bez problemu o ile dobrez pamietam to był jakis proram dla rozpoczynajacych pierwsze działalności czy jakos tak i miała dac biznesplan
Suger fajny hotel :-)
Aenya fajnie ze D przeprosił od serca :tak: a Maksio niezły wspinacz ze az na pomoc woło :-D
Wszystkim chorowitkom zdrówka

Musze powiedziec ze mam kochanego faceta :tak::tak: dostałam wczoraj karnet na aerobic :-) dwa razy w tygodniu w tym raz z Mają dla mam po porodzie cwiczenia z dziecmi juz nie moge sie doczekac ale cos czuje ze pewnie ledwo do domu dolaze po cwiczeniach :-D:-D
Ja nie mam pomysłu na prezent dla siosty i rodziców :eek: pusta głowa

Nona kurcze, szkoda ze nie wyszlo, ale napewno wyjdzie gdzies indziej, teraz jest duzo zrodel dofinansowywyania z ue
trzymam za kciuki by wyszlo

Kamila cudowy prezent

Aenye ciesze sie ze byl jakis przelom

Kurcze wspolczuje chorob, Fifka na szczecie juz w pelni zdrowy, ale schudl 1kg po tych chorobach i znow ma zajada fukc marcina za to jakis wirus kiblowy od soboty trzyma co mu dac?

...co do prezentow to my juz zakupilismy okolo tydzien temu.Alanek na 6go dostanie takiego pajacyka co nadziewa sie krazki na kijek + autko a na 24go dostanie duzy worek klockow + duzy samochod karetke.Mysle jeszcze o jakims ciuszku:-)Takze skromnie ale usmiech na twarzy dziecka napewno bedzie:-)Zdrowka chorym i spokojnych snow,lece spac.

siedzę sobie w pracy i dumkam;-)
wziełam swojego laptopika a więc nikt mnie nie monitoruje :-p

wczoraj zamówiłam trochę prezentów
dla Oliviera to autko do skręcania, puzzle ze zwierzakami które pokazywała Kasia_z, coś w stylu memo które pokazywała ..aenye (to przez przypadek bo mi merlin promocyjną cenę dał) i dla chrześniaków coś tam;-) Tony też już powiedział co chce także zaczynam się luzować z prezentami;-)
muszę jeszcze zamówić rowerek bez pedałów, garaż i centrum motoryki:eek:
dla dziadków i chrzestnych kalendarze ze zdjęciem Olinka i wsio chyba ;p

miłego dnia kobietki

Ostatnia edycja:
reklama
witam!

sara fajne prezenty:) my z mężem juz też mamy kupione dla Filipka. Dostanie samochód zdalnie sterowany, klocki z WADERA i lokomotywę. A ciekawe co od dziadków i chrzestnych:)

pozdrawiam!
milego dnia wzajemnie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry