reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Kuleczko no kobito sedno sprawy ujęłaś :tak: ale to potworne, ze taki debilny kraj dla zarobków:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Jak coś to zawsze można się ratować tym piżama party Roni;-)
Roniaczku, Miłeczko, Saruniu aj low ju i gracjas:-):hmm:

U mnie też mąż sprząta, choć muszę mu czasem powiedzieć, że np. mycie kibla to też mycie z zewnątrz itp. Ja nie mam siły, szczególnie na schylanie albo dziwne wygibasy. Czasem tylko odkurzę albo pomyję gary jak się czuję na siłach. Ale Daruś złoty chłopak, wszystko sam chętnie robi, rewelacja!

Byłam dziś oddać krew do badania paskudnych kwasów żółciowych. Teraz cykam że będzie makabryczny wynik... wynik w pn..

Jutro na USG za to i kolejną kroplóweczkę.
Ale brzuszek znowu 4 cm do przodu urósł, więc myślę że synuś obrasta w tłuszczyk mimo diety :tak:

Dziewczyny, strasznie współczuję że będziecie same... :zawstydzona/y: To ciężkie, ale DACIE RADĘ! Będziemy zajmować wam czas na bb, żeby szybko mijał i się nie dłużył! :-D

Porządki ...... hm .....
Na bieząco staram się utrzymywać porządek ale z Liluśkiem:baffled::confused::szok:;-):-)
Najważniejsze że nie ma kotów kurzowych przez okna widać podwórko, ubrania są czyste i jest na czymś czystym możliwość jedzenia. Reszta .......... daleko w nosie.;-)

reklama
Tanie są w ZOZie studenckim i tego samego dnia wynik (nie wiem ile te WR i HBs bo ja robiłam wcześniej z glukozą i zależało mi żeby blisko domu), ale ogólnie są tam raczej jedne z najtańszych cen w Gdańsku. To jest koło Opery - na Traugutta, w tym samym budynku co szpital studencki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry