reklama

mamusie grudniowe:)

sto latkow dla naszych dwulatkow!!!

a ja slomiana wdowa do piatku
ale jutro przyjezzdza moj ojciec co by nas zabrac do Kielc

Jachu wstal o 10, Blu po 9
mogli by razem kimac do 10 :blink:

Dita, facet to swinia :dry: i wkurza mnie ze trzeba jak z dziecmi, pochwaly, tlumaczenia brrrrrrr

Cosmo, my bedziemy w Zawierciu od drugiegio dnia sw do soboty chyba

Kicia Blu jest z wyliczanek, ciekawe czy zadziala

Kasu, fajnie widziec ze ktos sie ze swiat cieszy

Aenye, super ze lepiej, daj znaka jak bedziesz w bałtyckiej, moze sie spikniemy?

Ola, jak przygotowania do przyjazdu T?

reklama
Witamy !
Dita-tylko spokojnie nie denerwuj się kochana,przecież kobiecie raz na jakiś czas należy się chwila dla siebie (w Twoim przypadku były to włosy) powinien się facet cieszyć że ma świetną i śliczną kobietę a nie......ohh ja to bym takiego trąciła:wściekła/y:

U mnie ostatnio coś podobnego było ale mój M wkurzył się że za dużo wydaje na słodycze a jak co do czego przyszło to okazało się że co dzień znikał mi batonik z szafki bo brał sobie do pracy......czyli wydaję nie tylko na siebie.....i wczoraj mnie za to przeprosił hehe:tak::-)

Roni21 fajnie że dzieciaczki tak długo Ci spiął,mój Alan punkt 7 i już na nóżkach.
Kinga85 miłego spaceru i udanych zakupów:-)
...aenye dobrze że Fiolkowi przechodzi kaszel i że się już tak nie męczy.Zdrówka!!!Fajnie że prezenty zakupione i chyba mogę pogratulować już nowej pracy od września?gratuluję!!!

Dziś mam troszkę pracy w domu a więc się zwijam do roboty.Kawka wypita czas na sniadanko(dziś troszke póniejsze) bo Alanek spał dziś do 9 i w nocy się nie budził a ja się wyspałał jak nigdy do tąd ufffff:tak::-)
Pozdrawiam

Dita, nie daj sie:-p.

Chwale sie, u mnie dzis podlaczyli ogrzewanie!!! Ciesze sie jak lysy na czapke. Jeszcze chwila, jeszcze momencik i bede sie przenosic. Bsz ile to wszystko trwa.

Dziękujemy za życzenia kochane cioteczki:tak:
i też uśmiechu i słońca dla 2-latków Julki Ignasia Olinka ściskam i przyciskam Was kochane dzieciaczki:tak:

u mnie amok wypadkowy jeszcze twa, a to przez to że musiałam stawić czoła rzeczywiśtości i wrócić do pracy, w sumie pytań mało, ale oczy koleżanek i kolegów mówią dużo , oczywiście to są pozytywne odczucia typu dobrze że jesteś cała i zdrowa, ale to wszystko wywołuje wspomnienia, teraz tylko czas musi zadziałać:-(......:tak:

czytałam Was, i tyle chciałam napisać, ale nie dam rady bo mam dużo pracy w pracy więc to co najważniejsze.

Kicia szczęśliwych chwil z maluszkiem pod sercem życzę:tak:
Kasia mimo wszystko kochana Ta Wasza Asia:tak:,
.....a jak ja bym chciała żebyć mi coś napisała , tak z gruntu zawodowego..... może szybciej bym się pozbierała:baffled:
Kinga a miałaś nie odliczać , wyliczać itp...a widzę że jednak w dołku cię ściska:confused:oby to był już ten miesiąc:tak:
Nonek to teraz bikini będziesz nosiła w domku:-D, gratki ciepełka:tak:

a ja ostatnio jak powiedziałam S że coś mi się wydaje, że może będzie drugi dzidziuś, a potem odwołałam alarm, to stwierdził że szkoda bo tak to by było już po i temat zaklepaty a tak to sprawa otwarta:-p, ale z medycznego punktu widzenia to całe szczęście, bo wolała bym się przygotować na dzidzię, bo u mnie to konieczność a nie "widzi mi się"

reklama
A ja wlasnie studiuje papiery od pieca gazowego i natrafilam na swistek ( komputerowy, jak paragon) i tam naglowek brzmi: klijent. Normalnie nie moglam dojsc o co chodzi;-):-):cool2:.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry