reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
moje dziecie spi od 17tej
ciekawe o której mi pobudke zrobi jutro:dry:

kasu cudnie pewnie macie! buziaki dla elfika Małego:tak:
maja ja się do Mariki na kawke jutro wbijam;-)

Julenko, Ignasiu, Alicjo - STOOOOOO LAAAAAAAAAAAAAAAAAAT! zdrowka i duzo radosci!!!

dendobry ;-)

Fiolek z kaszelkiem juz lepiej, po mucosolvanie mocno mu sie odrywa i nocka niezla, kaszlal wprawdzie, ale nie budzil sie od tego z placzem. dalam mu przed snem swoj wziewny pulmicort, babka mowila, ze rozszerza sie wsio pieknie i chcialam mu ulzyc..
pewnie nie ta dawka, ale i on na stowe nie byl w stanie duzo go wciagnac, nie wiem czy w ogole, a jak tak to tyle, co sie udalo, chyba mu nie zaszkodzi, co?

ja mam juz czesc prezentow zakupionych (udalo mi sie dorwac FANTASTYCZNA ksiegarnie przez allegro, dostalam tam 9 ksiazek, z czego niektorych nie moglam nigdzie znalezc!!! zamawialam przez empik, ale np nie bylo juz w hurtowniach itp, a tam byly i w swietnych cenach! polecam - nick selkar), ale zostala mi jedna wizyta w galerii balt, musze ja dzis lub w piatek odpykac, bo potem przed swietami nikt mi sie dzieciarnia nie zajmie..

a tu jeszcze mnie czeka gdzies ze stowka paczek do zamowienia w glsie, lista niegotowa i nie wiem, kiedy mi sie uda nia zajac.. echhhh, mam juz dosc tej pracy ;-) i dobrze, ze ja tu tylko pomagam, juz wiem na stowe, ze mnie to wcale nie kreci ;-) i jak tylko bede mogla to lece do jakiejs pracy w mediach, juz mam jedna robote nakrecona :-) :-D od wrzesnia next year, tak akurat, jak Masio do zloba pojdzie :-)

no i tyla ;-)

heloł.

grrr, a ja się kłóce z moim chłopem, a co tam, od czasu do czasu musi pokazać jaki z niego buc.:baffled:
A zaczęło się od mojego fryzjera i o 50 zł wydane na ścięcie i balejaż (nie wiem jak się to pisze). I tak mnie wqrwia ostatnio że bajka. I dziś kumulacja, bo ile można wytrzymywać fochów i udawac że naprawde mam wspaniałego męża który wspaniale dba o przyszłość naszej rodziny bo umie oszczędzać (sic)

W pracy odpoczywam psychicznie a tu na piatek i poniedziałek wolne wzięłam, fak;-)

I kocham to stwierdzenie sugar - FACECI SĄ Z DU PY

ide was czytac

reklama
witam sie:happy:

My dopiero wstalismy, nocka super.
dzis sama z Filipem jestem do 19. w planie mam zakupy i spacer. czyli 2w1
ide kawe robic i sniadanie

aenye ciesze sie ze Filipek juz lepiej sie czuje :tak:
Dita z facetami czasami tak bywa ;-) moze dobrze sie zlozylo ze bedziesz miala wolne!? pogodzicie sie:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry