reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Fajnie dzieciaczki gadają, naśmiać sie można:-D my z Filipem też mamy wesoło.
Kicia życze ci całym sercem aby to była dziewczynka:tak::-) Ja juz sobie nawet wyliczyłam że jeżeli teraz zajde w ciąże to termin będę miała na około 11wrzesnia:blink:. Zobaczymy jak to sie potoczy...

pozdrawiam i milego popołudnia życzę
ja wracam do robienia obiadu

hejo!

ja sie nie pojawiam, bo mamy kupe roboty. robie w domu, na kompie, to czasem podczytam, ale nie mam kiedy nawet pierdnac. ;-)

OLINKU - STOOOOOOLAAAAAAAAAAAAAAAT!!! LOCZKU NASZ KOCHANY!!!

KICIA - NO TO NAJWIEKSZE GRATULACJE!!!!!!!! SUUUUUPEEEEEER! Ogromnie sie ciesze i trzymam za girl :-D

ja w tym roku masakrycznie ciesze sie na swieta! pierwszy raz w tym mieszkanku, docelowym, wlasnym, pieknym! juz od tygodni mysle, czym ustroic! i sie doczekac choinki nie moge, bombki zakupione, ozdobki tez.. a najbardziej sie ciesze ze wzgledu na Filipka, on tak chlonie to wszystko, jak byly mikolajki byl tak przejety, uwielbia juz mikolaja, wiec zanosi sie na cudne swieta :-)
prezenty juz tez zakupilam, wsio, co ma isc przez neta. zostalo mi jeszcze troche do kupienia w normalnych sklepach, musze sie wybrac do galerii, moze jutro..

a tak w ogole to moje dziecie starsze bedzie grac w jaselkach!!! w czwartek :-D bedzie pastuszkiem :-D :-D :-D stroj ma tak zajebisty, ze malo nie padlam, jak go uzbieralam z roznych katow domu. zobaczycie na fotkach :-D

i musze juz zmykac..

jeszcze tylko powiem, ze jak na zlosc Fiol okropnie kaszle, tym najgorszym suchym kaszlem. budzi sie co chwile i Masia wybudza.. fak.. oby se nie rozlozyl! daje mu sinupret, mucosolvan, na noc clemastine i ibum przeciwzapalnie.. no i esberitox.. erghhh

Wszystkiego naj, naj dla Alicji i Ignasia

U nas Majka woła żeby pokazac psipsi albo siusiaka i jak ktoś do kibelka idzie to ona biegnie za nim i tak wola.. wczoraj jak byłam w koszuli nocnej Maja do mnie podchodzi podnosi ja do góry i mówi 'o masz majtki" :-D

słodziusie są teksty dzieciaków

KICIA
w takim razie trzymam kciuki za dziewuszkę, fajniusio jest mieć parkę

Aga
zdrówka dla Alanka

Sto lat dla Ignasia i Alicji!!!

Ja wlasnie skonczylam fotoksiazke ktora robilam 2dni, pikna bedzie, 50stron, twarda okladka, mam nadzieje ze bedzie przed wigilia bo to prezent dla Filipa. Wydebilam te ksiazke za 50zl choc oficjalnie kosztuje 170zl :)
nie wiem co kupic marcinowi :/

Ida nam 3 trojki na raz i jest masakra, maly az dzis krzyczal w nocy
ale za to przytylismy 0.5kg (znaczy sie ja przytylam kolejny kg ale to inna historia hehe) bo po chorowaniu schudl maly 1kg i zaczyna nadrabiac, a z wzrostem stanal w miejscu 88cm

Az załuje ze nie moge posluchac Piotrusia na zywo :D
ja mojego nauczylam mowic ze ma 2 latka, podnosi raczke i krzyczy "dwaaa"
ale zeby mowil zdaniami to pewnie dopiero w przyszly roku choc czasem sklei juz 2 slowa typu "mama pi"- mama pić :)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry