cosmolady
grudzień '06, maj '08
Oli Sto Lat!
Maja kciukasy zaciśniete
Kasia_z przeagent z Pepe
Aga ja też nie czuje swiąt a jak Alanek lepiej już?
Roni Twoja Blanka siedzi dużo ładniej niż mój Michaś
bo on w zasadzie stabilnie nie potrafi, co prawda sam siada, ale tak boczkiem i do przodu leci, więc gratki dla Blu
Byłam dziś zamówić torta bo w sobote balujemy, ale u nas nie ma za bardzo wyboru
Młody mi dzis caly dzień wył na te zeby biedak znowu ciagle mi sie przebudza z płaczem jedziemy na Viburcolu musze mu jutro przeciwbólowe zakupić.
Maja kciukasy zaciśniete
Kasia_z przeagent z Pepe
Aga ja też nie czuje swiąt a jak Alanek lepiej już?
Roni Twoja Blanka siedzi dużo ładniej niż mój Michaś
bo on w zasadzie stabilnie nie potrafi, co prawda sam siada, ale tak boczkiem i do przodu leci, więc gratki dla BluByłam dziś zamówić torta bo w sobote balujemy, ale u nas nie ma za bardzo wyboru
Młody mi dzis caly dzień wył na te zeby biedak znowu ciagle mi sie przebudza z płaczem jedziemy na Viburcolu musze mu jutro przeciwbólowe zakupić.
D.zaczol mu rawo bic i mlody tak sie ucieszyl ze sobie bil brawo tez
Ja wstałam około 7.Teraz jest troszkę lepiej bo na noc to wszystko się nasila.Teraz walczymy z katarem.gluty lecą ale nie tak mocno jak ostatnio,wszystko siedzi w nosie i Alan oddycha przez buzię a nie przez nos.Nasmarowałam go na noc olejkiem kamforowym i wydaje mi się że jest poprawa i oczywiście gorączkę zbiłam paracetamolem.
;-)