reklama

mamusie grudniowe:)

Taaa, teksty dzieciarni sa rewelka. Piotrula ma poczucie humoru niezle;-):-p.

Moje dziecie dzis przegielo. Spalo do teraz. Rano wstala, pozegnala sie z Julka i poszla dalej spac.

U nas w tym roku nie bedzie choinki. Nie mam gdzie jej postawic za bardzo, poza tym pudlo z bombkami stalo w garazu i cos ciezkiego na nie spadlo...

Kasu gratki dla Brunka!

reklama
hej wam :-)

Atol suwaczek wedle zyczen wstawiony :)

Kasia nie moge normalnie z Pepe boski jest! takie peplajace maluchy sa najslodsze.
moj cos tam minimalnie wiecej mowi ale to i tak jeszcze dluuuga droga... mozna go jakos stymulowac do gadania?
czasem cos sam probuje mowic ale jak go prosze zeby cos powiedzial to juz nie ma szans. wczoraj probowal powiedziec "żaba" wychodzilo mniej wiecej "bziabzia".
wiem ze prawie wszystko rozumie ale zamiast mowic pokazuje palcem itd itp

Sara Olaf od poczatku mial byc chlopcem. jak przyszla faza na drugie to w marzeniach byla zawsze dziewczynka :) zakupilam ksiazke na necie o planowaniu plci i sie stosowalismy -zobaczymy za pare miesiecy ...

Ja też ze względu na Alana ubrałam choinkę bo tak dla nas to pewnie bym nie ubierała a tak chociaż dziecko się cieszy......nie czuję świąt.....i tak jakoś smutno mi.....a powinnam się weselić:tak:

Kicia trzymam kciuki za dziewczynke.

A propos gadania dzieciarniowego. Manki ostatnie teksty. Wychodzi moj stary z lazienki i szybko przemyka na golasa. Manka na to: ooo taty pipka. :zawstydzona/y:
Manka liczy: dwa, trzy,czwartek, piatek, szusna ( nie wiem jak to napisac:-p).
Jak jej cos nie wyjdzie to drze sie: nie moge nie moge, jezus maria, nie moge.
Ma kolege Jasia. Przychodzi do niego i mowi: o dupa jasiu. Ups. Wychodza rodzinne teksty. Dobrze, ze kolezanka wyrozumiala;-).

Dobra, zwlekam swe czlonki i ide sprzatac lazienke w duzym domu. Pawel kochany poskladal nam wczoraj meble w lazience. Jeszcze tylko blat, zamontowac umywalke i gotowa.

Kasia ja uwielbiam teksty Piotrusia i pisz jak najwiecej. Cudne.

Aga zdrowka dla Alana:tak: Oby do świąt wyzdrowiał całkiem:-)

Nonek gwiazde betlejemską jako roślinny symbol ŚBN polecam. My 2 lata temu tez nie mielismy chionki, wczesniej tez, a było git.:-)

Kicia Kasu moj Domichu tez nie chce nic powtarzac o co go poprosze by powtórzył. Tylko we własnym języku mowi, ale postepy jakies robi bo dzis np po swojemu całkiem wiedział co po kolei bedzie w "przytulanceę na mini mini. Yawsye y Lilem cyztamz rayem spis i on yapamieta i powtarya. Na przykład słoń Beniamin=bień, sam sam= kamkam...:-D

Jej a ja uwialbiam świeta!!! Czekanie na nie i całą otoczkę. Radochę dzieci, przygotowania kulinarne...
Wszystko.
Przed tymi świetami jakoś zauważyłam że mam to o czym zawsze marzyłam, tj dom pełen dzieci, gwaru, radości beztroski, pachnący drożdżówką, cudną rodzinę i że w tej dziedzinie czuję się spełniona:rofl2:

niezla manka
moj krzyczy pomocy! pomocy! na pomoc! jak np cos zrobi
i brzmi to tak dramatycznie ze ludzie ktorzy go slysza pierwszy raz mysla ze naprawde cos zlego sie dzieje

zwala na ele jak cos spsoci: przychodzi i pokazuje palcem mowiac elka lobiła, niunia nununu cwaniaczek jeden

moj stary dostal w prcy bony na swieta za 9 stow :)
szalejemy

Ostatnia edycja:
reklama
aa wlasnie Kicia ogromne gratulacje z dla was z okazji babelka, zycze dziewuszki z calych sil!!! i sielskiej anielskiej ciazy ;))

a teksty super rzeczywiscie Manka the best, Agata jak J albo ja gdzie na golasa przemykamy wola po prostu mama gojas (golas oczywiscie) lub odpowiednio tata gojas ;)))
a i jeszcze moja mama ma cale przeszklone drzwi frontowe i Agatka wola:
Antek brudzi (syn mojej siostry ze dodytka lapkami i zostawia slady) ja myje i sie puszy cala dumna ;))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry