reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Ja najlepiej zapadłabym w sen na czas świąt i sylwka......nie czuję świąt mimo że choinka już stoi....ale jakoś nie dociera do mnie magia świąt:-(

Młody właśnie zasnął mi na kolanach :szok: pewnie obudzi się za 2 godz.i będzie rządził do północy :tak::-)

jeszcze raz dziekuje! :-)​

generalnie jakos szybko "czulam" ze jestem w ciazy.
czuje sie dobrze. z objawow: powiekszone i wrazliwe piersi, brak apetytu i lekkie mdlosci rano, zwiekszona sennosc (ale to tez pewnie przez pogode)... co tam jeszcze? acha nie mam takich wariacji hormonow jak z Olafem ze chcialo mi sie plakac, latwo sie wkurzalam. teraz jestem jakas mega spokojna, przynajmniej narazie.
u gina jeszcze nie bylam bo to za wczesnie , z kalkulatorow termin okolo 23 sierpnia. do gina najchetniej chcialabym isc jak juz bedzie bic serduszko (wlasnie kiedy to?? kolo 6tyg??) ale chcialabym przed wigilia zebym mogla pochwalic sie rodzinie :)

u nas tez nie czuc jeszcze klimatu swiat. musze sie zebrac zeby ubrac choinke, bedzie przyjemniej :-)

pozdrawiam!!

acha
Wszystkiego najlepszego dla cudnego kedziorka Olivierka i
spoznione ale szczere zyczenia dla slicznego Bruncia!!!

Ostatnia edycja:
Serduszko to około 7-8 tydzień bo wtedy słychać wyrazie i pewnie:-)
Kicia fajnie że dobrze się czujesz oby tak dalej.No a rodzinie to super wiadomość pod choinkę być zaniosła:tak::-)

ja właśnie porobiłam paczuszki ze słodkościami dla dzieci w przedszkolu
bo jutro ma tam Olinek swoją imprezkę
jakoś nie mogę uwierzyć, że to już 2 lata minęły a czuje i pamiętam jakby to było wczoraj;-)

KICIA dziękujemy:tak:
no i trzymam kciukasy za GIRL
Olfek miał być Amelią jak dobrze pamiętam?

Kicia gratulacje!!!

Kasia niezly Pepe ze swoimi tekstami.

Marika reklamy powtarza np wyciagajac przyprawy albo jedzac obiad mowi 'winialy...pysne u mamy' Wogole gada wszystko...az mi uszy puchna bo buzia jej sie nie zamyka.

Ja dzis dwa prezenty dla starego kupilam i MArice wiec mam z glowki. Drobiazgi w tym roku bo cienko z kasa.

Ale zeby nie zapeszyc moj maz dzis nagral troche pracy i juz nawet dzis tam byl ... wiec trzymajcie kciuki zeby sie ruszylo.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry