reklama

mamusie grudniowe:)

Kicia moje gratulacje :) super :-) zycze spokojnej ciązy :-)

kasia z my mozna powiedziec lepiej chociaz martwi mnie mlody piaty dzien ma juz antybiotyk poprawa tylko znikoma :confused: dzisiaj pierwszy raz bez goraczki dalej bardzo brzydko kaszle Maja kaszle ale podejrzewam ze przez katar ten kaszel do lekarza dopiero jutro bo dzisiaj juz nie było miejsc w przychodni :no: a ja lepiej nie gadac
Fajnie ze pepe zadowolony z trampoliny :tak:

i wkoncu znalazłam prezent dla rodziców takiego problemu jak w tym roku nie miałam nigdy Romantyczny masaż dla dwojga - pomysł na prezent - Pomysł na rocznicę, urodziny i inne okazje a niech sie zrelaksują :-)

reklama
Dziewczyny zrobiłam pyszneee gołąbki z mięskiem i ryżem w sosie-kto lubi to zapraszam:tak::-)

Alan dostał paczkę z Pl od mojego brata ale życzenie brata jest aby prezent znalazł się pod choinką 24go i tak też będzie....Druga paczka jest w drodze,ta jest od mojej mamy.Alan oszaleje jak zobaczy tyle prezentów...dzieci to mają dobrze:-)

A tak poza tym to Alan znów ma katar i lekki kaszel.:szok:mam dość tych choróbsk:wściekła/y:

Kamila, ale fajny prezent. Na pewno się ucieszą.

Zapomniałam wam napisać teksty mojego demona ;-)

Wstaje on w niedzielę rano i mówi "do przeszkola, do przeszkola" "nie Piotrusiu, dziś nie idziemy do przedszkola, jest niedziela" Piotruś na to: "do Tesco, do Tesco" :-D

Ma też już swoje typy hipermarketowe. D. pojechał z nim do Carrefoura po światełka na balkon. Wchodzi Pepe na halę i smutnym głosem mówi: "uuu, nie Tesco..." :-p;-)

reklama
Kicia szczęściaro ale wam sie udało no:-) termin na sierpnia będziesz miała na pewno:happy: i oby dziewczynka:tak:
Ahh... może ja swoje II kreseczki w styczniu zobaczę..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry