reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Przede wszystkim spóźnione życzenia dla kochanych kolejnych dwulatków ; Brunio i Olafku wszystkiego najwspanialszego dla Was ! :happy:

Kiciu gratulujęęęęęęęęę ! :happy: Ale super ! Dużo zdrówka dla Ciebie i malusiej fasoleczki ! Cudnie ! :happy:

Pati , Lucky hehe jaki ten świat mały - czemu ja nie wpadam na warszawianki , he ?

Ja już w pracy po jak zwykle wyczerpującym weekendzie :baffled: no ale przynajmniej porządki mam już wykreślone z listy przedświątecznych spraw .
Acha i net domowy mi padł , tzn. Mikołaj ( znowu ! ) utopił modem w wannie :dry:

Kicia 80 - moje ogromneee gratulacje kochana:-) Życzę spokojnej ciąży.Buziak:tak::-):-):-)

U nas codzienność ja z ranka piję kawkę a młody ogląda bajki:-)

Dziewczyny jestem szczęśliwa bo wczoraj zdecydowaliśmy z mężem że jedziemy pod koniec stycznia do PL autem :happy2: a w planach było że PL odwiedzimy dopiero w wakacje.

No nic mykam bo troszkę pracy w domku mam:-) i na zakupy muszę iść.
Miłego dzionka:-)

reklama
100 Lat dla Brunka oraz Plumka!!!
Cosmo, jaka historia straszna :no: Rzeczywiście trzeba z oka nie spuszczać :dry:Dobrze że się dobrze skończyło :tak:

Kamila, mam nadzieję że już zdrowiejecie? Dużo zdrówka :tak:

Kicia wielgaśnie gratulacje!!!

Aenye, super że imprezka udana!
My wczoraj imprezowaliśmy już urodzinowo też. Trampolina super przebój. Na razie trzeba pilnować rozbójnika, ale już rano dziś skakał ładnie na środku i jak gdzieś go wygibywało na bok to upadał. Także może zachowa jedynki do czasu aż same wypadną. ;-)Poza tym dostał plakatówki, więc wczoraj cały wieczór mazał swoje mazy w przerwach skakaniowych. No i nowa ciastolina. ;-):-D Poza tym plik książeczek i jakieś kolorowanki, naklejki, domino dziecięce. Będzie miał co robić do nowego roku :-p Dostał od dziadków też puchową kołderkę, ale na razie słabo pod nią śpi - o 22:30 przylazł spać do taty :dry:

Co do prezentów to ja omijam szały promocjowe szerokim łukiem. I tak jakoś nie kupujemy drogich zabawek. A przerażają mnie te tłumy. No i dewast wszystkiego.

A propos - w Tesco są rewelacyjne mikrosamochodziki - 2,5 zł za komplet czterech - takie że jak się pojedzie kawałek nimi do tyłu to potem jadą same do przodu, w pt D. kupił i mały ma cały czas super zabawę. Polecam dla chłopaków :-) Są w serii Party gifts, czy jakoś tak, upchane przy czapeczkach i balonikach, nie w zabawkach.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry