reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Kasu ano... ja byłam w tym nowym Realu w DG w CH Pogoria, jakbym pojechała na Staszica to moze bym więcej kupiła bo tam ponoć było mnustwo zabawek, ale mniejsza z tym

Michasiowi ida nowe zębulki i strasznie go boli, budzi się co chwila, Maja szaleje jak głupia, dostała dzis po dupce od mojej mamy

atol dziekuje Ci :-)

Olaf sto lat

cosmo no problemo, zapomnialo mi sie:zawstydzona/y:

ja dwa dni przy okienku w aptece, jedna pracownica wziela urlop, potem dwa dni remanentu, a dodatkowo katuje 4 sezon lostow, plus wciagnela mnie na maksa seria wampirowa Stephanie Meyers, nie wiem co zrobie jak skoncze to czytac, chyba sie zalamie:-p

teraz coby za szybko nie przeczytac ksiazki nadrabiam bb:-p

Cosmo-brak slow :-/,a my popoludnie spedzilismy ze znajomymi ukladajac meni na swieta.Bo swieta tuz tuz a powiem szczerze ze najlepiej zostalabym w domu i spedzila je sama.Jakos nie czuje tych swiat i smutno mi i przykro ze rodzina tak daleko bo nie ma to jak tradycyjne swieta w gronie rodzinnym.W sylwestra moze bedzie inaczej bo zapraszamy kilku znajomych i laczymy sylwka z Alanka urodzinami.No nic koniec wyzalania sie....moja familia spi i ja tez lece spac.Dobranoc

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry