Olaf Sto Lat misiaczku mały!
Kamila super masz męża, mój tylko sam z siebie żelki Mai kupił 
dziewczyny w tym raelu to naprawdę dzicz niesamowitanie wiem w ogóle skąd sie tacy ludzie biorą.
Chciałam kupić Majce mojej taki wózek
bb* wózek WIELOFUNKCYJNY * 3 w 1 *śliczny Agatka (495725632) - Aukcje internetowe Allegro byl za 70zł i znalazłam go nawet, taka ucieszona sprawdzam a ktoś ukradł 1 kółko... po co mi wózek bez kółka więc odłożyłam a że był jeden ostatni więc lipa...
udało mi sie kupić tylko takiego słonika
FISHER PRICE SŁONIK CYRKOWY PEŁEN KLOCKÓW FV (506013734) - Aukcje internetowe Allegro za 37zł i odkurzacz pyłek za 47.
Jak wychodziłam ze sklepu to zobaczyłam dziewczynę z tym wózkiem od Agatki to jej mówie, żeby dobrze sprawdziła bo ja przed chwila chcialam kupic i był bez kółka a ona do mnie że wczoraj juz poodkładała sobie zabawki i dzisiaj tylko przyjechała je odebrać żeby zaplacić mniej... Podkurwiłam sie strasznie, nie ma to jak miec znajomości. Człowiek jedzie rano wczas do innego miasta i njie ma bo paniusie mają poodkładane
chciałam tez fontanne z piłek, ale tez już nie było a szczeniaczka uczniaczka zwineli mi sprzed nosa. Jak przyjechałam do domu to popłakałam się normalnie o ten wózek. Mama pojechała do innego reala, jeszcze dalej, ale dzwoniła, że wszytsko tak poprzebierane, że opakowania potargane. Nie skomentuje tego. No cóz a na wózek uzbieram Majce, szkoda tylko że będe musiała dać za niego aż tyle