reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Brunku, 100 latek kochany :*

moje tez dzis pobilo rekord, ale to starsze, wstal o 8 prawie :baffled: ki diabel?

aenye, lucky, ja tam wygladalam rewelacyjnie, z reszta jak zawsze
tylko cewnik nie pasowal mi do szlafroka :-p nie mieli wyboru w kolorach :-D

witam

ja już dzis obskoczyłam fryzjera:) podciełam włosy.
Teraz robie porządki.. Filip udaje że odkurza :-D

Widzę że dzieci wam coraz ładnie sypiają!! ;-)

milego dnia!

100 Lat dla Bruna :tak:

Lucky już zaraz Ci wyślę, mam nadzieję, że dojdzie jeszcze w tym roku znając opóźnienia poczty polskiej

W dostał bony na święta połowę oddal mamusi a połowę obiecał mi wysłać

Majka dzis dała naklejke Michasiowi a ten wziął ją do buzi jak nie widziałam i zaczął się dusić :baffled: takiego horroru nigdy nie przeżyłam, dobrze, ze udalo mi się to wyciągnąć... to już druga taka sytuacja w tym tyg wcześniej Majka go nafaszerowała wkładkami od papuci :baffled: Normalnie oczy w dupie trzeba mieć

Sto lat dla Bruna :-) i jego mamy

U nas masakra mały pojechał do babci sie kurowac kaszle strasznie ja mam 39 stopni tem i zapalenie cyca :wściekła/y: wczoraj nie dałam rady wylesc z łózka sciagnełam M z pracy bo nie szło zajac sie dziecmi dzisiaj lepiej juz troche Maja tez juz kaszle :wściekła/y:

Cosmo wspołczuje takich przezyc ale całe szczescie ze wszystko sie dobrze skonczyło
u nas pobudki roznie :) zazwyczaj około 7 :-p świeto to 8,30
Aenya współczuje tego zabiegu u maksia, i udanej imprezki zycze

Cosmo no szok!:szok: rzeczywiście musicie bardzo uważać:baffled: najwazniejsze że źle sie to nie skończyło.
aenye ja również wieżę że zabieg pójdzie bardzo sprawnie i będzie wszystko dobrze.
kamila zdrowia i jeszcze raz ZDROWIA wam życze, 3maj sie!

A u mnie święto! Filip własnie zasnął
mąż poszedł na wykłady a ja mam chwile relaksu:-p

Hejka
My czekamy na gości:-)
M z młodym śpią szok bo u nas prawie 16.10 a oni smacznie śpią.
Kamila- zdrówka dla was życzę :-) kurujcie się kochani bo święta idą i chorobie nie pozwolimy nas męczyć.

Wszystkim miłego popołudnia życzymy:-)

.... i udanego kinder balu !!!

u mnie juz po kinderbalu
very najs bylo :tak:

cosmo wspolczuje przezyc naklejkowych
i nawet nie skomentuje akcji z bonami i Twoim mezem...
sory, co to jest za maminsynek??? skad ty go wytrzasnelas? nie uraz sie ale lekka przesada

ja zaraz ide na urodziny do znajomej

sugar fajnie że kinder bal minął najs!:tak: Udanej imprezy urodzinowej!

A u nas nic ciekawego..
siedzimy jeszcze w trójke.. czekamy w sumie z mezem az mały pojdzie spac i wtedy bedziemy mogli sie poprzytulać nieco:-p;-)

reklama
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA BRUNIA!!
DUżO ZDRóWKA I RADOśCI!!
BUZIAKI

witam się

ja się wczoraj polofrowałam ciut i dzisiaj zaraz lecę na powtórkę:-D
jedna imprezka Mapeciaka za nami i było miło ale 7 dzieci w jednym miejscu to szok dla uszu;-)Młody od 18 śpi i raczej do rana pociągnie bo cały dzień nie spał a zazwyczaj min.2h kimonko:tak: jutro druga uroczystość u moich rodziców i powrót do Poznania
już się nie mogę świąt doczekać

Lucky, aenye super spotkanie:tak:
roni sikam z cewnika:rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry